Pianki do włosów

L'Oreal Paris Studio Line, Indestructible Volume Pianka do włosów nadająca objętość

• 25 listopada 2010 o 11:09
    Taka sobie
    Mam kręcone włosy i pianka się nie sprawdziła, z tego co obiecuje producent prawdą jest tylko to, że pianka faktycznie zwiększa objętość, reszta to bajka.. Pianka ma przyjemny zapach, ale tak jak mówię do kręconych włosów nie za bardzo się nadaje bo jak wiadomo przy tego typu włosach zwiększać dodatkowo objętości nie trzeba ;) Ogólnie nie jest zła, ale oddałam ją mamie :P Zapłaciłam za nią niecałe 20 zł (dziwie się skąd tu tak niska cena - 11 zł??) :o Używam tego produktu od: 2-3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 7 listopada 2010 o 20:15
    dobra
    Pierwszy raz użyłam tej pianki przy okazji kręcenia włosów na papiloty. Fryzurka była fajnie utrwalona, a włosy na tyle się trzymały, że wyczarowałam fajne upięcie. Plusy: + nadaje włosom objętość + utrwala + przystępna cena + włosy wyglądają naturalnie +nie obciąża włosów Minusy: - włosy wydawały mi się trochę suche po niej - czasem trochę zbyt sztywne Ogólnie dobry produkt, choć już go nie stosuję. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: jedno
    kaya87
    4 listopada 2010 o 9:19
    kiepska
    naprawdę kiepska, chyba niestety jedna z najgorszych jakie wypróbowałam.. po długim okresie codziennego prostowania włosów postanowiłam wrócić do naturalności -loków. ta pianka w ogóle nie spełnia swojej roli, może i nie skleja ale też w ogóle nie utrwala.ogólnie niepolecam Używam tego produktu od: tydzień Ilość zużytych opakowań: 0,5
  • 1 lutego 2010 o 20:04
    jest ok
    a ja dla odmiany napiszę poztywną opinię na temat tej pianki, mam włosy naprawdę sianowate, przesuszone i nie dające się okiełznać, dodam, że są one kręcone. większość pianek, z którymi miałam styczność strasznie obciążały i sklejały włosy, nawet przy minimalnym użyciu. mnie nie zależy na jakiejść specjalniej mega objętości włosów, ale na ich okiełznaniu i utrzymaniu w kupie. i tej piance się to udało, ze świetnym, naturalnym efektem, nie wiem, czy używając tego specyfiku można osiągnąć efekt sklejonych włosów, mnie się nie udało, włosy są naturalne, ładnie się układają i nie przypominają siana. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań:1
  • 28 listopada 2009 o 13:24
    Taka sobie
    Pianka ma lekką konsystencję , nadaje objętość , ale za barzo nie da się układać włosów przy jej użyciu . Jak wstaje na głowiem mam jedno wielkie pobojowisko. Za tę cenę i tak nie spełnia moich oczekiwań , jest tania ale w porównaniu z innymi piankami w tej samej cenie jest o dużo gorasza. Używam tego produktu od: 3 tyg Ilość zużytych opakowań:1/4