Pędzle do oczu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 16 czerwca 2024 o 21:14
    Używam od lat
    Ten pędzelek kupowałam już kilkakrotnie na przełomie lat. Sprawdza się najlepiej przy cieniach do brwi. Jest trwały, solidnie wykonany, mocno zbity, co ułatwia pracę z nim. Ładnie cieniuje, nie wyjeżdża się nim za linię, dzięki czemu można precyzyjnie namalować kontur. Czasem używam do nałożenia cienia na dolną powiekę. Design nic szczególnego. Po myciu go, nic się z nim nie dzieje. Polecam.
    an_91
    7 lipca 2023 o 23:19
    Mistrz precyzji
    Ten pędzel służy mi głównie do lekkiego rozcierania kresek na powiekach lub robienia kresek cieniami do powiek i muszę przyznać, że jest bardzo precyzyjny w tym zadaniu. Włosie jest dośc zbite, więc nabiera odpowiednią ilość cienia, przy czym w pracy okazuje się być całkiem przyjemne i miękkie, nie drapie i nie podrażnia powieki. Pędzle myję i dezynfekuję regularnie i nie zauważyłam, żeby pędzelek się rozwarstwił albo uszkodził w inny sposób, zatem plus za dobre wykonanie.
    Zalety:
    • dobra jakość włosia
    • dobra jakość wykonania
    • precyzyjny w nakładaniu i rozcieraniu cieni na linią rzęs
    Wady:
  • 18 października 2019 o 13:04
    Najlepszy jaki miałam!
    Jestem szczęśliwą posiadaczką tego pędzla, a nawet pędzi ponieważ posiadam dwa takie same. Jeden służy mi do makijażu brwi a drugi do nakładania henny. W jednym i drugim przypadku sprawdza się świetnie. Jest cienki i precyzyjny. Mam je od paru dobrych lat i nic się z nimi nie dzieje. Łatwe w czyszczeniu.
    Zalety:
    • cena adekwatna do jakości
    • precyzja
    • idealna grubość
  • 7 czerwca 2019 o 9:31
    Mój ulubieniec do makijażu brwi
    Pędzlek zdecydowanie jest hitem wśórd pędzli. Dostepny w każdym Inglocie, bardzo często bywa na pormocjach. Wykonanie pędzelka to najwyższa jakość. Bardzo solidna rączka, włosie miłe, przyejmne w stoowaniu. Bardzo łatwo się oczyszcza, nie wypadają włosy podczas mycia, schną równie szybko jak inne pędzle z wyższych półek. Pedzel bardzo dobrze rozprowadza różnego rodzaju pomady, zarówno te z wyższych półek jak i z niższych.
    Zalety:
    • Łatwo dostepny
    • Bardzo wygodny, idealnie rozprowadzający pomady do brwi
    • Cena nie jest z kosmosu
    • Włosie jest idenatyczne jak po zakupie po upływie kiliku miesiący i kilkudzieięciu myciach
    Wady:
    rokusan
    6 czerwca 2019 o 23:44
    Pędzelek idealny do brwi!
    Mam go już kilka lat i pomimo, że myję go regularnie to ciągle jest w idealnym stanie. Jest bardzo precyzyjny i sztywny, więc bez problemu można nim wymalować brwi w kilka chwil.
    Zalety:
    • precyzyjny
    • włoski nie wypadają pomimo częstego mycia
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do oczu