Logona Reinigungsschaum Minze & Zaubernuss Pianka do mycia twarzy z miętą i oczarem wirginijskim

• 4 maja 2013 o 22:17
    to nie to
    na fali zachwytu nad naturalnymi kosmetykami kupiłam tą piankę... plusy: - skóra po użyciu jest bardzo gładka, nieściągnięta - naturalny skład minusy: - pachnie jak płyn do zmywania naczyń -Ludwik - znika z twarzy w tempie ekspesowym i trzeba twarz myć pozostałym na rękach płynem, który cienkie po nich - szczpie mnie w oczy - jest mało wydajny - nie do końca radzi sobie ze zmywaniem makijażu na pewno nie wrócę do niego, lepsza naturalną alternatywą jest pianka z Phenome Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 15 lutego 2013 o 13:39
    Niemalże zadowalająca.
    Pianka jest przyjemna dla skóry. Nie powoduje sciągnięcia ani wysuszenia. Najlepiej sprawdza się w myciu skórym, bez makijażu. Z makijażem nie radzi sobie wogóle. Sebum potrafi zmyć skutecznie. Ma przyjemny zapach. Niestety jest mało wydajna i ma za małą pojemność.
  • 2 kwietnia 2012 o 13:56
    Dobry dla młodych cer
    Piankę kupiłam, bo lubie testować eko kosmetyki. Muszę powiedzieć, że naprawdę minimalizuje wysyp pryszczy i niespodzianek, natomiast lekko przesusza moja cerę - tłustą, ale lekko po 30-ce. Moim zdaniem dla mlodych cer bedzie idealna, natomiast przy dluzszym używaniu, może nieco wysuszać :( Ja załatwiłam sprawe tak, że używałam raz dziennie rano, pod odżywczy krem ;) Jest bardzo wydajna i moim zdaniem warto spróbować. Używam tego produktu od: 3 mies Ilość zużytych opakowań: 1 op
  • 2 sierpnia 2011 o 15:05
    Bardzo ją lubię:)
    Pianek używam zawsze rano, aby zmyć pozostałości kremów z nocy. Na wieczór żele, no bo trzeba zmyć makijaż. Tę piankę zaczęłam stosować razem z innymi kosmetykami Logony. I to mi wyprowadziło skórę na prostą: :) pianka jest tak delikatna, że zmywam nią rano nawet oczy - nawet jak je otworzę to draki nie ma :) dokładnie oczyszcza :) skóra po myciu jest matowa - ale zdrowo a nie jak dykta :) jeśli mam dzień wolny i umyję rano twarz, to nawet jeśli nie położę kremu, nie ma mowy o świeceniu się po godzinie :) wygodny aplikator z pompką Minusem jest cena. Mnie pianka starczy na trochę ponad miesiąc, a pojemność nie jest jakaś szczególna:| Niemniej bardzo lubię produkty Logony: są naturalne, nasycone dobrymi substancjami, ziołami, olejkami i wszystkim tym co naturalne. Większość z nich zawiera alkohol, ALE... Drogie Panie, nie demonizujmy alkoholu. To jest składnik, w którym znakomita większość ziół jest macerowana - w niczym innym się nie da. Alkohol jest produktem pochodzenia naturalnego a wszystko co dała nam natura, stosowane z głową będzie nam służyć. Mam cerę mieszaną (albo raczej miałam?). Długo męczyłam się z błyszczeniem itp. I dopiero kosmetyki Logony, na alkoholu właśnie, zrobiły z nią porządek do tego stopnia, że jeśli nawet przez tydzień nie używam żadnego kremu, to nic się nie dzieje:) Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: ok. piętnastu