WIZAŻ logo
Maski do włosów

Neboa Repair & Shine, Naturalna maska do włosów

4,1 (23)
4 hity!

• 2 lipca 2026 o 18:42
    Z czystym sumieniem polecam :)
    Kupi ponownieTak
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kosmetyki do włosów od Neboa należą do jednych z moich ulubionych, dlatego z dużą chęcią sięgnęłam również po maskę z serii Repair & Shine. Cenię tę markę za naturalne składy, piękne zapachy i skuteczne działanie. Ta maska tylko utwierdziła mnie w przekonaniu, że Neboa naprawdę zna się na pielęgnacji włosów :) Maska ma bogatą, kremową konsystencję, która bardzo dobrze rozprowadza się na włosach. W jej składzie znajdziemy olej migdałowy, olej makadamia oraz olej musztardowy czyli składniki, które intensywnie odżywiają i wygładzają pasma. Po użyciu włosy są wyraźnie bardziej zdyscyplinowane, gładkie i pełne blasku. Są również niezwykle miękkie i przyjemne w dotyku, a przy tym nie sprawiają wrażenia obciążonych. Dodatkowym atutem jest delikatny, bardzo przyjemny zapach, który uprzyjemnia każdą aplikację. Jedynym minusem jest dla mnie cena regularna . Uważam, że maski Neboa są dość drogie. Warto jednak polować na promocje, bo wtedy ich zakup jest zdecydowanie bardziej opłacalny. Poza tym to naprawdę świetny produkt, który z czystym sumieniem mogę polecić! :))
    Zalety:
    • działanie
    • naturalny skład
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • wypada dosyć drogo
  • 6 maja 2026 o 17:21
    Przyjemna maska z lekką wadą
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam ją w wersji mini i spokojnie wystarczyła na kilka myć, więc jest całkiem wydajna. To też świetna opcja na wyjazd albo do kosmetyczki. Ma przyjemny zapach i konsystencję, dobrze się rozprowadza, a włosy po niej łatwo się rozczesują. Po spłukaniu i wysuszeniu zauważyłam jednak lekkie uczucie lepkości, jakby coś zostawało na włosach. Nie jest to bardzo uciążliwe i nie obciąża włosów, ale mimo wszystko wolałabym, żeby tego efektu nie było.
    Zalety:
    • wydajna (nawet mini starcza na kilka użyć)
    • ładny zapach
    • przyjemna konsystencja
    • ułatwia rozczesywanie
    • nie obciąża włosów
    Wady:
    • delikatne uczucie lepkości po wysuszeniu
    • coś „zostaje” na włosach
  • 26 kwietnia 2026 o 20:20
    Maska która robi swoją robotę
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Moje włosy przed użyciem i kupnem maski to był jeden wielki armagedon tzn: plątały się , zbijały się w pasma dzięki tej odżywce są proste z taflą przy rozczesywaniu nie muszę się martwić że mi się poplątają albo zbiją w pasma dokupiłam sobie dodatkowo odżywkę taką samą i efekt jest super włoski się błyszczą i nie są obciążone polecam bardzo
    Zalety:
    • Pomaga na włosy i faktycznie działa
    Wady:
    • Szybko się kończy
  • 9 kwietnia 2026 o 17:56
    Fajna maska
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Mam długie, cienkie, niefarbowane włosy, poddawane codziennie myciu agresywnym szamponem do łojotokowej skóry głowy przez bez masek czy odżywek są szorstkie i sztywne jak siano. Szukałam maski, która ograniczy puszenie, elektryzowanie, łamanie, kruszenie, zwiększy i miękkość i elastyczność, zadba o błyszczący wygląd włosa. Wcześniej stosowane przeze mnie produktu (isana, garnier, petal fresh, bebio) nie sprawdzały się w tym zakresie. Stosowałam tę maskę jak odżywkę - 2-4 minuty po umyciu włosów, naprzemiennie z granatową maską Neboa oraz zawsze z olejkiem zabezpieczającym końcówki. Jestem zadowolona z efektu - po pół roku regularnego stosowania po raz pierwszy w życiu nie mam rozdwojonych, pokruszonych końcówek. Nie wiem, czy to zasługa konkretnie tej maski, czy całego zestawu produktów. Producent obiecuje: regenerację, ograniczenie puszenia i rozdwajania końcówek, brak obciążenia, wygładzenie, elastyczność, blask. W sumie wszystkie obietnice zostały spełnione. Do ideału brakuje mi ograniczenia elektryzowania - maska faktycznie nie obciąża włosów przez co moje cieniutkie włosy łatwo po tej masce latają na wszystkie strony i jesienią zaczęły się elektryzować. Zaczęłam dociążać je kremami do stylizacji i było ok. Widzę duże różnice w efekcie działania maski w zależności od użytego wcześniej szamponu. Ze względu na ten brak "dociążenia" po skończeniu opakowania sięgnę dla odmiany po inną maskę Neboa w poszukiwaniu ideału. Jednak ogólnie efekt jest dobry i pozostanę przy tej marce.
    Zalety:
    • wyraźnie dba o końcówki
    • nawilża
    • wygładza
    • włosy łatwo się rozczesują
    • ładny zapach włosów, stosunkowo długo utrzymuje się
    Wady:
    • nie ogranicza elektryzowania
    • blasku specjalnie nie dodaje, ale też nie matowi włosa
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    9 kwietnia 2026 o 16:10
    No coś brakuje
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Jak za taka cene maska jest okej,wygładza wlosy rzeczywiscie,ladnie pachnie,dobrze sie wlosy rozczesuja,jest jej sporo jak za ta niska cene,aczkolwiek z koncami moimi sobie nie radzi jak cale wlosy sa miekkie i wygladzone tak konce jakies szorstkawe
    Zalety:
    Wady:
    • Nie do konca jestem zadowolona z wygladzenia

szukaj