Pasty do zębów

Sara Lee Clinomyn, Ice Mint Whitening Toothpaste for Smokers Pasta do zębów dla palących

CLINOMYN Pasta do Zębów Dla Palaczy 95ml

• 27 marca 2022 o 12:22
    Średnio wybiela
    Jestem kawoszem i czasem popalam papierosy. W paście szukam mocnego odświeżenia, wybielenia chociaż o jeden lub dwa tony oraz połysku. Ta pasta dość mocno odświeża, zęby umyte szczoteczka soniczna, stosowana regularnie ładnie wygładza powierzchnię zębów. Ale nie czarujmy się..wybiela może o jeden ton. Mimo to używam jej naprzemiennie z innymi wybielającym i pastami. Mimo to muszę po niej użyć płynu do płukania jamy ustnej. Ponadto nie podrażnia dziąseł i sprawdzi się w nadwrażliwości zębów.
    Zalety:
    • Działanie
    • Odświeżenie
    • Nie podraznia
    Wady:
    • Słabo wybiela
  • 18 kwietnia 2021 o 13:30
    Bardzo dobra!
    Wcześniej byłam wierna dwóm pastą, których nie potrafiłam zamienić na nic innego. Nadszedł dzień kiedy spróbowałam i się zakochałam. Tak jestem osoba paląca i szukam w pastach ładnego wybielenia oraz długotrwałego odświeżenia. I ta mi to zapewniła. Po użyciu czuje, że nie muszę używać już płynu do płukania bo jest bardzo odwiedzająca. Żeby są ładnie wybielone oraz maja ładny delikatny połysk. Dla mnie w tym momencie pasta numer jeden! W dodatku dostępna w rossmanie za około 15zł. Minusem jest nie wielka wydajność.
  • 20 maja 2020 o 12:03
    Mój wybielacz :)
    Nie palę papierosów a jednak kupiłam :) Dobrze się pieni, smak miętowy i działanie...koleżanki w pracy pytają czy wybielałam zęby? a ja szok..mówię, że nie..ale używam tej pasty to się śmieją i nie wierzą :) Nie zamienię na żadną inną. Tania, zawsze w Rossmannie kupuję, bo nigdzie indziej nie mogłam dostać.
    Zalety:
    • działanie wybielające, smak miętowy, zęby gładkie po zastosowaniu, często na promocji w Rossmannie
  • 17 sierpnia 2018 o 0:11
    Działa
    Jestem osoba palącą i szczerze mogę polecić tą pastę. Zęby nie żółkną pomimo papierosów a nawet są troche jaśniejsze. Przyjemnie odświeża i czuć czyste zeby. Cena jak najbardziej na plus. Dostępna w Rossmanie
    Zalety:
    • Lekko wybiela
    • Idealna dla palących i kawoszy, zeby nie żółkną mimo picia kawy i palenia
    • Dostępność
  • 17 stycznia 2018 o 20:13
    Przyjemna
    Kupiłam ją,gdyż słyszałam wiele pozytywnych opinii na jej temat. Pasta przeznaczona jest dla palaczy i powinna wybielać zęby więc się skusiłam.Na pewno nie podrażnia ona dziąseł,ale jednak jest zbyt delikatna,bo nie czuć efektu odświeżenia. Dobrze myje lecz niestety nie wybiela. Mimo wszystko lubię ją.