Kremy i maski do rąk

Ziaja Kozie Mleko, Skoncentrowany krem do rąk odżywczo-wybielający

ZIAJA KOZIE MLEKO Skoncentrowany krem do rąk odżywczo-wybielający do skóry suchej 50ml
Ziaja Koziemleko krem do rąk odżywczo - wybielający 50ml

• 10 lipca 2024 o 9:29
    Dobry, ale mało wydajny
    Skoncentrowany krem do rąk odżywczo-wybielający to bardzo dobry produkt, który zapewnia dobre nawilżenie, odżywienie i regenerację suchej skóry. Jednak porównując ten krem do innych kremów do rąk marki Ziaja wydaje się on mało wydajny, co jest dużym minusem tego produktu. Krem dobrze radzi sobie z ujednoliceniem kolorytu skóry a regularne stosowanie produktu skutecznie niweluje drobne przebarwienia na skórze dłoni. Krem dobrze się wchłania i idealnie sprawdza się do regeneracji skóry w okresie jesienno-zimowym. Zapach kremu jest delikatny. Opakowanie kremu w postaci tubki jest wygodne w codziennym użytkowaniu. Grafika na opakowaniu nawiązuje wizualnie do całej serii kosmetyków Kozie Mleko. Cena kremu kształtuje się na poziomie ok 10,00zł i biorąc pod uwagę słabą wydajność to jest to wygórowana kwota.
    Zalety:
    • nawilża, odżywia i regeneruje
    • niweluje drobne przebarwienia
    Wady:
    • słaba wydajność
  • 16 stycznia 2022 o 17:39
    Piękny zapach
    Krem do rąk dostałam w prezencie. Krem ma piękny zapach, który utrzymuje się na skórze. Szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Niestety nawilżenie jest krótkotrwałe. Krem jest mało wydajny
  • 13 kwietnia 2021 o 16:01
    Bardzo fajny
    Kupiłam ten krem przypadkiem, był mi potrzebny, a w danym sklepie akurat był bardzo mały wybór. Krem jest w bardzo przystępnej cenie i jego działanie jest zadowalające. Dość szybko się wchłania, nawilża skórę. Nie jest bardzo tłusty, co też działa na jego korzyść. Jedyny minus to dość mała wydajność
    • efekt nawilżenia
    • nie zostawia tłustej powłoki
    • łagodzi podrażnienia
    Wady:
    • mało wydajny
    Elsebet
    23 stycznia 2020 o 12:29
    Super!
    Jak dla mnie jeden z lepszych kremów do rąk. Ma fajną konsystencję, zapach, nie kleją się ręce po nim. Dobrze nawilża i poprawia kondycję skóry, co jest najważniejsze. Jedyna wada, to dosyć mała wydajność. Przy jakiś trzech aplikacjach na dzień w niecały miesiąc skończyłam opakowanie, ale nie jest źle, bo jest bardzo tani.
  • 1 grudnia 2018 o 12:47
    Świetny.
    Krem jest w niewielkim, poręcznym opakowaniu, łatwo się aplikuje, ze względu na wielkość łatwo schować do torebki, postawić na półce, praktyczne. Konsystencja idealna - nie za rzadka, nie za gęsta, łatwo się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu ani odczucia lepkości. Zapach przyjemny, charakterystyczny dla całej linii, delikatnie mleczny, kremowy. Krem bardzo dobrze nawilża i wygładza skórę rąk, delikatnie rozjaśnia, czyni dłonie miłe w dotyku, mam 35 plus więc moja skóra jest dojrzała i bardziej wymagająca, mimo to krem naprawdę świetnie się sprawdza. Polecam i chętnie kupię produkt ponownie.
    Zalety:
    • przyjemny zapach i konsystencja
    • dobrze nawilża, odżywia i wygładza
    • szybko regeneruje skórę dłoni
    • praktyczne opakowanie