Action, Betty's Rose Quartz Roller (Kwarcowy masażer do twarzy)

0 HIT!
50 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiZapewnia lepsze ukrwienie skóry
Redukuje cienie i zmarszczki wokół oczu
Poprawia elastyczność skóry
Masuj skórę i ukryte pod nią mięśnie przy pomocy masażera z różowego kwarcu z 2 różnymi nakładkami. W ten sposób poprawisz elastyczność skóry i zmniejszysz widoczność drobnych zmarszczek.
Recenzje 2
5 /5
4 lutego 2022, o 18:56
Kupi ponownie
Używa produktu od: miesiąc
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Czytając o super właściwościach rollera zdecydowałam się na zakup. Ten jest drugim jaki kupiłam. Wzięłam go ponieważ od początku chciałam ten z różowego kwarcu (pierwszy z braku laku wzięłam jedeitowy).
Roller dobrze leży w ręce. Wszystko się ładnie kręci. Rolki są dobrze wyprofilowane. Dobrze leży też w ręce.
Roller fajnie chłodzi. Lubię używać go na maskę w płachcie. Stosuję go również po zdjęciu płachty, żeby ułatwić wchłanianie esencji. I to działa bo wtedy szybciej się wchłania i nie klei. ;)
Super produkt bez którego już nie wyobrażam sobie mojej codziennej pielęgnacji.
Jak coś mi się z nim stanie, na pewno pobiegnę do Action po nowy.;)
5 /5
24 stycznia 2022, o 14:45
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: jedno opakowanie
Porządny produkt
Roller kupiłam ze względu na niską cenę . Słysząc opinie o droższych , które pękają nie chciałam przepłacać. I nie zawiodłam się . Roller mam już jakiś czas, używam spordycznie ale dość energicznie i nic się z nim nie dzieje. Jest przyjemnie zimny i gładki tak jak powinien. Polecam, bo po co przepłacać.
ZALETY: + gładki
+ zimny