Golarki i depilatory ręczne

Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 28 lipca 2018 o 17:50
    Niska półka
    Moim zdaniem jest to szajs, który podrażnia skórę i powoduje wrastanie włosków pod skórę. Nie umiałam go używać ze względu na podrażnienia na skórze, które mi tworzył. Calutki dzień chodziłam z czerwonymi jak kurczak nogami, dopiero następnego kropki zaczęły ustępować. Po miesiącu prób i błędów postanowiłam go wyrzucić. Cena zdecydowanie przekroczyła możliwości tego sprzętu.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
  • 18 września 2014 o 19:11
    moze byc
    moze byc, jednak nie jest to to czego oczekiwalabym po depilatorze, strasznie warkocze, jest głośny, trzeba kilka razy przeciągnąć żeby dobrze wydepilowac, Używam tego produktu od: styczen 2012 Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 30 grudnia 2010 o 16:09
    Przeciętny
    Depilator jak dla mnie jest bardzo delikatny, ból odczuwam jedynie na początku, po kilku minutach się przyzwyczajam. Depiluję się nim nawet pod pachami. Na lato jest to bardzo wygodne. Nie urywa, ale wyrywa włoski. Bardzo hałasuje, to mój pierwszy depilator, więc nie wiem, czy inne też tak mają, ale od tego hałasu aż boli głowa. Urządzenie wyrywa tylko długie włoski, nieco krótsze pozostawia, a także depiluje niedokładnie. Dlatego zabieg trzeba powtarzać przez jakiś czas co kilka dni zanim będzie się mieć spokój na dłuższy czas. Przez to, że mało co wyrywa depilacja trwa wyjątkowo długo. Dołączone nakładki rzeczywiście zmniejszają ból, ale jeszcze bardziej wydłużają depilację, więc ich nie używam. Jedna zmniejsza obszar depilacji, druga nieco unosi urządzenie ponad skórę, więc krótsze włoski nie są wyrywane. Używam go wyłącznie wtedy, gdy mi zależy na bardziej długotrwałym efekcie. Pożera tyle czasu, że na co dzień i tak wolę tradycyjną maszynkę. Używam tego produktu od:9 miesięcy Ilość zużytych opakowań: dalej pierwsza