Żele antybakteryjne do rąk

Smile Antibacterial Effect Wet Wipes Chusteczki antybakteryjne

• 7 czerwca 2022 o 22:13
    Tanie i bardzo skuteczne :)
    Bardzo fajne i tanie chusteczki odświeżające wzmocnione środkiem antybakteryjnym. Jest ich na tyle mało w opakowaniu, że zużyłam zanim wyschły. Spełniają swoje zadanie w 100%. Twarzy bym nimi nie odświeżyła, ale do dłoni są super. Nie szczypią i mają neutralny zapach. Te chusteczki są świetne!
  • 15 maja 2021 o 5:45
    Chusteczki z ekstraktami roślinnymi marki Smile idealna sprawdzają się jako dodatek do torebki, dokładnie oczyszczają dłonie i zapewniają bezpieczeństwo.
    Chusteczki o właściwościach antybakteryjnych to jeden z moich must have w obecnych czasach. Żele okropnie wysuszają skórę moich dłoni, więc są ich świetnym zamiennikiem. Chusteczki z ekstraktami roślinnymi marki Smile idealna sprawdzają się jako dodatek do torebki, dokładnie oczyszczają dłonie i zapewniają bezpieczeństwo.  OPAKOWANIE Chusteczki znajdują się w saszetce z zamknięciem na nalepkę. Produkt posiada prostą grafikę przedstawiającą zieloną kropelkę na tle białych i niebieskich elementów. Naklejka dobrze trzyma klej aż do końca jednak takie chusteczki dość szybko się zużywa, więc nie ma z nią większych problemów. Opakowanie jest malutkie, więc zmieści się do każdej damskiej torebki. CHUSTECZKI Kupiła je tylko po to, aby wypróbować, ale zostaną ze mną na stałe. Chusteczki wykonano z miękkiej tkaniny, która jest delikatna dla dłoni. Posiadają Delikatny, roślinny zapach, który w moim odczuciu jest neutralny. Chusteczki są dobrze nawilżone, nie są ani zbyt suche ani zbyt mokre. Dokładnie oczyszcza dłonie z zanieczyszczeń i chronią przed bakteriami i wirusami. Dzięki nim wiem, że moje dłonie mają zapewnioną odpowiednią ochronę, ale też nie będą wysuszone po kilkukrotnym zastosowaniu. Produkt można zakupić w bardzo niskiej cenie (zapłaciłam nieco poniżej 2 zł za opakowanie), wydajność na plus, choć stosuję je kilkakrotnie w ciągu dnia.Z pewnością to nie jest moje ostatnie opakowanie.  PLUSY: + wielofunkcyjność + delikatny zapach + niska cena + praktyczne opakowanie, choć ta nalepka nie do końca się sprawdza
  • 24 marca 2021 o 22:39
    niezbędne
    Zawsze w torebce oprócz portfela i telefonu mam chusteczki nawilżane. Przydają się one w wielu awaryjnych sytuacjach i są mi od kilku lat niezbędne. Wypróbowałam już chusteczki nawilżane wielu marek ale te od Smile mam chyba pierwszy raz. W dobie koronawirusa "modnym" stało się hasło "antybakteryjne". Jeśli chodzi o mnie, to nawet jeśli to hasło by się nie pojawiło na opakowaniu to i tak bym je kupiła, bo były tanie i potrzebne mi na już. Chusteczki dobrze spełniają swoją rolę. Oczyszczają skórę z zabrudzeń nie zostawiając przy tym lepkiej warstwy czy białych paproszków. Są bardzo dobrze nasączone, mają odpowiednią wielkość i bardzo przyjemny zapach. Opakowanie jest niewielkie i zawiera 15 szt. chusteczek więc w sam raz żeby zużyć bez obawy, że wyschną zanim zdążymy skończyć opakowanie. Lubię, kiedy nawilżane chusteczki posiadają plastikowe zamknięcie wtedy chusteczki są długo świeże, tutaj niestety nie ma takiego zamknięcia. Chusteczki kupiłam w Drogerii Natura za kilka złotych więc dostępność i cena na plus. Nie ma co wybrzydzać, za taką cenę bez wątpienia warto je kupić.
    Zalety:
    • dobrze oczyszczają skórę nie pozostawiając lepkiej warstwy
    • odpowiednio nasączone
    • ładnie pachną
    • tanie
    Drogeria Natura
  • 5 sierpnia 2020 o 17:38
    Od jakiegoś czasu must have w torebce, plecaku czy worku.
    Chusteczki Smile, Antibacterial Effect Wet Wipes są ze mną od paru miesięcy, czy to w torebce czy w plecaku :). Kupiłam je w Tesco za około 3 zł. W opakowaniu jest 15 sztuk. Bardzo dobrze nasączone, jedna chusteczki w zupełności wystarczy aby wytrzeć dłonie. Moje któreś z kolei opakowanie. Polecam.
    Zalety:
    • Poręczne opakowanie
    • Dobrze nasączone
    • Nie wysychają po otwarciu.
  • 21 czerwca 2020 o 16:48
    Przydatne
    Chusteczki Smile Antibacterial effect warto mieć w torebce. Przydadzą się gdy nie mamy dostępu do bieżącej wody a potrzebujemy oczyścić dłonie. Chusteczki zawierają ekstrakt z babki lancetowatej, który działa antybakteryjne. W opakowaniu znajduje się 15sztuk chusteczek. Chusteczki bardzo ładnie pachną i nie podrażniają. Mają Ph przyjazne dla skóry. Opakowanie jest zaklejane. Znajdziemy je niektórych drogeriach czy supermarketach. Cena tego produktu to niecałe 10zł.
    Zalety:
    • działanie antybakteryjne
    • małe, poręczne opakowanie
    • wyciąg z babki lancetowatej
    • przyjemnie pachną
    Wady:

Zobacz także inne Żele antybakteryjne do rąk