Lubrykanty i żele intymne

Your Kaya Żel intymny na bazie wody 50 ml
Your Kaya Żel Intymny ma Bazie Wody 50ml

• 23 grudnia 2024 o 19:34
    polecam
    Żel intymny na bazie wody od Your KAYA to produkt, który zaskoczył mnie swoją delikatnością i wszechstronnością. Od razu widać, że marka postawiła na naturalność i bezpieczeństwo, co w przypadku kosmetyków do stref intymnych jest dla mnie priorytetem. Produkt ma bardzo prosty skład, bez zbędnych substancji drażniących, co sprawia, że jest idealny nawet dla osób o bardzo wrażliwej skórze. Żel ma lekką, przyjemną konsystencję, która nie jest ani za wodnista, ani za lepka – po prostu idealnie wyważona. Dobrze się rozprowadza i nie zostawia nieprzyjemnego, klejącego uczucia. Co ważne, szybko się wchłania i nie pozostawia plam, więc korzystanie z niego jest wyjątkowo komfortowe. Używam go zarówno do nawilżenia w codziennej pielęgnacji, jak i jako lubrykant, i w obu przypadkach sprawdza się świetnie. Co mnie najbardziej przekonało, to fakt, że żel jest całkowicie neutralny – nie ma intensywnego zapachu ani smaku, dzięki czemu nie drażni i nie zaburza naturalnej równowagi skóry. Dodatkowo nie podrażnia, nawet jeśli stosuję go regularnie. Ważne dla mnie jest też to, że produkt jest wegański i nietestowany na zwierzętach, co tylko potwierdza, że marka Your KAYA stawia na odpowiedzialność i wysoką jakość. Mam skórę bardzo podatną na podrażnienia i przesuszenia, ale odkąd stosuję ten żel, zauważyłam wyraźną poprawę – komfort przez cały dzień i brak jakichkolwiek dyskomfortów. Sprawdza się idealnie zarówno w codziennym użyciu, jak i w bardziej wymagających sytuacjach, gdzie liczy się trwałość i delikatność. Jeśli szukasz żelu intymnego, który będzie skuteczny, a jednocześnie delikatny i w pełni naturalny, Your KAYA to wybór, który mogę polecić z czystym sumieniem. To produkt, który łączy prostotę i skuteczność, a do tego jest naprawdę przyjemny w użyciu!
  • 3 czerwca 2024 o 12:14
    Nie podpasował
    Kupiłam żel ze względu na dobry skład oraz zapewnienia producenta o tym, że produkt jak najbardziej nadaje się do wrażliwej skóry. Miałam kilka podejść do tego produktu, ale u mnie niestety się nie sprawdził przede wszystkim ze względu na pieczenie od razu po aplikacji.
    Zalety:
    • Szklany pojemnik
    • Wygodny dozownik z pompką
    • Brak gliceryny i parabenów w składzie
    • Nie pozostawia plam
    Wady:
    • Szybko wysycha
    • Powoduje okropne pieczenie
  • 17 lutego 2024 o 22:33
    Nie tego oczekiwałam
    Żel kupiłam z ciekawości - nie przepadam za drogeryjnymi lubrykantami, jeśli już czegoś używam to raczej typowych mieszanin olejków albo po prostu ulubionego oleju (choćby z pestek malin). Opakowanie jest bardzo estetyczne- szklana butelka z mlecznego szkła, plastikowa zakrętka i pompka ( która się nie zacina). Żel się nie lepi jednak niesamowicie szybko wysycha co odkryłam, gdy wpadłam na genialny pomysł żeby użyć go do masażu całego ciała (bo się przecież nie lepi). Wysechł po minucie pozostawiając na skórze pewien film. Jednak najgorsze, że na całym ciele gdzie został rozsmarowany dostałam czerwonych plam (wcześniej mnie nie uczulał). Zeszły one na drugi dzień . Pozostanę jednak wierna olejkom.
    asia_ed
    5 listopada 2023 o 0:05
    Zawiedziona
    Byłam pewna, że żel będzie jednym z lepszych jakie testowałam natomiast przy minimalnych podrażnieniach żel bardzo piecze oraz trzeba go często dokładać bo wysycha
    Zalety:
    • Konsystencja, opakowanie
    Wady:
    • Piecze
    • Szybko wysycha
  • 19 sierpnia 2023 o 18:35
    Nie to czego szukałam
    Kupiłam wiedząc, że Your Kaya to porządna marka z dobrymi składami. Testowałam zaraz po żelu, który trochę mnie piekł, więc poprzeczka nie była zawieszona wysoko. Niestety nie jest to to czego szukałam. Żel wysychał dosyć szybko, przez co nie spełniał swojej funkcji. Konsystencja wodnista, trochę lejąca. Nie podrażnił ani nie uczulił.
    Zalety:
    • skład
    • bezzapachowy(lub bardzo delikatny zapach)
    • nie podrażnił ani nie uczulił
    Wady:
    • szybko wysycha
    • za mało lepkości