Rollery do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 10 lutego 2025 o 10:24
    Roller spełnia swoją funkcję
    Kupiłam ten roller już jakiś czas temu, przy okazji zakupów w sklepie Action. Bardzo spodobał mi się jego wygląd. To tak naprawdę mój pierwszy kontakt z tego typu gadżetami do twarzy. Jest to masażer kwarcowy w kolorze różowym. Z reguły chyba wszystkie rollery kwarcowe, są barwy różowej właśnie. Stosowałam ten roller do twarzy, gdy moja buzia była nieco opuchnięta po nocy. Wówczas spisywał się bardzo dobrze. Opuchlizna zaczęła powoli znikać. Stosowałam go również po nałożeniu kremu bądź serum na twarz. Roller przyjemnie masował moją buzię, a krem wnikał w skórę prawdopodobnie szybciej. Takie można było odnieść wrażenie. Sądzę,że to roller godny uwagi. W bardzo atrakcyjnej cenie. Jedyne do czego można by było się przyczepić to fakt,że po jakimś czasie po prostu schodzi kolor z niektórych elementów rollera, co zresztą widać na załączonych zdjęciach.
    Zalety:
    • Przyjemnie masuje
    • Wygładza
    • Sprawia,że opuchlizna po jakimś czasie znika
    • Przyjemnie chłodzi
    • Ułatwia wnikanie produktów płynnych
    • Jakość
    Wady:
    • Farba schodzi z niektórych elementów budowy tego rollera
    cora
    2 września 2022 o 1:00
    Świetny roller
    Kupiłam go, ponieważ wszędzie był, na każdym niemal zdjęciu związanym z tematyką kosmetyczną , więc byłam bardzo ciekawa, czy poprawi pielęgnację, czy wręcz przeciwnie jest gadżetem. Ładny różowy kolor kwarcu, dobrze zaprojektowany masażer, przyjemny kolor, piękne wykończenie. Nie powiedziałabym, że jest to sprzęt za kilkanaście złotych, wygląda ekskluzywnie. Posiada dwie końcówki- jedną mniejszą do okolic oczu, drugą- do całej twarzy i szyi, ewentualnie dekoltu. Używam do masażu twarzy codziennie wieczorem. Jeśli czas pozwala, również rano. Wieczorem aplikuję krem i lekko go wklepuję, a później wmasowuję rollerem. Jest naprawdę dobrze, znalazłam czas, by wieczorem wykonywać ten rytuał. Bardzo przyjemnie chłodzi, jednak najważniejsze to, że przyspiesza wchłanianie kremów. Szczególnie mam tu na myśli kremy pozostawiające dosyć długo białą warstwę, gdyż ten właśnie roller poprzez masaż pomaga opanować kłopoty z kremami. Rzeczywiście biała warstwa znika szybko. Chłodzenie rollerem zwłaszcza wokół oczu daje efekt w postaci poprawy napięcia skóry twarzy i staje się ona bardziej gładka i wypoczęta. Niepozorny gadżet potrafi zdziałać cuda.
    Zalety:
    • wygląd i działanie,
    • dobra jakość,
    • twarz bardziej jędrna,
    • chłodzenie np. wokół oczu,
    • przystępna cena
  • 4 lutego 2022 o 18:56
    Bardzo przydatny gadżet ;)
    Czytając o super właściwościach rollera zdecydowałam się na zakup. Ten jest drugim jaki kupiłam. Wzięłam go ponieważ od początku chciałam ten z różowego kwarcu (pierwszy z braku laku wzięłam jedeitowy). Roller dobrze leży w ręce. Wszystko się ładnie kręci. Rolki są dobrze wyprofilowane. Dobrze leży też w ręce. Roller fajnie chłodzi. Lubię używać go na maskę w płachcie. Stosuję go również po zdjęciu płachty, żeby ułatwić wchłanianie esencji. I to działa bo wtedy szybciej się wchłania i nie klei. ;) Super produkt bez którego już nie wyobrażam sobie mojej codziennej pielęgnacji. Jak coś mi się z nim stanie, na pewno pobiegnę do Action po nowy.;)
    Her666
    24 stycznia 2022 o 14:45
    Porządny produkt
    Roller kupiłam ze względu na niską cenę . Słysząc opinie o droższych , które pękają nie chciałam przepłacać. I nie zawiodłam się . Roller mam już jakiś czas, używam spordycznie ale dość energicznie i nic się z nim nie dzieje. Jest przyjemnie zimny i gładki tak jak powinien. Polecam, bo po co przepłacać.
    Zalety:
    • gładki
    • zimny
    • dobrze się myje
    • Design produktu

Zobacz także inne Rollery do twarzy