Żele pod prysznic

Isana Silky Berry, Kremowy żel pod prysznic

Sana50
    11 września 2024 o 12:57
    Piękny zapach
    Jeśli szukasz żelu pod prysznic, który zamieni codzienną kąpiel w prawdziwy rytuał relaksu, to kremowy żel pod prysznic Silky Berry od Isana jest absolutnym must-have! Od momentu, gdy odkręciłam butelkę, poczułam niesamowity, jedwabisty zapach słodkich jagód, który dosłownie otula zmysły. To tak, jakbyś znalazła się w ogrodzie pełnym świeżych, dojrzałych owoców – zapach jest naturalny, intensywny, ale nie przytłaczający. Jednym z ogromnych plusów tego żelu jest to, jak fantastycznie się pieni. Już niewielka ilość produktu wystarcza, żeby stworzyć obfitą, kremową pianę, która delikatnie otula skórę, sprawiając, że prysznic staje się naprawdę przyjemnym i relaksującym doświadczeniem. Piana jest jedwabiście miękka, co sprawia, że czujesz się, jakbyś pielęgnowała swoją skórę czymś wyjątkowym. Co więcej, po użyciu tego żelu skóra jest dokładnie oczyszczona, ale jednocześnie nie ma uczucia przesuszenia. Wprost przeciwnie – czuć, że jest dobrze wypielęgnowana, miękka w dotyku i pozostaje świeża przez długi czas. To na pewno zasługa specjalnego kompleksu pielęgnującego, który świetnie się sprawdza. Nie bez znaczenia jest też to, że żel jest testowany dermatologicznie, więc jest bezpieczny nawet dla osób o bardziej wrażliwej skórze. Do tego wygodne, kompaktowe opakowanie sprawia, że żel świetnie sprawdza się zarówno w domu, jak i w podróży. Podsumowując, żel to prawdziwa perełka wśród żeli pod prysznic – cudowny zapach, przyjemna konsystencja i świetne właściwości pielęgnacyjne sprawiają, że każda kąpiel z nim to czysta przyjemność
  • 11 września 2024 o 9:24
    Otula skórę zapachem owoców
    Żel Isana zamówiłam online i zamiast wersji Velvety Flower dostałam ten. Oddałam go mamie, ale wcześniej oczywiście go użyłam. :) Żel ma lekko czerwone zabarwienie i perłowy blask. Mocno pachnie mieszanką owoców leśnych. Podczas mycia otula skórę warstwą wygładzającą, ale ten efekt trwa krótko. Mocno się pieni. Nie jest to mój ulubiony zapach, bo nie przepadam za owocami leśnymi, ale jest dobrze wyważony - nie za słodki, nie za kwaśny. Żel jest limitowany, więc już go nie dostanę. Mam już żel Vanilla i chętnie wypróbuję fioletowy.
  • 13 sierpnia 2024 o 8:17
    Problemy skórne
    Żel kusi zapachem i cena mięty u mnie totalnie się nie sprawdza miałam już kilka podejść i za każdym razem kończyło się tak samo czyli wizyta u dermatologa. W moim przypadku żel powoduje bardzo silne przesuszenie skóry w różnych miejscach do tego stopnia że aż skóra staje się zaczerwieniona zwędzona i łuszcząca się. Żel nasila AZS którego na codzień przy innych produktach nie mam U mnie totalnie się nie sprawdza
    Zalety:
    Wady:
    • Silne przesuszenie skóry
  • 12 maja 2024 o 12:32
    Uwielbiam
    Pewnie nie raz już pisałam że uwielbiam żele pod prysznic od Isana. Są tanie i naprawdę spoko. Wypróbowałam je już chyba wszystkie. Opakowanie - żel pod prysznic zamknięty w tubie o pojemności 300 ml. Zamykany na klik. Wygodny w użyciu. Szata graficzna bardzo mi się podoba. Zapach i konsystencja- zapach jest bardzo słodki, owocowy, orzeźwiający. Nie duszący, bardzo mi się podoba. Konsystencja jest idealna, nie za gęsta i nie za rzadka. Działanie - żel dość dobrze się pieni. Skóra po aplikacji jest gładka. Nie wysusza, pozostawia delikatny zapach na skórze. Nie mam dużych wymagań jeśli chodzi o żele pod prysznic więc dla nie wymagających sprawdzi się idealnie. Będę po niego wracać
    Zalety:
    • szata graficzna
    • wygładza
    • wydajny
    Wady:
  • 25 kwietnia 2024 o 19:42
    Jeden z ulubieńców
    Kremowy żel o przyjemnych zapachu delicji wiśniowych - dobrze się pieni, nie pozostawia skóry suchej, zapach utrzymuje się na skórze pare godzin . Za taką cenę ideał