Maski do włosów

Artego It`s Color, Maska odświeżająca kolor

• 8 kwietnia 2015 o 9:39
    Drogi Bubel
    Bubel maske mam w kolorze jezyna maska slabo koloruje moje blond wlosy - chcialam aby zniwelowal zolte tony i tutaj sie nie sprawdza bo plukanka z deli robi u mnie 1000% razy wiekszy kolor szarosci A bardzo slabo koloruje!!!! maska nie nawilza a nawet bardzo wysusza moje rozjasnione i zniszczone wlosy -potrzebuje jakiegokolwiek nawilzenia do sianowatych wlosow blond a tu nic wrecz wysusza - zapachu brak w sumie ta maska nic nie robi nie polecam w przeciwienstwie do innych produktow tej firmy ktore sa rewelacyjne Używam tego produktu od: 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: troche z opakowania z pompka
  • 28 sierpnia 2014 o 21:38
    calkiem calkiem :)
    Uzywam w kolorze melon, fryzjerka kiedys nalozyla mi ta maseczke ale w kolorze wisni i ta bardzo mi sie spodobala, a ze w hurtowni zabraklo wisni to wzielam melon. Wisnia poglebiala bardziej czerwony kolor natomiast melon miedziany. Stosuje ja jak farba sie wuplucze, u mnie do koloru rudo - miedzianego z miodowym polyskiem, a po farbowaniu sa miedziano czerwone. Ladnie maska odswieza kolor, mi najbradziej podpasowalo mieszanie jej z maseczka mariona do czerwonych wlosow bo lepiej sie czuje gdy jest troche wiecej czerwieni ;) Maska stosowana solo wymaga bardzo dokladnego splukania, gdy spukiwalam ja tak jak kazda inna to wlosy byly troche matowe, obiazone i trudno bylo je rozczesac, przy mixie z marionem uzywajac malej ilosci obu produktow i przez okolo 10 - 15 min wlosy po splukaniu maja naprawde bardzo ladny kolor, sa miekkie, pachnace, blyszczace, zapach maski artego przebija i jest sliczny :) Jak wykoncze ten kolor to bede polowac na wisnie, jezeli jeszcze bede przy tym kolorze :P Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 tuba
    dyydyy
    2 kwietnia 2013 o 14:04
    Rewelacja!
    Dłuygo zastanawiałam się nad kupnem tej odżywki, używam tej do włosów miedzianych-melon! Plus: - nie przetłuszcza włosów; - odżywia kolor, nadaje mu głębi; - włosy są puszyste, nawilżone i nie przetłuszczają się - aż cche się ich dotykać! - zapach jest małowyczuwalny co mi akurat pasuje. Minus: - przy następnym myciu się praktycznie zmywa; - mam włosy do połowy szyi i może to kwestia wprawy, ale na tak krótkie włosy muszę użyć dwie pompki, więc na dłuższych włosach wydaje mi się, że może okazać się mało wydajny. Mam lekkie refleksy blond na grzywce i wkoło włosówi w wsumie lekko je przyciemnia. Polecam za to, że włosy po jej użyciou wyglądają cudownie, są cudowne, lekkie i takie jakie chciałabym, żeby były. Używam co trzecie mycie:) Używam tego produktu od: Od 3 tydogni Ilość zużytych opakowań: Jedno
    dorsar
    17 stycznia 2013 o 14:29
    Bardzo fajna
    Maska jest świetna do przedłużenia koloru między farbowaniami. Mam włosy naturalne w kolorze jasny brąz, rozjaśniane od lat pasemkami, obecnie wygląda to jak ombre, bo postanowiłam wrócić do naturalnego koloru. Po wizycie u fryzjera toner po jakimś czasie się wypłukuje i rozjasnione włosy są brzydkie, takie bez wyrazu. Maska czekoladowa elegancko te włosy podbarwia dając ciepłe refleksy, trochę przyciemnia. Na odroście daje ładny odcień, łaczy jedno z drugim tak, że się nie wyglada jak wołanie o wizytę do fryzjera i można spokojnie chodzić. Włosy są jak po dobrej odżywce, miękkie, błyszczące. Jest dość wydajna, więc cenę można przełknąć, chociaż odkryłam że inne firmy też mają tego typu produkty w granicach 30-50zł i zamierzam spóbować. Mam też maskę w kolorze perła, ale mocno przyciemnia i daje taki mysi odcień. Maski można mieszać w zależności od nastroju, bez ryzyka. Ogólnie warto mieć. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 duże
    Hosea
    28 maja 2011 o 19:10
    Dobra
    Jest dobra. Koloryzuje włosy, nadaje połysk i nawilża.Nie jest to jednak efekt spektakularny. Przyjemnie lekka, zapach jednak mi nie odpowiada (oceniam czekoladową). Minusem jest stosunek jakości do ceny, bo porównywalny efekt daje maseczka w saszetkach Marion. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: jedno