Płatki pod oczy

Holika Holika Eyefessional, Brightening Tangerine Eye Patch Płatki pod oczy

5 na 51 opinię

Holika Holika Eyefessional Płatki pod Oczy Brightening Tangerine

• 9 maja 2025 o 12:13
    efekt żelazka pod okiem !
    Płatki zakupiłam skuszona okazyjną ceną. Płatki znajdują się w pudełeczku i mają dołączoną szkatułkę, która ułatwia ich wyciąganie i separowanie od siebie. Jestem zaskoczona efektem już po 1 użyciu. Płatki nakłada się na około 30 minut. Wraz z upływem czasu płatek staje się coraz cieńszy, a substancje odżywcze przenikają do skóry. Zapach jest bardzo delikatny, po nałożeniu nie wyczuwałam go już. Po zdjęciu płatków okolica oka wyraźnie odznacza się na tle reszty twarzy, bo wygląda jak wyprasowana. Dodatkowo jest rozjaśniona, także spełnia swoje zadanie. Po zdjęciu płatka polecam delikatnie wklepać produkt na krawędziach. Nie mogę uwierzyć, jak bardzo zniwelowało to moje zmarszczki pod oczami. Pudełeczko jest bardzo estetyczne. Polecam gorąco, choć cena jest spora. Polujcie na promocje!
    Zalety:
    • mega wygładzenie skóry pod oczami
    • rozjaśniona okolica oka
    Wady:
    • dość wysoka cena