Nabłyszczacze do włosów

Anwen Shine & Glow Wygładzająca mgiełka nabłyszczająca do włosów 150 ml
Anwen Shine & Glow Wygładzająca Mgiełka Nabłyszczająca do Włosów 150ml

• 8 kwietnia 2025 o 15:55
    Za ciężki
    Jak większość produktów do włosów jest dla mnie za lekka to z tym jest wręcz przeciwnie. Spray obciąża moje włosy ktore są średnioporowate i lubią cięższe odżywki. Trzeba bardzo uważać z ilością. Jedyne plusy to piękny zapach i opakowanie.
  • 13 lutego 2025 o 11:36
    Bardzo mi się spodobała
    Wystarczy niewielka ilość, by uzyskać nabłyszczenie i wygładzenie włosów, a także miękkość. Zapach osobiście bardzo mi się podoba, lubię cytrusowe zapachy. Dość dziwny dozownik, ale nie jest to najgorsze opakowanie kosmetyku, jakiego dane mi było używać. Cena dość wysoka, ale na promocji warto się skusić. Polecam!
    • działanie
    • cena (w promocji)
    Wady:
    • opakowanie znośne, ale bywa uciążliwe
    saajko
    9 grudnia 2024 o 20:33
    szkoda czasu i pieniędzy
    No nie wiem, jakoś mnie ten specyfik do siebie nie przekonał, szkoda na niego czasu i pieniędzy, bo efekty są.. słabe. Produkt rzeczywiście w jakiś sposób wygładza włosy, ale nie na tyle, żebym była z jego działania zadowolona. Mam wrażenie, że bardziej je obciąża na tyle, że stają się przyklapnięte, ale nie jest to efekt długotrwały, po chwili znów zaczynają się puszyć. Frustrująca jest również aplikacja produktu, to opakowanie nie sprawdza się zbyt dobrze, gdyż produkt leci na wszystkie strony i po chwili cała łazienka jest tłusta i klejąca.. Wydajność jest w porządku, za to zapach dość intensywny i męczący. Nie wiem co jeszcze mogłabym o tym produkcie powiedzieć, ja swoje opakowanie zużyłam, ale na pewno nie kupię kolejnego i nie jestem w stanie nikomu tego kosmetyku polecić.
  • 24 sierpnia 2024 o 16:11
    Mieszane odczucia!
    Marke Anwen uwielbiam. Darze firme zaufaniem , uwazam, ze maja dobre, przemyslane kosmetyki o cudownych skladach i zawsze chetnie testuje nowosci. Mam jakies takie odczucie, ze Anwen nie umie w wygladzanie albo to z moimi wlosami jest cos nie tak . W kazdym razie zaden typowo wygladzajacy kosmetyk od Anwen nie sprawdzil sie u mnie. Co do tego sprayu, to mam mieszane odczucia. Ze wzgledu na obecnosc wysoko w skladzie gliceryny potrafi kaprysic na moich wlosach. Przejawia sie to w tym, ze raz spray daje ladny efekt tafli, sypkich, gladkich, miesistych , blyszczacych wlosow, ze chce sie go uzywac a innym razem wysusza konce, nie wygladza i wlosy wygkadaja tak spbie. Naprawde nie wiem z czego to wynika i jego uzycie, to dla mnie zawsze loteria. Niestety spray kompletnie nie nadaje sie do pogody, gdzie jest wilgotno. Powoduje niesamowity puch. Do plusow zalicze to, ze spray pieknie pachnie i to, ze jak dziala, to daje efekt wow. Ale moim zdaniem tam jedt za duzo humektantow jak ma produkt, ktory leci na sam koniec. Sprobowalam, ale nie kupie ponownie.
    Zalety:
    • Jak dziala, to daje oczekiwany efekt , zapach
    Wady:
    • To, ze kaprysi i efekt jaki daje, to loteria.
  • 18 lipca 2024 o 13:47
    Żałuję, że kupiłam
    Do tej pory produkty od firmy Anwen całkiem nieźle się u mnie sprawdzały, ale ten produkt w ogóle nie ma zastosowania na moich włosach. Pierwszym problemem jest sposób aplikacji, dozownik, który jest w sprayu wydobywa ogromną ilość i do tego bardzo nierównomiernie. Zapach trawy cytrynowej jest tak bardzo intensywny, że dusi od pierwszego psiknięcia. Efekt na włosach: sklejone, sztywne z efektem niedomytych włosów. Nie polecam
    Zalety:
    Wady:
    • Oblepia włosy
    • Zostawia efekt brudnych włosów
    • Bezużyteczny aplikator
    • Ciężki i dyszący zapach