Suszarki do włosów

Xiaomi InFace Mi Ionic, Suszarka do włosów

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 10 października 2023 o 18:49
    Fajna, niedroga, poręczna
    Suszarka Xiaiomi to bardzo fajny wybór, jeśli nie chcesz wydawać milionów na suszarkę. Mnie bardzo zadowoliła, choć byłam do niej na początku sceptycznie nastawiona. Suszarka ma bardzo silny podmuch powietrza. Bardzo mi się podoba zmienianie opcji suszenia. Można wybrać ciepłe powietrze, tryb zmienny, raz ciepły, a raz zimny lub zimny. jedyny minus to to, że czasami ciepłe powietrze jest za gorące, a zimne jest letnie. Również ma magnetyczną końcówkę. A no i trzeba uważać aby sobie nie wciągnąć tyłem włosów. Raz mi się zdarzyło i musiałam obcinać kosmyk.
    Zalety:
    • funkcje nawiewów
    • magnetyczna końcówka
    Gabri2
    20 listopada 2021 o 22:07
    Lekkie rozczarowanie
    Suszarki używam od dwóch miesięcy. Stan moich włosów znacznie pogorszył się od momentu gdy zaczęłam używać danej suszarki. Po każdym suszeniu końcówki moich włosów wyglądają jakby stopiły się od gorąca (bardzo poskręcane pojedyncze włosy jakbym je trzymała blisko palnika z gazem ????). Dodam, że moje włosy są grube, proste i niezniszczone. Zdarzyło mi się również, że tył suszarki wciągnął moje włosy (nigdy przedtem nie miałam takiej sytuacji). Opcja naprzemiennego chłodnego i gorącego powietrza jest trochę bezsensowna. Gorące powietrze jest zbyt gorące, a chłodne (choć przyjemne i nie zimne) nie jest w stanie wysuszyć moich włosów u nasady. Zdecydowanie wolałabym jakąś pośrednią opcję między bardzo gorącym i chłodnym.
    Zalety:
    • Wygląd, przyjemne chłodne powietrze
    Wady:
    • Wciąga włosy, gorące powietrze jest baaardzo gorące, nie zauważyłam działania funkcji jonizacji, dość droga.
  • 1 listopada 2020 o 20:20
    Spełniła moje oczekiwania, a nawet więcej.
    Gdy zaczęłam się interesować pielęgnacją włosów to uświadomiłam sobie, że nie mam odpowiedniej suszarki. Wybór padł na to ponieważ sprawiało wrażenie małego i lekkiego. I to był bardzo dobry wybór. Mam dłonie jak u dziewczynki i trzyma mi się bardzo dobrze. Zależało mi na tym zimnym powietrzem. No i żeby nie trzeba było ciągle naciskać go przyciskiem jak mają inne suszarki, które znałam. Na cisnąć wystarczy raz, a jak naciska się kolejny to jest inny nawiew. Nie spodziewałam się naprzemiennego nawiewu z ciepły-zimny powietrzem. To jest o wiele lepsze niż zimne powietrze. Szybciej się wysuszy włosy i nie narazi się niszczenie włosów.
    Zalety:
    • cena uważałam za trochę drogą, ale teraz myślę, że warta jest swojej ceny
    • naprzemienny nawiew Zimnego&Gorącego powietrza
    • dobrze się trzyma na dłoni
    • lekka
    • jest cichsza od poprzednich suszarek jakich używałam
    • łączenie końcówki( nie mogę sobie teraz przypomnieć czy to ma swoją nazwę czy nie) jest bardzo proste i wygonie ponieważ jest to na magnez. ^^
    • solidny i sam raz długi kabel
    Wady:
    • Muszę trzymać w pudełku tak więc wada to:
    • śliskie pudełko, które łatwo się wyślizguje z rąk. 2 razy o mało mi nie spadło
    • tylko w necie dostępna