Sztuczne rzęsy na pasku

Action You Look Wonderful Eyelashes (Zestaw 3 par sztucznych rzęs)

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 25 lutego 2025 o 15:38
    Ładne rzęsy ale trzeba umieć je założyć...
    Rzęsy przykuły moją uwagę, gdyż w opakowaniu wyglądają dość profesjonalnie. Nie są nadmiernie gęste czy zbyt długie, są takie w sam raz. W opakowaniu znajdują się trzy pary rzęs o różnorodnym wyglądzie. Są delikatne i miękkie w dotyku. Do linii rzęs przyklejają się dość dobrze, lecz trzeba umieć się nimi posługiwać. Myślę, że osoby bez doświadczenia, mogą mieć problem z założeniem tych rzęs. Do tych rzęs, dołączony jest malutki klej, który trzyma je odpowiednio długo. Założone rano, trzymają bez problemu do wieczora. Można je delikatnie przyciąć, wówczas efekt również jest bardzo zadowalający. Myślę, że za tak niską cenę, rzęsy są bardzo w porządku. Na oku wyglądają spoko,uzupełniają nieco makijaż. Polecam serdecznie.
    Zalety:
    • Miękkie i elastyczne
    • Dobry klej
    • Fajny efekt
    • Niska cena
    Mvjaaaa
    23 sierpnia 2024 o 21:55
    Średnie
    Kupiłam zachęcona wyglądem rzęs. Okazało się jednak, że mimo wyglądu są bardzo sztywne, ciężko jest je przykleić. Klej zawarty w zestawie jest beznadziejny, ciężko go nałożyć i słabo trzyma rzęsy. Bardzo łatwo odkleić rzęsę. Na oku wyglądają one bardzo ładnie, jednak przez sztywny pasek potrafią wyglądać bardzo sztucznie.
    • Ilość
    Wady:
    • Wykonanie
    • Praca z produktem
    • Klej
  • 1 października 2022 o 20:26
    Fajne ale raczej jednorazowe
    Rzęsy kupiłam w Action za niecałe 5 zł. Cena bardzo niska. Ja jestem raczej początkująca w temacie sztucznych rzęs, dlatego nie chciałam płacić dużo za coś czego może nie będę umiała nawet założyć. Rzęsy są z plastiku i raczej jednorazowe bo po zdjęciu bardzo się odkształcają. Chociaż ja te najbardziej naturalne założyłam trzy razy także nie jest źle. Musiałam je trochę przyciąć bo dla mnie były za długie. W zestawie jest też klej co jest super bo jest dobry. Nie podrażnia i nie szczypie a dobrze trzyma rzęsy. Rzęsy nałożyłam przy samej powiece i trzymały się tam przez cały dzień. Byłam pozytywnie zaskoczona bo nic się nie odklejalo. Na początku są super.
    M_R_
    3 sierpnia 2020 o 18:34
    Niskobudżetowe rzęsy
    Cena rzęs jest bardzo niska, jednak ich jakość również nie jest wysoka. Rzęsy są plastikowe i w sumie nadają się jedynie na jedno użycie. Po odklejeniu zniekształcają się i przy ponownym założeniu nie wyglądają już tak dobrze. Jeśli ktoś chce spróbować i sprawdzić jak będzie wyglądać w doklejanych rzęsach (lub chce je założyć na wielkie wyjście) to myślę, że jest to dobre i tanie rozwiązanie. Na co dzień zbytnio się nie nadają.
    Zalety:
    • niska cena
    • kilka rodzajów rzęs
    Wady:
    • niska jakość
    • jednorazowe