Kredki do oczu

Miss Sporty Studio Lash, Designer Gel Eyeliner 24hr Żelowa kredka do oczu

Miss Sporty Eyeliner Studio Lash Designer Gel 001 Black 1,6ml
Miss Sporty Gel Eyeliner 24h 009 Purple

Nasi użytkownicy zostawili 36 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Dariax_
    24 lutego 2025 o 17:35
    Intensywna i trwała – kredka, która nie zawodzi!
    Kredka ma intensywny kolor, który od razu przyciąga uwagę i jest super widoczny na linii wodnej. To ważne, bo nie każda kredka jest w stanie utrzymać kolor przez cały dzień, a ta nie zawodzi. Dodatkowym plusem jest wysuwany mechanizm, dzięki któremu nie trzeba temperować kredki, co jest bardzo wygodne. Co dla mnie było naprawdę zaskakujące, to to, jak dobrze się trzyma – na linii wodnej wytrzymuje naprawdę długo, bez rozmazywania się czy ścierania. Cały dzień utrzymuje się na miejscu, co dla mnie jest ogromnym plusem.
    Zalety:
    • Mocno napigmentowana, intensywny kolor dobrze widoczny na linii wodnej
    • Długa trwałość – utrzymuje się przez cały dzień bez rozmazywania
    • Wysuwany mechanizm – brak konieczności temperowania
    • Łatwa aplikacja, gładko sunie po skórze
    • Nie podrażnia oczu
    Wady:
    • Brak wad
  • 20 czerwca 2024 o 12:09
    Trzyma dłużej niż twoje plany na weekend!
    To wyjątkowa żelowa kredka do oczu, która nie tylko zachwyca swoją automatyczną funkcjonalnością i miękkością, ale także nie zawodzi pod względem trwałości i komfortu noszenia. Dzięki jej precyzyjnemu aplikatorowi łatwo uzyskać perfekcyjną linię bez konieczności ostrzenia, co sprawia, że jest idealna do szybkiego makijażu oczu na co dzień. Kredka utrzymuje się niezmazana przez cały dzień, nie podrażniając oczu, co jest ogromnym plusem dla osób o wrażliwej skórze. To niezawodny wybór dla tych, którzy szukają produktu, który po prostu działa, niezależnie od sytuacji. Dodatkowo, jej niska cena czyni ją również doskonałym wyborem dla tych, którzy szukają wysokiej jakości produktu bez przesadnego obciążenia portfela.
    Zalety:
    • Automatyczna żelowa kredka do oczu
    • Miękka i łatwa w aplikacji
    • Trwała przez cały dzień
    • Nie rozmazuje się
    • Nie szczypie w oczy
    Ganette
    4 czerwca 2023 o 12:47
    Dobra kredka za niewielkie pieniądze...
    Kredke kupiłam do przetestowania. W moim asortymencie są raczej same czarne a w końcu postanowiłam sprawdzić brązową... padło na miss sporty, co okazało się strzałem w 10tke ponieważ kredka jest świetna. Dobrze napigmentowana, trwała, bardzo miękka, przez co trzeba uważać żeby nie wysunąć zbyt dużo, bo szybko się łamie. Pomimo tego że jest dość gruba idzie nią narysować fajna kreskę. Jak na tak miękki produkt, jest bardzo trwała i nie rozmazuje się. Polecam, dobry produkt w niskiej cenie.
  • 23 lutego 2023 o 13:12
    Super kredka
    Kredkekupiłam w Rossmannie. Sprawdziła się całkiem nieźle. Kredka ma szeroką końcówkę i bardzo dobrą pigmentację. Moja kredka jest koloru brązowego, (002 fab brown), chłodny, bardzo pasuje do ciemniejszych włosów, moje są brązowe. Z tą kredką zaprzyjaźnilam się na dłużej, jej kolor jest intensywny, ladnie się z nią pracuje i rysuje kreskę. Dużym plusem jest niska cena kredki. Kredka nie uczula i nie podraznia moich oczu.
  • 11 marca 2022 o 12:33
    Ok
    Kupiłam ją tylko dlatego, że rozmazał mi się eyeliner. Ale sprawdziła się całkiem nieźle. Mimo dosyć szerokiej końcówki, udało się sprawnie nadać rozmazanej jaskółce pożądany kształt. Bardzo dobra pigmentacja. Ten brązowy kolor (002 fab brown), raczej chłodny, bardzo pasuje do ciemniejszych włosów. Chyba raczej się polubimy, muszę sprawdzić też inne kolory.