Lakiery hybrydowe

NaiLac Lakier hybrydowy (różne kolory)

NaiLac Lakier Hybrydowy 216 Słodki Cukierkowy Róż 7ml
NaiLac

• 28 stycznia 2024 o 1:45
    Piękne kolory tylko trwałość średnia
    Raz w tygodniu samodzielnie w domu wykonuję manicure hybrydowy. Lakiery hybrydowe od NaiLac po utwardzeniu w lampie UV/LED w przypadku większości kolorów przy dwóch warstwach mają dobre krycie oraz połysk. Są dobrze napigmentowane. Niestety średnio trwałe. Muszę średnio co 1,5 tygodnia malować je od nowa. Konsystencja jest średnio gęsta. Dobrze rozprowadza się na płytce paznokci.
  • 15 lutego 2023 o 12:47
    Lakier hybrydowy 065, 471 najlepsze kolory
    Wiele lakierów przetestowałam, od tych najtańszych po droższe. I uważam że marka Nailac jest wg mnie na samym szczycie! Piękne kolory, trwałe, ładnie się rozprowadzają, nie bąbelkują (brak pęcherzyków powietrza). Wydajne i ładne krycie. Całkowite krycie uzyskasz już po 2 warstwach lakieru. Dla lepszego efektu wybieram jednak 3 warstwy. Kolor 065 - ładna czerwień, stonowana, ale jednak z pazurem. Kolor 471 - mocna, intensywna zieleń.
    Zalety:
    • trwałość
    • łatwość rozprowadzania
    • pędzelek
    • buteleczka
    • krycie
  • 27 listopada 2022 o 21:46
    393-piękne złoto
    Od lat jestem wierna manicure hybrydowemu w związku z czym przetestowałam naprawdę wiele lakierów różnych marek. W związku ze zbliżającymi się świętami Bożego Narodzenia szukałam jakiegoś dobrze kryjącego brokatowego lakieru w kolorze złota. Po obejrzeniu zdjęć w Internecie skusiłam się na ten. Jest to mój pierwszy lakier marki NaiLac i całkiem możliwe, że nie ostatni. Jak wspomniałam mam lakier o numerze 393. Jest to przepiękne złoto, dla mnie idealne, bo nie wpadające w żółty odcień w naturalnym świetle. Lakier przepięknie się mieni tworząc błyszczącą taflę. Niestety, żeby uzyskać pełne krycie, potrzeba około 3-4 warstw. Nałożony np. na beżowy lakier pewnie sprawi wrażenie krycia trochę szybciej. Normalnie 3-4 warstwy do pełnego krycia są dla mnie niedopuszczalne ale naprawdę ciężko znaleźć lakier brokatowy, który pokryje przy 2 warstwach. No chyba, że ja mam takiego pecha. Lakier dobrze się nakłada, nie spływa na skórki więc też nałożenie kilku warstw nie sprawia problemu, no i nie trwa w nieskończoność. Konsystencja typowa dla lakierów brokatowych. Pędzelek wygodny, łatwo nim manewrować i można dojechać nim blisko skórek. Lakier bez problemu utwardza się w 30s, w lampie LED. Trwałość bez zarzutu, trzyma się na paznokciach spokojnie 2 tygodnie. Jedyny mały minus to cena. Są tańsze a równie dobre lakiery. Lakiery zamknięte są w estetycznej, białej buteleczce ze złotą nakrętką i z grafiką przedstawiającą kolor jaki mamy w środku. Jest to trochę mylące, bo na zakrętce kolor wpada w różowy a w rzeczywistości nie. Może jeszcze wypróbuję inny lakier tej firmy, kto wie...
    Zalety:
    • piękny kolor
    • połysk
    • trwałość
    • pędzelek
    • buteleczka
    Wady:
    • krycie mogłoby być lepsze
  • 14 października 2022 o 12:13
    Polecam
    Długo się nad nimi zastanawiałam i niepotrzebnie. Są bardzo wygodne w użyciu o odpowiedniej konsystencji hybryd. Nie za gęste i nie za rzadkie. Łatwo się nimi pracuje, nie spływają na skórki, nie prześwitują, są dobrze napigmentowane i wydajne. Kolory bardzo ładne, dużo odcieni do wyboru, Przepiękne ekskluzywnie wyglądające buteleczki. Cena ok.
  • 9 lipca 2020 o 11:04
    Rewelacja!
    Testowałam wiele rodzai lakierów, wiele przeróżnych firm, ale te to rewelacja! Nie zamieniłabym ich na żadne inne ;) Są bardzo wydajne, lekko się nimi maluje, precyzyjne pędzelki pozwalają wykonać idealną stylizacje :) polecam!
    Zalety:
    • Precyzyjne pędzelki, lekka konsystencja lakierów, ładnie się rozprowadzają