HiPP Pielęgnacyjny płyn do kąpieli

• 20 listopada 2015 o 14:10
    Delikatny płyn
    Kosmetyk delikatnie myje i oczyszcza skórę, pozostawiając ją miękką i pachnącą. Nie uczula i nie podrażnia. Jedno co mi nie podpasowało to sposób dozowania. Lubię jak płyny mają pompkę do dozowania i wystarczy nacisnąć żeby użyć odpowiednią ilość. Cena kosmetyku też jest dobra i warta jakości. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 27 lutego 2015 o 14:09
    SUPER
    Płyn w którym kąpie moją córeczkę praktycznie od urodzenia ( na zmianę z Oilatum). Jest bardzo delikatny, nie szczypie, nie podrażania i ładnie się pieni. Ma również bardzo fajny "skromny" skład. Napewno będę go dalej używać Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: Dużo
    nennka
    8 listopada 2014 o 16:21
    idealny!
    Fajny płyn, który najpierw kupiłam dla córki, a później sama dodawałam do swojej kąpieli. Potrafi bardzo umilić codzienne kąpiele. Ma bardzo ładny zapach, a w dodatku świetnie się pieni i nie klei do skóry. Pozostawia ją czystą, nawilżoną, odświeżoną. Wydajny i bardzo wygodny w użyciu. Ma właściwości łagodzące podrażnienia, idealny do skóry po depilacji. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 2 całe
    Dorrsss
    17 grudnia 2013 o 19:21
    Bardzo dobry.
    U nas się zdecydowanie sprawdził :) +cena +dostępność +wydajność +konsystencja +zapach +faktycznie pielęgnuje skórę mojego malucha +nie trzeba wlewać do wanny litra produktu, by powstała fajna pianka :) Przyznam, że nie zawiodłam się ani razu na marce Hipp- zarówno jeśli chodzi o żywienie malucha, jak i pielęgnację. :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: kilka (nie znam dokładnej liczby)
  • 23 listopada 2013 o 22:27
    świetny
    Świetny płyn za marne pieniądze. Jeden z moich ulubionych które stosuje w pielęgnacji dziecka. Plusy: -wydajny -piekny zapach -delikatna, kremowa konsystencja - zostawia taki delikatny film na skórze Minusy:- Nie widzę Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 duże