Żele antybakteryjne do rąk

Hiskin Antibac Hand Spray Spray do dezynfekcji rąk (różne rodzaje)

• 8 kwietnia 2025 o 13:02
    Must have w twojej torebce!
    Ten produkt odmienił moje życie. Zawsze jest ze mną w torebce, bo często podróżuje. Swoją znakomitą rolę odegrał nawet w Turcji gdzie było pełno kotów. Zużyłam już kilkanaście opakowań i przetestowałam wszystkie kolory i szczerze powiem, że różowy najładniej pachnie!
    • Poręczność
    • Skuteczność
  • 2 kwietnia 2025 o 18:44
    Spray do dezynfekcji rąk idealny do torebki i plecaka.
    Spray do dezynfekcji rąk służy mi od długiego czasu i za każdym razem wybieram kolejne, sprawdzone opakowanie od Hiskin. Różowe, energetyczne płaskie opakowanie sprayu do rąk jest urocze, dostępne są także inne kolory i inne zapachy. Opakowanie o pojemności 30 ml idealne do zabrania w podróż, do lasu, na grzyby, na spacer z psem, do torebki i plecaka, zawsze warto mieć pod ręką i w razie potrzeby skorzystać. Spray ma przyjemny kwiatowy zapach (wersja różowa, moja ulubiona z całej serii) wystarczy kilka psiknięć aby skutecznie oczyścić dłonie oraz powierzchnie mające i nie mające kontaktu z żywnością według zaleceń producenta co zaznaczone zostało na opakowaniu. Zawartość alkoholu 70%. Środek jest skuteczny i w szybki sposób pozbędziemy się zabrudzeń oraz nie przesuszyć ani nie podrażnia skóry dłoni. Serdecznie polecam wypróbować ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
  • 22 marca 2025 o 23:47
    Gadżet, ale jaki fajny!
    HiSkin - spray do dezynfekcji rąk dostałam od koleżanki. To co trzeba podkreślić, to zdecydowanie najwygodniejsza forma sprayu do rąk, z jaką miałam do czynienia. Opakowanie bardzo estetyczne i poręczne. Po drugie, produkt pomimo 30 ml jest wydajny muszę przyznać i bardzo przyjemnie mi się go używało - nie przesusza rąk! Mam wersję żółtą, pachnie trochę dziwnie jak słoneczniki? Nie jestem pewna tego zapachu, dla mnie trochę właśnie jak pestki słonecznika. Na pewno kupię ponownie na promocji w Rossmanie, nawet kwestia jednorazowości opakowania mnie nie zniechęca (niestety, nie jest napełnialne ponownie - bardzo smutna sprawa). Jest to fajny gadżet, w bardzo wygodnej formie. Brakuje tylko zaczepu do zawieszenia np. do torebki podróżnej lub paska - byłby pod ręką. Używam go zawsze na mieście i w podróży.
  • 20 marca 2025 o 14:03
    Najlepszy produkt do dezynfekcji!
    Produkty do dezynfekcji często przesuszają nasze dłonie i mają ciężki alkoholowy zapach. W końcu trafiłam na taki, który nie przesusza i pięknie pachnie. Jest poręczny, bez problemu zmieści się w każdej torebce! Jestem uzależniona od niego, mam kilka sztuk - w torebce, samochodzie i pracy.
    Zalety:
    • Pięknie pachnie
    • Nie przesusza
    • Małe, poręczne opakowanie
  • 31 października 2024 o 18:58
    Przyjemny spray dla każdego
    Hiskin Antibac Hand Spray ma przyjemny zapach hibiskusa i poręczne, malutkie opakowanie, które łatwo zmieści się u każdego w torebce. Spray nie wysusza rąk ani nie pozostawia lepkiej warstwy, więc można go używać wiele razy w ciągu dnia. Cena jest bardzo dobra i przyzwoita. Zapach jest ładny, nie czuć mocno alkoholu, myślę, że jest bardzo uniwersalny. Bardzo polecam!
    • Skuteczność
    • Dostępność
    • Poręczne opakowanie

Zobacz także inne Żele antybakteryjne do rąk