Maski do włosów

Schwarzkopf Gliss Performance Treat, Protein + Babassu Nut Oil, 4-in-1 Shine Mask Dodająca blasku maska do włosów 4w1

Nasi użytkownicy zostawili 190 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 grudnia 2024 o 18:51
    Nie żałuję zakupu
    Stojąc przed regałem z maskami GLiss doznałam paraliżu decyzyjnego,nie wiedziałam bowiem który wariant wybrać. Z jednej strony moje głosy potrzebują regeneracji i nawilżenia,z drugiej pomocy w odzyskaniu blasku, finalnie zdecydowałam się na wersję różową, gdyż farbuję włosy na odcienie czerwieni a te niestety mają tendencję do wypłukiwania w strasznym tempie. Opakowanie kosmetyku jest poręczne, dość duże i fajnie wychodzi w porównaniu cena: jakość. Kosmetyk ma aż 4funkcje,maski,odżywki lub preparatu na końcówki,z racji że noszę włosy krótkie dla mnie tylko 2 pierwsze opcje wchodzą w grę. Kosmetyk ma fajną konsystencję - nie za gęstą nie za rzadką,ładnie pachnie. To ważne bo komfort użytkowania ma dla mnie duże znaczenie. Najczęściej używam w formie szybkiej odżywki lub właśnie klasycznej maski do włosów. Fajne jest to,że nie trzeba trzymać jej spektakularnie długo aby otrzymać pożądany efekt,u mnie wystarcza ok 10 min bezpośrednio po myciu włosów, używam ok 2razy w tygodniu. Kosmetyk bardzo dobrze nawilża i odżywia włosy,pomaga przy rozczesywaniu,dobrze wchłania się w suche końce włosów. Faktycznie włosy odzyskały blask. Czasem miewam momenty,że delikatnie maska obciąża moje włosy,ale wtedy redukuję ilość użyć i zmniejszam częstotliwość. Generalnie to uważam,że to bardzo fajny kosmetyk drogeryjny po który warto sięgnąć.
  • 7 sierpnia 2024 o 0:58
    chwarzkopf Gliss Performance Treat, Protein + Babassu Nut Oil to genialna maska do włosów
    Od momentu, gdy zaczęłam używać maski nabłyszczającej Schwarzkopf Gliss Performance Treat, Protein + Babassu Nut Oil, moje włosy przeszły wyraźną metamorfozę. Ten produkt jest prawdziwym skarbem dla osób zniszczonych i farbowanych włosów, które potrzebują intensywnej pielęgnacji i blasku. Maska 4w1 jest wzbogacona proteinami soi oraz olejem z orzechów babassu, co czyni ją wyjątkowo odżywczą i regenerującą. Zawiera aż 96% składników pochodzenia naturalnego, co jest ogromnym plusem dla tych, którzy cenią sobie naturalną pielęgnację włosów. Produkt nie tylko nadaje włosom blask, ale również pomaga zachować żywy kolor, co jest szczególnie ważne dla osób z farbowanymi włosami. Maska może być stosowana na kilka sposobów, co czyni ją niezwykle wszechstronnym produktem. Ja najczęściej używam jej jako intensywnej kuracji po umyciu włosów szamponem. Nakładam produkt na wilgotne włosy, pozostawiam na 5-10 minut, a następnie dokładnie spłukuję. Maska ma gęstą, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i nie obciąża włosów. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moje włosy stały się bardziej lśniące, gładkie i miękkie w dotyku. Regularne stosowanie maski znacznie poprawiło ich kondycję – są mniej łamliwe, dobrze nawilżone i wyglądają zdrowiej. Farbowane włosy zachowują żywy kolor na dłużej, a naturalny blask dodaje im atrakcyjności. Maska ma przyjemny, subtelny zapach, który długo utrzymuje się na włosach, dodając uczucia świeżości i luksusu. Używanie tego produktu to prawdziwa przyjemność – czuję się, jakbym korzystała z profesjonalnej kuracji w salonie fryzjerskim za każdym razem, gdy ją stosuję. Schwarzkopf Gliss Performance Treat, Protein + Babassu Nut Oil, 4-in-1 Shine Mask to produkt, który z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, kto chce dodać swoim włosom blasku, odżywić je i zadbać o ich kolor. Dzięki wszechstronnej formule i naturalnym składnikom, maska ta staje się niezastąpionym elementem mojej pielęgnacji włosów. Moje włosy nigdy nie wyglądały lepiej – są zdrowe, lśniące i pełne życia.
  • 25 maja 2024 o 23:48
    Jest bajeczna, zdecydowanie najlepsza z tej trójki od Gliss
    Moje niskoporowate włosy kochają takie formuły- treściwe, mocno odżywcze. Jest to jedna z najbardziej udanych masek od Gliss która daje świetne efekty od razu. Z pozoru wydaje się być dość mała, ale jest na tyle gęsta i wydajna, że wbrew pozorom, na przykład przy moich włosach prawie do pasa, starcza na jakieś 12 aplikacji. Włosy po jej użyciu są wygładzone, dociążone, lśniące, łatwo się rozczesują. Polecam zostawić na włosach na minimum 5 minut. To wysokiej jakości produkt w całkiem przystępnej cenie- w promocji nawet za 15 zł. Zdecydowanie ją polecam. Zielona wersja jest też bardzo przyjemna.
    Zalety:
    • regeneruje
    • wygładza
    • dociąża
    • ułatwia rozczesywanie
    • cudnie pachnie
  • 19 stycznia 2024 o 9:54
    Zdecydowanie polecam
    Maska zamknięta jest w wygodnym pojemniku. Ma dużą pojemność i przyjemny zapach. Jej konsystencja jest w sam raz ani za gęsta ani za rzadka i dobrze rozprowadza się na włosach. Można nakładać ją na kilka sposobów jako maskę, odżywkę z spłukiwaniem lub bez albo tylko na same końcówki. Włosy po umyciu są błyszczące, gładkie, łatwo się rozczesują, są też lekko uniesione u nasady. Już po pierwszym użyciu czuć znaczną poprawę, włosy zdecydowanie wyglądają na zdrowsze. Cena jest korzystna a produkt bardzo wydajny. Na pewno jeszcze do niej wrócę. Polecam.
    Zalety:
    • efekty
    Wady:
  • 19 grudnia 2023 o 19:52
    Bardzo dobra maska
    ✔️Maska znajduje się w dosyć sporym słoiczku o pojemności 250 ml. Jest dosyć ładną szatą graficzna w kolorku różowym, a z tyłu są zawarte najpotrzebniejsze informacje. ✔️Ma fajną kremową konsystencję, która jest całkiem gęsta co bez żadnego problemu nakłada się na włosy jak i równomiernie. ✔️Zapach jest bardzo ładny a do tego lekko wyczuwalny. Na włosach zapach utrzymuje się jeden dzień. ✔️Po masce włoski są bardzo gładziutkie, mięciutkie w dotyku, bez żadnego problemu się rozczesują jak i ładnie pachną.