Paski i proszki wybielające zęby

Crest Whitestrips Advanced Seal Paski wybielające do zębów

• 17 stycznia 2022 o 17:13
    Naprawdę działa !
    Jak każda z nas zawsze marzyłam o idealnym uśmiechu w miarę rozsądnej cenie . Po namowie koleżanki , zakupiłam je . Byłam mega zaskoczona , efekt był szybko widoczny . Zęby były ładnie wybielone , jednak zrobiły się niestety bardzo wrażliwe i dla osłabionych zębów nie sprawdzi się niestety .
    Zalety:
    • Wybiela
    • Szybki efekt
    • Ogólnodostępne
    • Nadwrażliwość
  • 24 kwietnia 2021 o 22:19
    Bardzo lubię te paski
    Paski są naprawdę bardzo fajne. Ja mam bardzo wrażliwe zęby po aparacie ortodontycznym. Delikatnie wybielają zęby. Zęby mnie po nich nie bolą jak po innych tego typu produktach. Bardzo łatwo jest ich używać. Dostępność produktu jest duża bo można je dostać praktycznie wszędzie. Ogólnie polecam.
    Zalety:
    • Nie bolą mnie po nich zęby
    • Delikatnie wybiela
    • Ogólnie dostępne
  • 17 lipca 2020 o 17:58
    Nie polecam
    Paski kupiłam od producenta. Pierwsze na co zwróciłam uwagę - wysyłane są bez opakowania. Tym się jednak nie zraziłam. Stwierdziłam, że warto wypróbować. Ale dalej było tylko gorzej. Zero efektu po 2 tygodniowej kuracji. Te paski w ogóle nie działają. Jedyne na co wpłynęły to na nadwrażliwość moich zębów. Ale chyba nie to jest ich celem. Na pewno nie kupię ich ponownie.
  • 3 czerwca 2020 o 0:17
    Super efekt ale nie na długo
    Generalnie po zastosowania przez tydzień byłam zachwycona efektami. Uśmiech jak z reklamy. Przy zakładaniu pasków czułam przez najbliższy tydzień dwa uczucie nadwrażliwości zębów, bolały nawet jak wiał silny wiatr na dworze. Efekt dobry ale krótki na kilka miesięcy.
  • 22 października 2019 o 15:20
    recenzja
    Paski stosowałam zgodnie z zaleceniami producenta. Około 3 dnia dostałam okropnego uczulenia. Spuchły mi usta i pół twarzy. Skóra zaczęła schodzić, zrobiła się bardzo sucha. Konieczna była wizyta u lekarza i l4 w pracy (plus oczywiście masa pieniędzy wydana na leczenie). Oczywiście przerwałam wybieranie. Po tych kilku użyciach nie widziałam żadnego rezultatu, jedynie to, że zęby zrobiły się strasznie wrażliwe. Nie polecam w ogóle. Jeżeli chcesz wybielić zęby w bezpieczny sposób, to tylko u lekarza specjalisty. Po sobie widzę, że nie warto robić to na własną rękę. Jeszcze nigdy nic tak mnie nie uczuliło, jak te paski. Nie wiem co dokładnie zawierają w składzie, ale nie jest to nic dobrego.
    Zalety:
    • nic
    Wady:
    • zero efektu
    • uczulają

Zobacz także inne Paski i proszki wybielające zęby