WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 12 stycznia 2013 o 15:43
    Bardzo dobry
    Zacznijmy od tego, że do nakładania cienia bazowego ten pędzel się nadaje, do nałożenia jakiegokolwiek kolorowego cienia już nie. Nadaje się znakomicie do rozcierania górnej granicy cienia i do nakładania jasnego cienia pod łuk brwiowy. Kiepski w łączeniu cieni między sobą, gdyż jego wielkość uniemożliwia wykonanie precyzyjnego \'przejścia\' między kolorami. Lubię go, może z sentymentu – bo był jednym z pierwszych pędzli, jakie kupiłam. Prezentuje się profesjonalnie i elegancko, długa, solidna rączka sprawia, że jest wygodny w użytkowaniu. Dobrze się go myje. Nie odkształca się i nie gubi włosia. Nie jest to żaden must have jak dla mnie, ale fajnie go mieć:) Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: jeden
  • 6 kwietnia 2011 o 21:05
    Tylko do rozcierania
    Czy ja wiem... Po pierwsze to ten produkt nie nadaje się w ogóle do aplikacji cieni- wszystko rozmazuje, a nawet mega napigmentowane cienie (które każdy nawet aplikator nałoży bez problemu) nakłada tak, że prawie ich nie widać. To samo z cieniem bazowym- nie widać. Daję 2,5 gwiazdki bo znalazłam inne zastosowanie- ładnie rozciera górną granicę cienia i nakłada rozświetlacz pod brew. Tyle. W praniu nic się nie dzieje złego;) Używam tego produktu od: około 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: mam jeden, pierwszy.
    pionat
    27 lutego 2011 o 14:07
    fajny
    -Pędzel nie odkształca się - nie wypada włosie -dobrze aplikuje cienie -szybko schnie Wszystko w porządku. Jedno co mogłabym zarzucić,to to, że trochę kuje i dlatego odejmuję gwiazdkę. Mam podobne kształty z innych firm z włosia pony i wiem, że mogą nie kuć wcale, ale jak to komuś nie przeszkadza to jak najbardziej polecam. Używam tego produktu od: od pół roku Ilość zużytych opakowań: jedna sztuka
  • 31 stycznia 2011 o 20:06
    Bardzo dobry do cienia bazowego
    Drugi, mój ulubiony pędzel do cieni. + świetnie nakłada się nim cień bazowy, genialny przy pośpiesznym makijażu oka pojedynczym kolorem, + ma dobrą sprężystość, elastyczność, + włosie nie wypada (piorę kilka razy w tygodniu), + nie traci kształtu, nie rozwarstwia się, nie zmienia sztywności z upływem czasu. Tworzy rewelacyjne trio do makijażu oka wraz z pędzlami 9S i 11S.:-). Szczerze polecam. Używam tego produktu od: 2 lata? Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1. Sądzę, że kilka lat nie będzie wymagał wymiany:-)
    madulka
    22 stycznia 2011 o 19:39
    Bardzo dobry
    Jeden z lepszych pedzli Inglota, w koncu cos co jest warte swojej ceny. Mieciutkie i bardzo geste, idealnie sprezyste wlosie. Swietnie naklada sie nim cien pod brwia lub na cala powieke. Nie zmienia ksztaltu, solidnie wykonana gruba raczka. Bardzo przyjemnie sie z nim pracuje. Dobrze sie pierze i szybko schnie jak na taka ilosc wlosia. Polecam. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno

Zobacz także inne Pędzle do oczu