WIZAŻ logo

Design produktu:
    Wczoraj o 19:26
    Strzał w 10-tke dla wrażliwej skóry
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Miejsca intymne to u mnie od zawsze była droga przez mękę -tradycyjne maszynki zawsze kończyły się krostkami, zaczerwienieniem, swędzeniem i wrastającymi włoskami, a depilacja woskiem po prostu za bardzo boli. Na OneBlade Intimate zdecydowałam się z polecenia i to był strzał w dziesiątkę. Golarka jest niesamowicie delikatna. W zestawie jest specjalna nasadka ochronna do miejsc wrażliwych i to ona robi całą robotę -ostrze nie dotyka bezpośrednio skóry, dzięki czemu nie ma mowy o żadnym zacięciu, nawet w trudno dostępnych zakamarkach. Pierwszy raz po goleniu okolic bikini nie mam czerwonych krostek ani swędzenia. Skóra jest gładka i uspokojona. Nasadka skin guard naprawdę chroni przed zacięciami. Można golić się bez stresu i pośpiechu. Działa na sucho i na mokro (ja wolę na sucho, bo jest szybciej, a efekt jest super). Maszynka jest lekka, poręczna i dobrze leży w dłoni. Bateria trzyma bardzo długo, nie trzeba jej co chwilę ładować (mam ją już kilka miesięcy, używam regularnie i jeszcze ani razu nie ładowałam). Natomiast jeśli ktoś oczekuje idealnej, "gładkości niemowlaka" jak po tradycyjnej żyletce, to trzeba pamiętać, że przez nasadkę ochronną włoski są przycięte minimalnie nad skórą. Mi to absolutnie nie przeszkadza, bo wizualnie efekt jest świetny, a komfort skóry po goleniu jest dla mnie sto razy ważniejszy. Dla mnie to absolutny hit i totalny game changer w pielęgnacji strefy bikini. Polecam każdej dziewczynie, która ma dość podrażnień po zwykłych maszynkach!
    Zalety:
    • nie podrażnia
    • bateria długo trzyma
    • łatwo się czyści
    • precyzyjna i bezpieczna (nie można się nią zaciąć)
    Wady:
    • dość drogie ostrza wymienne
    • nie goli na gładko (jeśli ktoś oczekuje efektu „pupy niemowlaka” ;))
  • 4 czerwca 2026 o 15:12
    Świetny wybór dla mężczyzn, ale za słaby dla kobiecej depilacji
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    1. Typ skóry Sucha, atopowa. 2. Obietnice producenta a rzeczywistość Philips OneBlade Intimate jest reklamowany jako rewolucyjne i bezpieczne narzędzie do przycinania oraz golenia wrażliwych okolic intymnych. Choć sprzęt kusi obietnicą braku podrażnień i pełnego komfortu, moje oczekiwania wobec tej golarki były znacznie wyższe. Produkt nie zapewnia idealnie gładkiego efektu, jakiego można by oczekiwać od dedykowanego urządzenia do depilacji. 3. Działanie i efekty Urządzenie sprawdza się wyłącznie przy skracaniu dłuższych włosów. W przypadku usuwania małych, krótkich włosków golarka działa znacznie gorzej niż zwykłe jednorazówki, ponieważ nie sięga wystarczająco głęboko przy samej skórze. Przez to, że nie goli tak dokładnie, włoski odrastają po niej o wiele szybciej niż po tradycyjnym ostrzu. Co ciekawe, dla mojego partnera ten sprzęt okazał się świetnym wyborem, jednak dla mnie i moich potrzeb jest zdecydowanie niewystarczający. 4. Kwestie techniczne Ogromnym minusem urządzenia jest słaba, krótko trzymająca bateria, która wymaga częstego ładowania. Dodatkowo samo ostrze nie jest aż tak ostre, jak mogłabym się spodziewać po technologii OneBlade, co wpływa na mniejszą efektywność całego zabiegu. 5. Podsumowanie Słaba bateria, mało precyzyjne ostrze oraz fakt, że włoski odrastają błyskawicznie, dyskwalifikują ten produkt przy codziennej walce o idealnie gładką skórę.
    Zalety:
    • dobrze radzi sobie ze skracaniem dłuższych włosów
    Wady:
    • goli znacznie gorzej i płyciej niż zwykłe maszynki jednorazowe
    • słaba, mało wydajna bateria
    • ostrze jest zbyt tępe na wysokie oczekiwania
    • włoski odrastają o wiele szybciej niż po tradycyjnej depilacji
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
    • Trwałość / wykonanie
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    • Design produktu
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    20 maja 2026 o 8:48
    Polecam
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Philips OneBlade Intimate bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Golarka jest wygodna w użyciu, lekka i przede wszystkim delikatna dla skóry. Świetnie radzi sobie z goleniem miejsc intymnych, bez podrażnień, zacięć i nieprzyjemnego ciągnięcia włosków. Duży plus za możliwość używania zarówno na sucho, jak i na mokro. Ostrze działa precyzyjnie, a sama golarka dobrze leży w dłoni. Bateria trzyma długo, więc nie trzeba jej ciągle ładować. zdecydowanie warta swojej ceny 🙂
    Zalety:
    • Nie zacina , nie ciągnie włosków , można używać na sucho i mokro , nie podrażnia
    10 maja 2026 o 14:16
    Uwielbiam tą maszynkę😍 Nie mam podrażnień
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Uwielbiam tą maszynkę 😍 Maszynka jest elektryczna i na ładowanie (ładowarka w zestawie). Odkąd jej używam ani razu się nie zaciełam, nie mam żadnych podrażnień ani żadnych wrstających włosków. Naprawdę po prostu KOCHAM JĄ mimo to że nie goli na gładko, jak się przejedzie ręką np po nodze po goleniu to czuć drobne włoski. Jednak wolę mieć drobne włoski niż swędzącą i truskawkową skórę (truskawkowa skóra oznacza podrażnienia i wrastające włoski). Jest wodoodporna i w zestawie ma jeszcze jedną nakładkę i ma plastikowy pokrowiec na końcówkę. Bateria trzyma też 5 godz.
    Zalety:
    • Długość baterii
    • Brak podrażnień
    • Wodoodporna
    • Dodatkowa nakładka i pokrowiec
    • Łatwa obsługa
    Wady:
    • Dość głośne
    • Nie goli na gładko
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
    3 maja 2026 o 15:51
    Po prostu dramat..
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Niestety, Philips OneBlade Intimate QP1924/22 kompletnie nie spełniła moich oczekiwań. Mam dość mocne i gęste włosy, a ta golarka zupełnie sobie z nimi nie radzi. Podczas użytkowania często się zacina, co sprawia, że golenie jest nie tylko mało komfortowe, ale też bardzo czasochłonne. Dodatkowo nie goli dokładnie, przez co efekt końcowy pozostawia wiele do życzenia. Zamiast szybkiej i wygodnej pielęgnacji, cały proces staje się frustrujący i zajmuje zdecydowanie zbyt dużo czasu. Niestety, w moim przypadku ten produkt okazał się całkowitym rozczarowaniem. Liczyłam na skuteczne i bezproblemowe rozwiązanie, a otrzymałam sprzęt, który nie radzi sobie nawet z podstawowym zadaniem. Dla mnie to po prostu pieniądze wyrzucone w błoto.

szukaj