Cleanery i odtłuszczacze do paznokci

hi hybrid Bubble Gum Nail Cleaner Odtłuszczacz do paznokci

Hi Hybrid Cleaner Bubble Gum 125ml 125 ml

• 28 grudnia 2024 o 11:13
    Przypadkowa miłość
    Ja: Mam paznokcie głęboko osadzone, dość grube z tendencją do rozdwajania się i łamania po bokach. Noszę hybrydę jak i naturalne lakiery na paznokciach. Co jakiś czas daje swoim paznokciom odpocząć i serwuje im różne kuracje odbudowujące i regenerujące. Lubię testować nowe marki lakierów hybrydowych choć najwięcej w swojej kolekcji mam lakierów firmy Neonail i Kabos. Oczekiwania: Dobre odtłuszczenie płytki paznokcia, brak zmatowienia topu. Opakowanie: Plastikowa butelka, odkręcana. Z zewnątrz logo firmy i minimalistyczna nazwa oraz pojemność, z tyłu wszystkie najważniejsze informacje. Wrażenia: Przede wszystkim zapach, który nie jest ostry i odstraszający jak w większości produktów tego typu. Nie kręci w nosie zaraz po otwarciu. Jest słodko owocowy, z tą charakterystyczną chemiczną nutą. Konsystencja to zwykły płyn. Cleaner jest świetny – spełnia swoje zadanie i obietnice producenta. Dobrze odtłuszcza płytkę, współgra z różnymi kosmetykami nie matowiąc go. Łatwa dostępność w Internecie jak i na wyspach w supermarketach czy drogeriach SuperPharm. Największym plusem jest wydajność tego produktu. Bardzo adekwatna cena w stosunku do jakości. Kupiłam przypadkiem, przepadłam i wiem, że będę wracać po więcej.
  • 12 maja 2024 o 20:03
    Fajny
    Kupiłam zarówno odtłuszczacz, jak i aceton z tej serii, i oba produkty polecam. Odtłuszczacz z serii Bubble Gum rzeczywiście pachnie jak guma balonowa, jest to słodki i przyjemny zapach. Nie czuję drażniących nut. Oczywiście staram się nie wdychać nadmiernie tego typu produktów, jednak przy standardowym użytkowaniu nie zauważyłam dyskomfortu czy innych nieprzyjemności. Cleanera używam przy wykonywaniu w domu hybryd, przed pomalowaniem paznokci klasycznym lakierem oraz przed naklejeniem tipsów. We wszystkich przypadkach sprawdza się bardzo dobrze, wykonuje swoje zadanie. Dobrze odtłuszcza płytkę paznokcia, co jest kluczowe, aby mani/pedi był trwaly. Sprawdza się również jako ostatni etap maicure hybrydowego, do przetracia wykonanej stylizacji. Z pewnością jest wiele innych, dobrych cleanerów, można odtłuścić płtkę również zwykłym alkoholem izopropylowym, ale lubię ten konkretny produkt. Zapach jest uroczy i uprzyjemnia mi wykonywanie domowego manicure : )