Lakiery hybrydowe

Niuqi Hybrid Set Zestaw do hybryd

d_t_b
    28 lutego 2024 o 10:10
    Doskonały set na początek, ale też i świetny by uzupełnić to co się kończy.
    Szkoda, że jest tylko sezonowo dostępny a nie cały czas. Przewidziano go chyba tylko na prezent gwiazdkowy, bo w okolicy listopada-grudnia zaczyna pojawiać się w sklepie. W pudełeczku tekturowym znajduje się wszystko co jest potrzebne by zacząć sobie samemu robić hybrydowy manicure. Nie ma tu tylko lampy, która jest kluczowa i najważniejsza. Jednak uważam, że dobrze, że taki set jest, bo można uzupełnić w jednym zakupie top, bazę, z lakierem kolorowym oraz akcesoriami. Fajna pojemność cleanera i removera nie zawiera dużo miejsca, mieści się do mojego kuferka z hybrydami :) Są tu też patyczki, waciki i pilnik. Zestaw jest świetny i szybko znika z półek. Występuje zazwyczaj w dwóch wersjach - różni się tylko lakierem kolorowym. Np. jest czerwony a w drugim różowy. Albo bordowy a w drugim zielony.
    Zalety:
    • niby mały zestaw, ale ma sporo elementów
    Wady:
    • dostępny raz na jakiś czas
  • 8 listopada 2023 o 13:08
    Ma wszystko co potrzeba
    Zestaw kupiłam w Biedronce na promocji -50%. Potrzebowałam w zasadzie samej bazy ale przy dobrej cenie i ilości produktów naprawdę się opłacało. Zestaw zawiera BAZĘ, TOP, jasny lakier hybrydowy, prosty pilniczek, patyczki do odsuwania skórek, odtłuszczać, remover oraz kilka wacików. Caly zestaw zamknięty jest w kartoniku, gdzie wszystko ma swoje miejsce. Ja- zachwycona tym, że wszystko mam w jednym miejscu, że zestaw zawiera od początku malowania aż po zdjęcie hybrydy. Skorzystają na nim nie tylko osoby zaczynające przygodę z malowaniem, ale także te które malują już bardzo długo. Wielofunkcyjny zestaw, dobre produkty. Nie zdarzyło mi się aby lakier odchodził mi od paznokci czy odpryskiwał. Brakowało mi tylko jeszcze jednego koloru odrobinę mocniejszego dla zrobienia kontrastowych paznokci.
    Zalety:
    • Wszystko w jednym miejscu
    • Wielofunkcyjne produkty
    • Pełnowymiarowe
  • 5 października 2023 o 19:57
    Wszystko czego potrzeba
    Zestaw zawiera wszystko co niezbędne do wykonania paznokci hybrydowych (oprócz lampy). Pilnik i patyczki są porządnie wykonane i nie sprawiają kłopotów podczas użytkowania. Cleaner i zmywacz znajdują się w poręcznych butelkach, z których łatwo można je dozować. Nakładanie bazy jest proste, ponieważ jest ona odpowiednio gęsta i nie zlewa się na skórki. Lakier ma bardzo dobre krycie, nawet dwie warstwy wystarczą, aby uzyskać kolor bez prześwitów. Top dobrze zabezpiecza i ładnie błyszczy. Wszystkie produkty dobrze się utwardzają, a stylizacja długo się utrzymuje. Uważam, że w tak przystępnej cenie (około. 40 zł), ciężko znaleźć lepszą jakość. Polecam.