Rollery do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 18 października 2021 o 19:31
    Fajny gadżet.
    Taki wałek to przydatny gadżet. Wiele youtuberek zachwala takie cudo, ja nie zauważyłam by cokolwiek mi robił. Nie szkodzi i nie pomaga, ale przyjemnie się go używa. Po wyjęciu z lodówki, jest przyjemnie chłodny, to naprawdę fajne uczucie, szczególnie latem. Nie bardzo mam porównanie do innych tego typu kosmetyków, bo rollera używałam wcześniej aż raz. Ale wydaje mi się, że ten nie odstaje wykonaniem ani działaniem od innych tego typu produktów. Łatwa dostępność w Rossmannie, niewygórowana cena i można sobie pozwolić na taki gadżet. Kupiony raz wystarczy na wiele miesięcy regularnego używania.
    OLA2101
    5 lipca 2021 o 12:10
    Nie mam porównania do innego, ale...
    Podejrzewam, że każdy tego typu roller/ wałek/ masażer do twarzy działa na podobnej zasadzie i nie ma sensu przepłacać. Ja swój trzymam w lodówce. Nie zauważyłam żeby miał jakiś wpływ na moją cerę, ale fajnie się go używa, zwłaszcza latem. Daje przyjemne uczucie chłodzenia i ulgi, bardzo lubię jeździć nim po twarzy, szczególnie w okolicy pod oczami. Warto go mieć i nie ma co przepłacać!
    Zalety:
    • Cena, miłe chłodzenie
  • 27 września 2020 o 16:18
    Przydatny gadżet o wielu zastosowaniach.
    Nie wyobrażam sobie życia bez tego gadżetu, który spisuje się rewelacyjnie i ma wiele zastosowań. Dzięki niemu rano po wcześniejszym schłodzeniu go pozbywam się szybko worków pod oczami, wałek zapewnia nam też przyjemny, kojący masaż twarzy, stosuję go także przy nakładaniu pielęgnacji, świetnie rozprowadza produkty. Wałek wygląda ekskluzywnie jest wykonany z różowego kwarcu błyszczy się, jest bardzo gładki i przyjemny w dotyku. Jedyny minus to bardzo delikatna rączka która też łatwo może pęknąć bo też jest wykonana z kwarcu.
  • 12 czerwca 2020 o 19:23
    Tańsza alternatywa z Rossmanna
    Wałki kwarcowe zazwyczaj zabijają ceną, więc warto się przyjżeć temu. Nie ma drugiego mniejszego wałka z drugiej strony, ale jest w porządku. Trzymając go w lodówce daje super uczucie chłodzenia. Jest przyjemny i spełnia swoje zadanie.
    Zalety:
    • Przyjemny
    • Dobre wykonanie
    • Daje uczucie chłodzenia
    • Tańszy niż inne wałki
    • Dobrze masuje twarz
    Wady:
    • Brak małego wałka z drugiej strony
    Holly91
    1 maja 2020 o 9:49
    Bardzo sie polubilismy.
    Walek stosuje codziennie rano na oczyszczona skore. Przed nalozeniem serum i kremu. Przed uzyciem wkladam go do lodowki. Masaz walkiem jest bardzo przyjemny, daje uczucie chlodu. Zdecydowanie zmniejsza obrzeki pod oczami- widze wyrazna poprawe. Mysle, ze warto go wyprobowac.
    • Design produktu

Zobacz także inne Rollery do twarzy