Żele pod prysznic

Isana Lemon Taste, Duschschaum Pianka pod prysznic

• 25 maja 2021 o 11:29
    Śreniak
    Zakupiłam ten produkt skuszona niską ceną. Spodziewałam się działania podobnego do musów marki Nivea, niestety mocno się rozczarowałam. Pianka jest dość słabej jakości, jest bardzo rzadka. Mam wrażenie, że lekko wysusza skórę. Zapach jest całkiem ładny, cytrynowy. Ale to chyba jedyny plus.
    Zalety:
    • ładny, cytrynowy zapach
    Wady:
    • wysusza skórę
    • słaba konsystencja
  • 20 stycznia 2021 o 15:56
    Tylko dla zapachu
    Ostatnio w odmętach łazienki znalazłam opakowanie tej pianki. Pamietam, że wersja różana była bardzo dobra. Cytryna niestety nie spełniła moich oczekiwań. Opakowanie bardzo dobrze dozuje gęstą, pachnącą pianę. Zapach jest śliczny, wg mojego nosa to zapach cytrynowego sorbetu. Niestety, ale zapach czuć tylko podczas aplikacji, nie utrzymuje się wcale. Sama pianka bardzo przesusza skórę a w wrażliwszych miejscach potrafi podrażnić. Nie jest tez zbyt wydajna choć patrząc na jej właściwości to żadna wada. Ja nie polecam
    domkep
    26 września 2020 o 9:11
    Nie dla wszystkich
    Produkt nie spełnił moich oczekiwań. W mojej ocenie oprócz tego, że jest wygodny w użyciu nie ma innych zalet. Zapach pianki jest chemiczny i drażniący. Kilka elementów tego zapachu pozostaje na krótko po myciu na skórze. Na szczęście na krótko, ponieważ produkt ma b. niską trwałość zapachu. Po myciu skóra jest such i szara, czuć już to w trakcie mycia (szorstkość). Szybko się kończy.
  • 14 maja 2020 o 11:40
    MMMM
    Pięknie pachnie, w konsystencji piankowo-bezowej, wydajna i do tego tania. Nie ma żadnych minusów, oprócz tego, że już chyba została wycofana :( Coraz mniej lubię ISANĘ za takie akcje- kolejny wycofany hit.
    Zalety:
    • pompka
    • zapach karmelowo-cytrynowy
  • 20 kwietnia 2020 o 19:26
    Bombowa! Mega orzeźwienie
    ????Pianka ma bardzo ładne i solidne opakowanie. ????Jej zapach jest bardzo ładny i orzeźwiający. ????Po zastosowaniu zapach utrzymuje się dość długo na skórze. ????Ma wygodny i solidny dozownik, który się nie psuje i działa bez zarzutu. ????Dobrze się pieni i fajnie nawilża skórę. ????Produkt jest wydajny. ????Nie podrażnia skóry i nie wysusza jej. ????Jestem z niej bardzo zadowolona, ponieważ u mnie sprawdza się świetnie.