Suszarki do włosów

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 7 stycznia 2025 o 7:26
    Nie jest warta tych pieniędzy
    Suszarki używam już 2,5 roku. Dałam namówić się recenzjom włosomaniaczek i uważam, że przepłaciłam. Suszarka jest ciężka i głośna. Próby modelowania włosów na szczotce przy użyciu tej suszarki są bardzo męczące. Zawsze, gdy suszę włosy ta suszarka, smart zegarek wysyła mi powiadomienia o zbyt głośnym otoczeniu. Suszarka faktycznie dość szybko suszy włosy, szybciej niż moje stare, basic remingtony, ale nie powiedziałabym, że jest to Ferrari. Jak miałam zdrowe, niezniszczone włosy, to faktycznie suszarka pozwalała mi osiągnąć bardzo dobry efekt, włosy były wyraźnie wygładzone, łatwiej było mi dobrze domknąć łuski. Niestety kiedy moje włosy ucierpiały po zabiegach fryzjerskich, otrzymywalam taki sam efekt jak po tańszych suszarkach. Nie kupiłabym ponownie.
  • 6 kwietnia 2023 o 13:43
    Najlepsza z najlepszych
    Suszarkę kupiłam zachęcona pozytywnymi opiniami w internecie. Często myję wlosy , zazwyczaj rano, przed wyjściem. Zależy mi na szybkości suszenia ale również na jak najmniejszym niszczeniu kosmyków. Dodatkowo suszarki używa moja córka, która ma bardzo gęste, plączące się i puszące wlosy. Zarówno dla mnie jak i dla niej sprzęt jest idealny. Duża prędkość wyrzutu powietrza sprawią, że proces suszenia znacznie się skraca. Wlsoy są gładkie, nie niszczą się tak jak po użyciu innych suszarek, które mialam wcześniej. Zimny nawiew działa idealnie , utrwalając fryzurę. Dużym plusem przy jego stosowaniu jest to, że nie trzeba przytrzymywać przycisku . Suszarka posiada trzy stopnie regulacji temperatury, oraz prędkości a także funkcję dostosowania temperatury do stopnia w jakim wlosy są mokre. Tym samym nie nagrzewa się coraz mocniej ,tylko stopniowo powietrze jest chłodniejsze. Jak dla mnie rewelacja . Każdemu kto zastanawia się nad zakupem, gorąco polecam.
  • 16 grudnia 2022 o 15:40
    Ta suszarka jest jak Ferrari na parkingu pełnym Matizów
    O tak! Jeśli ktoś kiedyś spytałaby mnie czy suszarka wymaga aż tak długiego czasu zastanowienia nad zakupem, czytania opinii itp. To odparłabym….Serio? No ale tutaj cena tego sprzętu tego wymagała. I nie żałuje żadnej złotówki wydanej na tą suszarkę. Dla mnie wszystkie suszarki wyglądały zawsze tak samo, miały te same opcje a na hasło „Jonizacja” kształtowało się na ustach soczyste „Wooow”. Do tej pory używałam starego, poczciwego Philipsa, który jakością nie odbiegał od jeszcze starszej, jeszcze bardziej poczciwej siostry z Biedronki za 40 zł (która notabene zwiedziła ze mną pół świata). Nie robiło mi różnicy którą z nich suszę… w końcu suszarka jak suszarka. Ale zainteresowałam się głębiej świadomą pielęgnacją włosów i można powiedzieć, że trochę wpadłam. Zainteresowało mnie czym susze swoje włosy (swoją drogą nie robię tego co mycie) i pojawił się on…Remington. WOW WOW WOW Ta suszarka naprawdę jest jak Ferrari na parkingu pełnym Matizów (i nie Remington nie zapłacił mi za tą opinię :D). Moje długie włosy za łopatki? Suche w 10 min. Poważnie. Wcześniej suszenie zajmowało mi full czasu, a teraz? Aż szkoda, że ta przyjemność trwa tak krótko. PODSUMOWUJĄC Znalazłam swój ideał. Suszarka nie dość, że jest naprawdę ładna i cieszy oko każdego dnia kiedy wchodzę do łazienki, to jest skubana funkcjonalna jak żadna inna. Kupiłabym jeszcze raz :D (choć mam nadzieję, że zostanie ze mną tak samo długo jak poprzedniczki).
    Zalety:
    • ekstremalnie szybkie suszenie
    • piękny design
    Wady:
    • dosyć wysoka cena
  • 14 grudnia 2021 o 13:10
    Jest super!
    Jestem posiadaczką gęstych, średnio długich włosów. Od kilku miesięcy pochłonięta tematem świadomej pielęgnacji włosów postanowiłam zainwestować w suszarkę, żeby włosów nie zaparzać tylko raz, dwa suszyć po myciu. I tu serio, odbywa się to Raz, Dwa! No ale jak spojrzymy na parametry to nic dziwnego - Moc 2200W i cyfrowy silnik, mega! Suszarka jest spora i dość ciężka, ale przyjemnie leży w ręku i suszenie nie sprawia kłopotu, natomiast suszenie i stylizacja na szczotkę to ciągle dla mnie wyzwanie, ale wprawione osoby na pewno sobie świetnie poradzą. Panel sterowania czytelny i funkcjonalny Dwie prędkości suszenia Dwa zakresy temperatury + zimny nawiew Technologia Hydracare Sensor dba by regulować temperaturę nawiewu i nie przegrzać włosów - i to faktycznie się czuje! Absolutnie nie ma mowy o tym, że przypieczemy skórę czy włosy zbyt nagrzanym powietrzem. W komplecie końcówki do wygładzania i szybszego suszenia oraz ogromny dyfuzor nadający objętość lub wydobywający skręt. Funkcja jonizacji. Teraz pielęgnacja i stylizacja to czysta przyjemność a nie przykry obowiązek który zabiera wiele czasu. Jestem zadowolona i polecam!
    Zalety:
    • Piękny desing
    • Końcówki w zestawie
    • Jonizacja
    • Hydracare System
    Wady:
    • Dość wysoka cena