Płyny do kąpieli

Hiskin For Kids, Pianka do mycia (różne rodzaje)

Hiskin
Kids HiSkin pianka do mycia rąk i ciała Jagodowa 300ml

• 19 lutego 2025 o 16:58
    Fajny pomysł na mydło, ale wymaga dopracowania.
    Miałam okazję już wcześniej testować mydło o zapachu borówkowym, a obecnie używałam mydła malinowego razem z moim synem. Opakowanie to plastikowa butelka z pompką naciskana od góry wewnętrzną stroną dłoni. Opakowanie ma przyjazną szatę graficzna dla dzieci i może je zaciekawić. W środku opakowania płyn ma wodnistą konsystencję i koloru różowego . Ma przyjemny zapachm malinowy, aczkolwiek utrzymuje się on krótko po użyciu. Bardzo podoba mi się pomysł pobierania mydła poprzez naciskanie pompki wewnętrzną stroną dłoni. Jest to bardzo wygodna i szybka forma pobierania mydła, a na dłoni zostaje porcja mydla w formie kwiatka w kolorze różowym . Sama pompka podczas naciskania dziala płynnie i nie zacina się. Natomiast nie zawsze udaje się nią nabrać mydło na dłoń, wydaje mi się m, że to konsystencja pianki jest problemem, gdyż po naciśnięciu jest ona za rzadka i zbyt wodnista i zamiast być na dłoni to zostaje w pompce. Czasami musiałam nacisnąć kilka razy pompkę, aby udało się nabrać mydło na dłoń. Mydło jest przeznaczone dla dzieci, więc to opakowanie powinno być tak opracowane, aby dziecko z łatwością mogło pobierać mydło na dłoń, a w obecnej chwili tak to nie działa. Natomiast taka forma opakowania wspiera samodzielność dziecka i zachęca do mycia rąk. Mydło łagodnie oczyszcza dłonie, jest delikatne dla małych rączek. Pianka nie wysusza skóry, lecz delikatnie nawilża i pielęgnuje dłonie. Jest to bezpieczny produkt dla dzieci. Wydajność. Ogólnie jest to bardzo wydajny produkt, my używaliśmy go przez kilka miesięcy, nawet wtedy kiedy syn wykorzystywał naciskanie pompki do zabawy. Opakowanie kosztuje około 20 zł, więc nie jest to wygórowana cena za tyle miesięcy Ponieważ mój syn dzięki tej piance chętnie myje ręce to kupimy kolejne opakowanie w przyszłości.
    Zalety:
    • wspiera samodzielność dziecka,
    • zachęca do mycia rączek,
    • delikatnie i łagodnie oczyszcza dłonie dziecka
    Wady:
    • konsystencja pianki sprawia, że nie zawsze udaje się ją pobrać na dłoń
  • 31 grudnia 2024 o 8:23
    Nieco rozwodniona, łagodna pianka
    Jako fanka wszelakich dziwactw kąpielowych od razu zakupiłam piankę Hi Skin, jak tylko ją zobaczyłam. Delikatny skład i forma pianki to zdecydowanie mój zakupowy wyzwalacz :-) Pianka jednakowoż jest taką mocno rozwodnioną formą lekkiej, luźnej pianki. No ale ok, to produkt dla dzieci, więc przede wszystkim patrzymy na skład. Jego minusem może być CB w składzie, dla niektórych jest łagodna jak baranek, ale jeśli jesteś uczulony, działa jak wilk w owczej skórze. Większym złem będzie jednak dodanie jej do szamponu. Co do aplikatora, wolałabym zwykłą pompkę, gdyż niestety produkt brudzi opakowanie, wycieka, a dodatkowo zawsze podczas aplikacji wylatuje gdzieś bokiem niebieska woda. Tu barwnik uważam za zbędny. Zapach bardzo naturalny w odczuciu węchowym, delikatny, pachnie jak żywa borówka ;-) Ogólnie polecam, ale bez nastawienia na sztywną pianę. Najbardziej denerwuje mnie aplikator :-)
    Zalety:
    • Delikatny skład
    • Firma pianki
    Wady:
    • Cieknie z opakowania podczas aplikacji
    Medea05
    2 sierpnia 2024 o 9:42
