Golarki i depilatory ręczne

Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 6 maja 2023 o 22:07
    Tortury, ale skuteczne.
    Miałam nieprzyjemność stosować ten depilator, zanim zakupiłam sobie urządzenie do depilacji IPL. Co tu dużo mówić. Depilator spełniał swoje zadanie. Zbierał dokładnie włoski, pozostawiał gładkie nogi. Z użycia na użycie włosy były coraz słabsze i mniej widoczne. Po depilacji był spokój na około 1 msc. Ze względu na ból ja stosowałam wyłącznie na łydki. Uda, bikini czy pachy, były dla mnie nie do przejścia. Nie miałam po użytkowaniu zapalenia mieszków włosowych. Po pewnym czasie, gdy włoski ulegały osłabieniu, zdarzało się, że wrastały- były zbyt słabe, żeby przebić się przez skórę. Generalnie fajnie było mieć spokój przez miesiąc od włosków na łydkach, jednak cieszę się, że mam te czasy już za sobą.
    Zalety:
    • działanie
    • różnego typu nakładki masujące i chłodzące
    • ładny design
    • porządne wykonanie
    • na tamten moment nie miałam lepszej alternatywy w pozbywaniu się owłosienia
    Wady:
    • korzystanie łączyło się z bólem
    • obecnie są lepsze alternatywy
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
    cynada
    24 maja 2015 o 11:05
    Bez bólu się nie liczy
    Oj co ja się nasłuchałam o bólu towarzyszącym depilacji!! O wrastających włoskach i całej reszcie makabrycznych efektów wynikających z faktu użycia depilatora ! Ale świat idzie naprzód i dzisiaj nie wypada zostawać z tyłu nawet w tej kwestii.Zarastających szczeciną dwa dni po goleniu nóg -nikt już nie wybacza.Przyszedł więc czas na mój pierwszy depilator. Padło na Philipsa o najprostszej konstrukcji, który przetarł szlaki bez żadnych pieszczot, masujących nakładek ani chłodzących okładów. Wytrzymałam a nawet mi się spodobało. Niestety model ten wyjechał z domu wraz z córką do studenckiego miasta.Kiedy wrażliwe moje ucho wyłowiło informację kumpeli, która przyznała, że ma nieużywany model Braun Silk-epil 5270 i niestety nie jest on na jej nerwy ( użyła raz i w krzyk ) natychmiast podjęłam akcję przejęcia marnującego się sprzętu. I oto jestem w siódmym niebie proszę Pań ! Depilator ma same zalety: -precyzyjnie, szybciutko dzięki większej ilości pęset wyrywa włoski z cebulkami, nawet te króciutkie -nie są mi potrzebne nawet te masujące nakładki bo mnie nie boli, -trymer to fantastyczna sprawa ( kumpela nawet nie wiedziała , że ma taką możliwość , głowicy OptiTrim nie obejrzała wcale ) -radzi sobie z okolicą bikini, pachami a całą resztę ogołaca na zupełnym luzie. -Cichutko pracuje jak dla mnie, no fakt nie jest to szmer, ale czy musi nim być ? -Miły kształt, cukierkowy wygląd sprzęciku -depilacja to dla mnie obecnie przyjemność Polecam serdecznie ten model. A wszystkich zaniepokojonych informacją o nabyciu używanego depilatora uspokajam- nakładki i głowice w tym modelu można myć pod bieżącą wodą, a po fakcie odkazić octaniseptem i są jak nowo narodzone. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedna sztuka
  • 24 czerwca 2014 o 13:58
    Dobra inwestycja
    Bardzo dobry produkt, warty swojej ceny! Zalety: -duża skuteczność -mała bolesność -światełko, które pomaga w odnalezieniu wlosków -łapie nawet krótkie włoski -wymienne końcówki: masująca, zwykła, wąska np do bikini, golarka -bezawaryjność Wady: -głośność Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: jedna stuka
  • 1 października 2013 o 20:25
    nie polecam
    dostalam ten depilator w prezencie juz jakis czas temu ale od miesiaca uzywa, zamiast wyrywac wloski lamie je wiec depilacja musi sie odbywac co 2 dzien a w dodatku strasznie halasuje nie polecam Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka
  • 1 sierpnia 2013 o 13:04
    Skuteczność na lata
    Depilatora używam już kilka lat. Jest niezawodny. Zainwestowane pieniądze zwracają się z korzyścią! Atutem jest zestaw nakładek (najbardziej lubię tą z wypustakami masującymi). Długi kabelek od zasilania i podświetlająca lampka też jest dużym plusem. Jedynym minusem jest zbyt, jak dla mnie głośna praca tego małego urządzenia. Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie