Żele pod prysznic

Green Velo Eukaliptus i yuzu, Żel pod prysznic

• 9 stycznia 2025 o 19:07
    Naturalny żel z dobrym składem
    Lubię żele pod prysznic od Green Velo, tutaj też się nie zawiodłam w kwestii działania. Żel jest odpowiednio gęsty, dobrze się pieni i łatwo spłukuje. Skóra po umyciu jest gładka, miękka, nawilżona i wypielęgnowana. Wydajny produkt, starcza na długo, bo pojemność jest spora, nie ma potrzeby wylewania dużej ilości żelu, żeby skutecznie się umyć. Jedyny zarzut jaki mam to zapach, trochę się obawiałam eukaliptusa, bo nie przepadam za nim, tymczasem żel okazał się dosyć mdły, a nawet nijaki, ogólnie nuty zapachowe kojarzą mi się bardziej z toaletą i nie powtórzyłabym tego wariantu. Nie jestem też fanką tego opakowania, brakuje mi tutaj pompki, a tak mamy butlę z korkiem na klik, którą trzeba przechylać, żeby wydobyć produkt, czasem jest to utrudnione, szczególnie gdy mamy mokre ręce i spieszymy się. Natomiast sam produkt ma bardzo dobry, naturalny skład i dba o skórę, dlatego ja żele od Green Velo bardzo lubię i oceniam je wysoko.
  • 13 sierpnia 2024 o 7:27
    Odświeża. Wykazuje działanie aromaterapeutycznie.Zawiera pro wit. B5. Nowość
    Jakiś czas temu @wizazpl obdarował mnie debiutem od marki @greenvelo_cosmetics To przede wszystkim moja pierwsza kampania Top Recenzentek. Piękne podziękowania dla @wizazpl ❤️za zaufanie i dobrostan pielęgnacyjny Nowa Polska marka,to innowacja naturalnych kosmetyków–GREEN VELO której Ambasadorką została utytułowana kolarka górska Medalistka Mistrzostw Świata i Igrzysk Olimpijskich Marka GREEN VELO z troską oferuje kosmetyki, które chronią skórę,są absolutnie bezpieczne i naturalne. Green Velo Eukaliptus & Yuzu z ekstraktem z zielonej herbaty dba, aby zregenerować i szybko odżywić ciało i odświeżyć. Dozowanie jest funkcjonalne, konsystencja żelowa wydajna, a zapach świeży, wakacyjny, zachęca do nałożenia na opłukane wcześniej ciało, aby wykonać delikatny masaż. Żel pod prysznic z całą pewnością przyczynia się do lepszej kondycji ciała i regeneruje bo zawiera Pro wit.B5 Żel pod prysznic Green Velo Eukaliptus i Yuzu z ekstraktem z zielonej herbaty zawiera alantoinę i jest z 97%składników pochodzenia naturalnego. Eukaliptus zawarty w składzie tego żelu działa przyjemnie i aromaterapeutycznie. Opakowanie poręczne i solidnie wykonane, tak jak samo dozownie, które aplikuje właściwą ilość produktu w transparentnej barwie. Konsystencja w sam raz, wystarczająco wydajny żel pod prysznic. Zapoznajcie się z bogatą ofertą kosmetyków GREEN VELO w Rossmann, warto, tym bardziej, że część środków z ich sprzedaży zostanie przeznaczona na tworzenie i rozbudowę ścieżek rowerowych w Polsce Greenvelo_cosmetics są bez: PEG-ów parabenów silikonów z neutralnym pH GREEN VELO dostępne są na standach w jednej z największej sieci Drogerii w Polsce ROSSMANN
    • Dozowanie
    • Dostępność w Drogerii Rossmann
    • Odżywia
    • Nawilża
    • Odświeża
    • Wydajny żel
    • Wegański
    • Nowa Polska marka kosmetyków
  • 13 czerwca 2024 o 12:07
    jak to pachnie
    żel ma świetny zapach. Jak dobre, drogie perfumy. Przy tym jest idealny dla mojej atopowej skóry. Mimo intensywności zapachu nie uczula, nie podrażnia, nie wysusza. Opakowanie jest dla mnie ciut nieporęczne. Zdecydowanie lepsze byłoby z pompką. Sam żel nie przecieka przez palce. Wystarczy niewiele nałożone na gąbkę aby umyć całe ciało. Daje uczucie mocnego odświeżenia i dodaje energii po porannym prysznicu. Balsam nie jest potrzebny po kąpieli. A to dla mnie ogromny plus.
  • 13 czerwca 2024 o 10:53
    Łagodny żel pod prysznic
    Żel bardzo przypadł mi do gustu jest bardzo delikatny a skład jest rewelacyjny. Używałam go jak miałam straszne podrażnienia po peeling i dzięki alantoinie moje podrażnienia były ukojone. zapach bardzo przypadł mi do gustu jest łagodny i nie ma efektu uderzenia zapachu jak w niektórych produktach. Produkt ładnie się rozprowadza na skórze delikatnie się pieni a prysznic przy jego użyciu jest odprężający. opakowanie żelu jest minimalistyczne ale ja takie lubię bo wyglądają schludnie i pasują do każdego otoczenia.
    Zalety:
    • delikatny zapach
    • koi podrażnienia
    • przyjemne stosowanie
  • 9 czerwca 2024 o 18:31
    Energetyzujący start dnia z żelem Green Velo
    Żel pod prysznic Green Velo Eukaliptus i Yuzu to produkt, który przyciąga uwagę nie tylko ze względu na swoją wyjątkową nazwę, ale także dzięki obietnicom świeżości i naturalnej pielęgnacji. Po kilku dniach użytkowaniu tego żelu, mogę podzielić się swoimi wrażeniami i ocenić, na ile spełnia on swoje założenia. Żel jest zapakowany w estetyczną butelkę. Etykieta jest prosta, ale atrakcyjna wizualnie. Butelka jest solidna i ergonomiczna, co ułatwia jej użytkowanie pod prysznicem. Żel ma przyjemną, średnio gęstą konsystencję, która dobrze się pieni. Nie jest ani za rzadki, ani zbyt gęsty, co sprawia, że jest bardzo wydajny. Zapach to zdecydowanie największy atut tego produktu. Połączenie eukaliptusa i yuzu daje niesamowicie orzeźwiający, energetyzujący aromat, który natychmiast pobudza zmysły i dodaje energii. Woń eukaliptusa ma delikatny charakter, który idealnie komponuje się z cytrusową nutą yuzu. Pod względem działania, żel pod prysznic Green Velo Eukaliptus i Yuzu spisuje się bardzo dobrze. Po jego użyciu skóra jest wyraźnie oczyszczona, ale nie przesuszona. Dzięki zawartości naturalnych składników, takich jak wyciąg z eukaliptusa, żel działa także lekko antyseptycznie i odświeżająco. Yuzu, bogate w witaminę C, dodatkowo pielęgnuje skórę, pozostawiając ją gładką i miękką w dotyku. Korzystanie z tego żelu pod prysznic to prawdziwa przyjemność. Orzeźwiający zapach sprawia, że jest to idealny produkt na poranne prysznice, gdy potrzebujemy zastrzyku energii. Żel łatwo się spłukuje i nie pozostawia lepkiej warstwy na skórze. Co więcej, zapach utrzymuje się przez pewien czas po kąpieli, co jest dodatkowym atutem. Żel pod prysznic Green Velo Eukaliptus i Yuzu to produkt, który spełnia swoje obietnice. Jest wydajny, ma fantastyczny zapach i działa odświeżająco oraz pielęgnująco na skórę. To doskonały wybór dla osób, które cenią sobie naturalne składniki i potrzebują codziennego zastrzyku energii pod prysznicem
    Zalety:
    • Regeneruje skórę – Yuzu, bogate w witaminę C, wspomaga regenerację skóry, nadając jej zdrowy wygląd.
    • Nawilżające działanie – Żel skutecznie nawilża skórę, pozostawiając ją miękką i gładką.
    • Przyjemna konsystencja – Żel ma średnio gęstą konsystencję, która dobrze się pieni i łatwo spłukuje, co zwiększa komfort użytkowania.
    • Daje uczucie świeżości – Zapach i właściwości żelu sprawiają, że skóra po kąpieli jest wyraźnie odświeżona.
    • Wysoka wydajność – Dzięki odpowiedniej konsystencji, żel jest bardzo wydajny i wystarcza na wiele użyć.
    • Solidny kształt butelki – Butelka jest ergonomiczna, co ułatwia jej użytkowanie pod prysznicem i minimalizuje ryzyko wyślizgnięcia się z ręki.
    • Odpowiednia pojemność butelki – Butelka ma pojemność, która starcza na dłuższy czas, co czyni produkt wydajnym.
    Wady:
    • x