Bazy pod tusz do rzęs

Too Faced Better Than Sex Foreplay Mascara Primer Baza pod tusz do rzęs

Sephora
Too Faced - Better Than Sex Foreplay - Lifting & Thickening Mascara Primer - Baza Pod Tusz - Better Than Sex Foreplay Lash Primer - Dla Kobiet

• 23 kwietnia 2025 o 13:12
    Ta baza daje efekt przedłużania 1:1
    Po tą bazę mogą sięgać w ciemno wszystkie miłośniczki dokładnie wyczesanych, wydłużonych i podkręconych rzęs. Produkt doskonale podtrzymuje skręt uzyskany przez zalotkę. Idealnie rozdziela każdą rzęsę, jest ultratrwały, wydajny i doskonale współgrający z każdym tuszem. Różnica między rzęsami pomalowanymi wyłącznie maskarą, a tymi, na które wcześniej zaaplikujemy Primer Too Faced jest ogromna i widoczna gołym okiem. To jeden z tych produktów, które są w stanie wydobyć nawet z prostych i krótkich rzęs absolutne maksimum. Warto podkreślić, że produkt należy zmywać formułami olejowymi/płynem dwufazowym, ponieważ tradycyjne wody micelarne mogą nie poradzić sobie z rozpuszczeniem tak trwałej formuły.
    Zalety:
    • podtrzymuje skręt
    • idealnie rozdziela każdą rzęsę
    • fenomenalnie wydłuża
    • nie osypuje się
    • zwiększa trwałość maskary aplikowanej na bazę
    W perfumerii
    Marza97
    22 marca 2025 o 17:02
    Pozytywne zaskoczenie
    Dostałam ten produkt, na początku nie wiedziałam co to dokładnie jest. Ale zaczęłam używać i jakże miłe się zaskoczyłam! Jest to świetna baza pod tusz do rzęs, a nawet i używany solo sprawdza się dobrze- ma się wrażenie jakby było się świeżo po laminacji rzęs! Bardzo ładnie rozdziela rzęsy, wydłuża je i sprawia, że są bardziej poddane na podkręcenie zalotką. Szczoteczka jest precyzyjna, bardzo sprawnie się ją używa. Po nałożeniu mascary rzęsy są fajnie podkręcone, generalnie to efekt jest ładnie podkręcony, tak jak już wspomniałam wczesniej, niczym jakbym malowała rzęsy po ich laminacji! Także fajna sprawa, ciekawy produkt. Mam mini wersje, możliwe, że gdy mi się skończy to kupię sama z siebie.
    Zalety:
    • daje efekt liftingu rzęs
    • super szczoteczka
    • fajny efekt nawet bez nakładania mascary
    • fajnie uwydatnia rzęsy do podkręcenia ich zalotka, o wiele dluzej się utrzymują podkręcone
    Lisa120
    18 lutego 2024 o 23:03
    świetna gra wstępna !
    Wiedziałam, że po mascarze Too faced mogę się spodziewać tylko dobrych rzeczy- w końcu o 'better than sex' pisane są pieśni pochwalne (zresztą w pełni zasłużone). Primer wygrałam w instagramowym konkursie, co niezwykle mnie uradowało, bo jest to produkt z wyższej półki. Co o nim myślę? Ma wiele pusów. Po pierwsze- idaelnie unosi moje sztywne i proste rzęsy i utrzymuje skręt po użyciu zalotki (czego nie był w stanie dokonać żaden inny tusz). Po drugie- ma delikatny, czarny kolor, który przy moich blond włosach wygląda znacznie lepiej niż intensywna czerń tuszu. Po trzecie- nie rozmazuje się i utrzymuje się przez cały dzień. Po czwarte- można go nosić jako tusz, albo jako primer. Jeśli nałożymy na niego mascarę, efekt będzie naprawdę spektakularny. Jest jednak jeden minus, a mianowicie kłopotliwe zmywanie. Możliwe, że robię coś nie tak (choć próbowałam różnych płynów do demakijażu), ale mam ogromny problem ze zmyciem tego primera. Nawet po długim pocieraniu mam wrażenie, że nie jest do końca zmyty. Mocno obkleja rzęsy i trudno go całkowicie usunąć. Moje ogólne wrażenie jest pozytywne, ale przyznaję że nie używam go codziennie (choć podoba mi się efekt) właśnie ze względu na uciążliwy demakijaż.
    Zalety:
    • trwałość
    • kolor
    • podkręcenie
    Wady:
    • ciężki do zmycia
  • 27 stycznia 2024 o 14:35
    najlepszy produkt do rzęs
    To cudo odmieniło mi życie i malowanie rzęs. Mam długie ładne rzęsy, ale nie jest tak cudownie rosną do dołu i są mega proste i sztywne ,a po kilku godzinach tusze się wykruszają. Pomimo używania zalotki każdy tusz mi je prostuje. Moim ratunkiem są jedynie wodoodporne tusze do rzęs ale i tak szału nie ma przetestowałam już bardzo dużo tuszy zarówno wodoodpornych i zwykłych. Ale to cudo odmieniło mój makeup. Baza ta utrzymuje skręt rzęs i trwałość każdego tuszu do rzęs, zarówno tych po kilka złotych jak i tych z najwyższych półek. Nadaje lekki czarny kolor, pięknie rozdziela i wydłuża rzęsy na które następnie nakładamy każdy inny dostępny tusz i jest efekt WOW jak sztuczne rzęsy.
    Zalety:
    • świetna jakość,
    • kompatybilny z każdym innym produktem do rzęs,
    • wydajny
    • łatwo się zmywa
    Wady:
    • szybko zasycha na rzęsach

Zobacz także inne Bazy pod tusz do rzęs