Kredki do oczu

Wibo Incredible, Matte and Lasting, Eye Pencil Intensywna kredka do oczu z temperówką

Bodyland.pl
notino.pl
WIBO Kredka do Oczu Incredible Black Matte and Lasting 6589

Nasi użytkownicy zostawili 48 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

BlueBun
    31 października 2024 o 9:08
    Purpurowy.. Piękna Jagoda :)
    Mam kolor Purpurowy. Chłodny fiolet nasycony..Taka piękna jagoda vel kolor ciemnego irysa? ;) Kredkę kupiłam właśnie dla koloru. BYł to swoją drogą jedyny tego typu fiolet w mojej drogerii. Kredeczka okazała się całkiem niezła. Plusy: Jest miękka jak masełko i aplikacja jest dzięki temu przyjemna. Nie uczula mnie! Wytrzymuje bez zmian cały dzień na oku bez rozmazywania się/odbitek/kruszenia czy zanikania Jest automatyczna Jej cena nie rwie portfela ;) Minusy niestety też ma: Ta temperówka dołączona do kredki , ukryta w końcówce kredki- porażka! Próbowałam ją naostrzyć ale urwało mi cały rysik. :( Jest tak miękka że zapomnij o cienkich kreskach. Dla zwykłych amatorek makijażu jak ja..to niewykonalne tąni kredką! Po zmyciu micelem - została odbarwiona na różowo kreska na skórze.. Odbarwiło skórę.
    Zalety:
    • miękka
    • bezbolesna aplikacja
    • nie uczula
    • wytrzymuje na oku cały dzień bez rozmazywania
    • tania
    • piękny nasycony kolor
    Wady:
    • temperówka załączona to porażka
    • rysika nie sposób naostrzyć
    • nie sposób namalować cienkie lub graficzne kreski
    • Czasami po zmyciu zostaje delikatne odbarwienie na skórze. ( Ale nie zawsze..i nie wiem czemu?)
  • 18 września 2024 o 21:00
    Znowu duże oczekiwania...
    Tak byłam nastawiona na tę kredkę- że znajdę w końcu tę idealną i znowu dongggg to nie ta! Straaasznie miękka- dla mnie za miękka. Wszystko fajnie i super, że jest ta temperówka, ale nie da się jej nią natemperować tak, żeby wygodnie jej używać. Nie jestem zaawansowana w makijażach, dlatego może nie umiem nią nic kompletnie zrobić, ale ostrzegam moją opinią inne amatorki makijażu- jeżeli jak ja macie problemy ze zrobieniem idealnej kreski użyjcie lepiej czarnego cienia z waszej paletki i taśmy a nie tej kredki- przez nią tylko (tak jak ja) zniechęcicie się do kredek. Dodatkowo jak już się nią pomalowałam to musiałam uważać, bo się rozmazywała.
    • intensywny czarny kolor
    Wady:
    • trwałość
    • rozmazuje się
    • straaaasznie miękka
  • 7 lutego 2024 o 1:45
    Po prostu NIE
    Piękna czerń i... tyle. Trwałość to jakaś porażka, szybko się rozmazuje. Najgorsze jest jednak jej ostrzenie - ta mini koncowka, niby temperówka sobie nie radzi, kredka się łamie i nie ma szans na uzyskanie perfekcyjnego, "ostrego" końca. Jestem na "nie".
    Zalety:
    • Piękna czerń
    Wady:
    • Rozmazuje się
    • Mało trwała
    • Temperówka
  • 20 maja 2023 o 17:57
    Godna polecenia
    Od dłuższego czasu szukałam intensywnie czarnej i trwałej kredki aż znalazłam to cudo. Kredka jest miękka, intensywnie czarna, przyjemnie się nakłada i utrzymuję cały dzień. Niestety przez słabą jakość opakowań produktów Wibo zatyczka od mojej kredki pękła przez co wysycha już na następny dzień.
    Zalety:
    • Intensywność koloru
    Wady:
    • Jakość pakowania
  • 30 marca 2023 o 9:35
    Super intensywność koloru, miękkość i temperówka
    Kredka ma intensywnie czarny kolor. Formuła jest trwała, nie rozmazuje się w ciągu dnia. Łatwo rozprowadza się na skórze, jest miękka. Ma dość wąski rysik przez co można dzięki niemu narysować precyzyjną linię. Duży plus to temperówka. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie. Kredka jest wydajna. Używana codziennie wystarczy średnio na 2 miesiące.