Serum do ust

Hemp King Kojące serum konopne do ust z CBD

• 11 lutego 2023 o 23:29
    Ultrawydajny produkt!
    Serum: - zamknięte jest w szklanym słoiczku o pojemności 15ml, - pachnie miętowo, jednak nie jest to nachalny zapach, - w konsystencji jest bardzo miękkim masełkiem, a pod wpływem ciepła dłoni zmienia się w olejek, - od razu po nałożeniu daje uczucie chłodzenia oraz ukojenia, - ładnie nabłyszcza usta, - przyjemnie nawilża, zmiękcza i wygładza wargi, jednak efekt ten nie jest zbyt długotrwały i trzeba dość często powtarzać aplikacje. W okresie letnim sprawowało się idealnie, zwłaszcza nałożone grubszą warstwą na noc, a teraz stety niestety moje usta są bardziej wymagające i potrzebują czegoś więcej, - nie lepi się, - jest turbo wydajne! Podsumowując: uważam, że to świetny produkt do pielęgnacji ust, ale w okresie wiosenno-letnim. Zarówno ze względu na efekt chłodzenia, jak i samo działanie. Podczas teraźniejszych niesprzyjających warunkach pogodowych i w okresie grzewczym nie do końca daje radę. Mimo wszystko chętnie kiedyś sięgnę po niego ponownie! Do kupienia m.in. na stronie producenta za 24,90. A co skrywa się ciekawego w składzie? + masło shea, masło mango, niacynamid, skwalan, kwas hialuronowy, olej z nasion winogron i wiele innych dobroci!
  • 4 listopada 2022 o 20:03
    Przypadło mi do gustu
    Serum ma bardzo leciutką konsystencję, ale na tyle nawilżającą i kojącą, że można tego produktu używać solo. Łatwo i przyjemnie rozprowadza się na ustach, pozostawiając miętowy zapach i uczucie lekkiego mrowienia. Usta po systematycznym stosowaniu tego serum są nawilżone, wygładzone i nie pękają ani się nie przesuszają. Produkt jest bardzo wydajny. Serdecznie polecam!
    Zalety:
    • działanie
  • 24 października 2022 o 12:13
    Regeneracja ust
    Serum konopne do ust od HempKing ratuje moje usta przed pękaniem w zimę. Produktu używam najintensywniej w sezonie zimowym i jesiennym - czyli wtedy gdy pojawiają się problemy. Serum jest tłuste, pozostawia efekt nabłyszczenia na ustach, może być stosowany do lekkiego, dziennego makijażu, a nie tylko jako sposób na problemy z kondycją ust. W zestawie z peelingiem do ust, świetnie regeneruje skórę ust. Produkt jest wydajny, starczy na spokojnie na ponad miesiąc stosowania. W stosunku do ceny jest to produkt tani.
    Zalety:
    • funkcja regeneracyjna
    • tekstura
    • eko opakowanie
  • 29 marca 2022 o 0:52
    Pełen zalet ale trzeba lubić miętę :)
    Serum do ust zamknięte w małym, szklanym słoiczku. Skład jak na firmę Hempking przystało wzorowy i pełen bogactwa naturalnych składników: masło shea, mango, wosk sojowy, olej kokosowy, z nasion winogron, ze słodkich migdałów, konopi, pestek malin skwalan, W 100% naturalny, odpowiedni dla wegan i wegetarian. Serum ma miętowy zapach i to jest ta właściwość tego kosmetyku, którą po prostu trzeba lubić. Mięta jest orzeźwiająca ale przyznam, że w kosmetykach do ust wolę inne nuty zapachowe. Serum ma puszystą konsystencję, która pod wpływem ciepła ciała zmienia się w olejkową. Składniki zawarte w serum bardzo dobrze nawilżają i odżywiają usta. Stają się gładkie i miękkie. Jak dla mnie ta olejkowa formuła mogłaby być bardziej gęsta, otulająca usta. Jest niestety rzadka i szybko się "zjada". Plusem jest bardzo duża wydajność produktu, nawet przy częstej aplikacji wystarczy nam na bardzo długo. Warto wypatrywać promocji, można je kupić nawet w okolicy kilkunastu złotych. Coś dla fanów mięty i olejków do ust :)
    Zalety:
    • Skład
    • Działanie
    Wady:
    • Miętowy zapach - nie dla mnie
    • Szybko się "zjada"
  • 15 lutego 2022 o 20:41
    Uwielbiam zapach tego serum. :)
    Kojące serum konopne to produkt, który używam z przyjemnością. Nie tylko świetnie działa, ale też cudownie pachnie. Znajduje się w szklanym słoiczku o pojemności 15 ml. Wygodnie mi wydobyć z niego serum, nie ma z tym żadnego problemu. Samo serum ma jasny kolor i masełkowatą konsystencję, która dość szybko się zmienia. Po nałożeniu na usta rozpuszcza się, pozostawiając je lekko błyszczące, ale nie jest to lepka warstwa i nie znika za szybko. Jeśli chodzi o zapach to jest cudny, dla mnie serum pachnie jak miętowa czekolada, przez co mam ochotę jak najczęściej go używać. Po nałożeniu czuć lekki efekt chłodzenia, serum koi usta i przynosi ulgę. Zimą moje usta są często przesuszone, ściągnięte i wymagają sporej dawki nawilżenia i to serum to zapewnia. Po jego użyciu usta są bardziej miękkie i gładsze, przy regularnym stosowaniu (lub w połączeniu z peelingiem) suche skórki znikają i usta wyglądają o wiele lepiej. Serum ma naturalny skład, znajdziemy tutaj sporo cennych składników. Ekstrakt z konopi sprawdzi się nawet przy drobnych rankach i pęknięciach, co dla wielu osób może być pomocne, a olej z mięty nie tylko orzeźwia, ale też działa antybakteryjnie. Używam tego serum codziennie, a jeszcze sporo go zostało co świadczy o jego wydajności. Z przyjemnością będę używać go dalej i chętnie do niego wrócę.
    Zalety:
    • Obłędny zapach (miętowa czekolada).
    • Nawilża, wygładza i chroni przed czynnikami zewnętrznymi.
    • Naturalny skład.
    • Sporo cennych składników.
    • Koi, delikatnie chłodzi.
    • Regeneruje, odżywia i pielęgnuje.
    • Nie pozostawia lepkiej warstwy.