Pasty do zębów

Colgate Elixir Gum Booster Toothpaste Pasta do zębów

• 2 grudnia 2023 o 13:45
    Bardzo wygodne opakowanie
    Przez ostatnie 3lata nosiłam aparat ortodontyczny i w związku z tym kupowałam mnóstwo różnych past do zębów. Bardzo mi się podobała konsystencja takiego gęstego żelu , która wchodziła w każdy zakamarek aparatu i świetnie oczyszczała zęby i aparat i była pomocna na nadwrażliwe dziąsła po zmianie drutów. Czytałam przed chwilą na wizaż opinie niezadowolenia na opakowanie i szczerze nie rozumiem. Mi fajnie pasta spływała do wylotu ale u mnie cały czas stała na "korku" . Bąbel powietrza faktycznie się wytworzył , ale w żaden sposób nie przeszkodziło mi to w zużyciu pasty do końca. Zarówno z samej pasty jak i tubki jestem zadowolona i myślę, że jeszcze kiedyś do niej wrócę.
    Zalety:
    • Super konsystencja
    • Wygodna tubka
    Wady:
    • Wysoka cena
  • 6 lipca 2023 o 19:37
    Działanie w porządku, ale totalnie niepraktyczne i uprzykrzające życie opakowanie
    Pasta działa jak każda inna pasta - dobrze się pieni, dobrze czyści zęby i przestrzenie miedzyzębowe, nie podrażnia, odświeża, choć na krótko. Ma ładne opakowanie, niestety jest ono totalnie niepraktycznie - już po kilku użyciach ciężko było wycisnąć pastę z tubki i jednak bardzo się umęczyłam przez czas używania tej pasty. Nie dało jej się też wycisnąć ani zużyć do końca. Cena regularna mega wysoka, na szczęście kupiłam na wyprzedaży za (chyba) 2e, więc nie było tak źle.
  • 16 października 2022 o 11:40
    Wygórowana cena i niepraktyczne opakowanie
    Kupiłam produkt kierując się opakowaniem - wydawało mi się ładne i praktyczne, żeby wygodnie postawić je na łazienkowej półce. Okazało się jednak, że tubka mimo pozornie atrakcyjnego designy jest bardzo niepraktyczna. Nawet kiedy produkt był pełny, ciężko było go wydobyć. Tubkę trzeba mocno nacisnąć, a pasta "zasysa się" do górnej części opakowania, pozostawiając bąbel powietrza na środku. W efekcie na koniec praktycznie nie da się wydobyć produktu do zera. Ten fakt oraz wysoka cena sprawiają, że nie kupię ponownie tej pasty. Zużyłam całe opakowanie i nie zauważyłam dużych różnic między tą pastą a tańszymi produktami w klasycznych tubkach.
    Zalety:
    • estetyczne opakowanie (choć niepraktyczne)
    • wydajna konsystencja
    Wady:
    • niewygodne opakowanie, z którego trudno wydobyć produkt
    • wysoka cena
  • 4 stycznia 2022 o 9:43
    Troszkę podrażnia
    Kupiłam ten produkt z ciekawości, ponieważ urzekła mnie szata graficzna. Tego produktu używałam codziennie rano i wieczorem. Konsystencja tej pasty bardzo taka kisielowa i dość gęsta. Opakowanie nie ułatwia dozowania produktu. Za każdym razem strasznie długo trwało wydobycie produktu ze środka. Zauważyłam, ze niestety po dłuższym użytkowaniu pasta bardzo podrażnia dziąsła. Świeżość po umyciu była okej.