    Fajny gadżet, choć w dłuższym czasie - mało użytkowy
    Piankę kupiłam sobie - nie ukrywam, że mam dziecięce ciągotki do słodkich rzeczy typu łapki z pianki. Kto nie ma?! Pianka pachnie słodko, raczej sztucznie - ale to chyba już taki standard w tego typu produktach. Co do łapki - tu zaczynają się schody - jak już pisano wcześniej trzeba być bardzo dokładnym żeby łapka wyszła. Ja często na szybko przykładam dłoń krzywo i przez to pianka zostaje w dozowniku. Im dalej w las tym częściej używam zwykłego mydła bo zależy mi na jakości i czasie. Poza tym pianka dobrze domywa, delikatna. Nie przesusza ale też nie nawilża. Ot taki dodatek. Używam coraz rzadziej choć ekscytacją na początku była duża
  • 2 lipca 2024 o 14:35
    Niepozorna, a skuteczna
    Jak zachęcić dziecko do częstego mycia rąk? Kupując mu piankę, która tworzy psie łapki! Zacznę od tego, że właśnie dziś skończyliśmy jedno opakowanie, a zaczęliśmy go używać dokładnie 24 kwietnia, czyli mamy ponad dwa miesiące używania. Jak na mydło do rąk to to jest świetny wynik! Tym bardziej, że mój synek zdecydowanie go nadużywał i nierzadko mył nim także swoje autka, lustro itd. Pianka ta jest delikatna jak chmurka. Po naciśnięciu wypływa idealna ilość do umycia rąk i rączek. Tworzy psią łapkę, która zdecydowanie zachęca do mycia ;) W zapasie mam też drugą wersję (malinową) - już jej używałam i ten kwiatek wychodzi tak samo piękny jak łapka. Szykują się nam kolejne dwa miesiące przyjemnego mycia rąk. Do tego te cudne zapachy - delikatnie borówkowy i mocno malinowy. Uwielbiamy!
    Zalety:
    • bajer w postaci psiej łapki
  • 24 czerwca 2024 o 22:11
    Super opakowanie. Córka chętnie myje rączki.
    ▪️Pianki użytkujemy już od miesiąca i ja, i moje dzieci jesteśmy, nim zachwyceni. ▪️Do higieny rąk przywiązuje bardzo dużą uwagę, zwłaszcza u moich dzieci, bo bywa tak, że przychodzą z dworu i biorą się za jedzenie wtedy zwracam im uwagę – „rączki umyte” i zawsze było nie – albo nie chce mi się. ▪️A potem zaczynały się problemy zdrowotne itp. ▪️Moje problemy z zachęcaniem dzieci do mycia rąk skończyły się, gdy po raz pierwszy zakupiłam to Mydło. ✔️Pianka zamknięte jest w plastikowej niebieskiej butelce, na której znajduje się słodka minka – oczka i otwarta buźka. ✔️Napisy na butelce w kolorze białym. ✔️Napisy czytelne szczegółowe w języku polskim. ✔️Ale teraz najlepsze pianka posiada aplikator typu pompka na górę należy przyłożyć rączkę, a po nacieknięciu na dłoni pojawia się rysunek z pianki oczka i uśmiech;), i to sprawia, że dzieci chętnie myją rączki. ✅️Pianka w kolorze jasnym zielonym przypomina mi kolor zielonego jabłuszka. ✔️Pianka o zapachu gumy balonowej ;). ✔️Pianka dobrze myje ręce nie wysusza przy tym skóry dłoni. ✔️Pianka posiada doskonały skład, w którym znajdziemy aż 98% składników pochodzenia naturalnego, dzięki czemu jest przyjazna dla skóry moich dzieci. ✔️Pianka jest megawydajna, ale jeśli nam się skończy to w sklepach dostępne są również foliowe torebki z zapasem, którym można uzupełnić puste opakowanie. ✔️Polecam, jeśli musisz namawiać dzieci do mycia rączek to twoje problemy skończą się wraz z zakupem tego cudeńka.
    Zalety:
    • Opakowanie zachęcające dziecko do mycia rak
    • Pianka tworzy rysunek na dłoni
    • Przepiękny zapach
    • Skład
    • Nie podrażnia skóry
    Wady:
    • idealna ❤️