Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional, 8w1 Total Action, Skoncentrowana odżywka do paznokci (stara wersja)

Stara wersja produktu

EVELINE FRENCH 8w1 odżywka do paznokci 12ml

• 4 kwietnia 2019 o 15:04
    Nie znalazłam lepszego
    Jak dotąd nie znalazłam lepszej, która ratowałaby w tak szybkim czasie moich paznokci. Bardzo często, zwłaszcza po zdjęciu hybryd, są w opłakanym stanie i wtedy wjeżdża ona. I działa cuda! Niestety, ma szkodliwy skład, jak większość kosmetyków tego typu, ale jest jedynym ratunkiem więc... Zdecydowanie mój faworyt.
    Zalety:
    • działanie!
    Wady:
    • cena (mogłaby być tańsza)
    • zapach (bardzo chemiczny, ale to jak każdy lakier)
  • 28 marca 2019 o 16:19
    Mieszane uczucia...
    Po pierwszym malowaniu byłam zachwycona- odżywka nadaje lekko mleczną barwę, dając wrażenie naturalnie ładnych paznokci. Jeżeli chodzi o trwałość to muszę przyznać, że przy dwóch warstwach jest bardzo dobra (nie tak trwała jak hybrydy oczywiście, natomiast na pewno lepsza niż większość lakierów czy kolorowych odżywek) utrzymuje się kilka dni przy aktywnym trybie życia. Już myślałam, że znalazłam produkt idealny, ale niestety zauważyłam, że po tak długotrwałym stosowaniu uwrażliwił moje paznokcie :( zaczęły się łamać i być bardzo wrażliwe na dotyk i temperaturę co utrudnia funkcjonowanie :( Nie zwalałabym całkowicie winy na ten produkt, bo być może istnieje jakaś inna przyczyna, a on tylko wzmocnił ten efekt, natomiast chwilowo z niego zrezygnuję i po całkowitej regeneracji płytki przetestuję jeszcze raz
    Zalety:
    • trwały
    • daje efekt naturalnie pięknych paznokci
    • jedna/dwie warstwy w zupełności wystarczają
    • wygodny pędzelek do aplikacji
    Wady:
    • może uwrażliwić paznokcie po długotrwałym codziennym stosowaniu
  • 27 marca 2019 o 10:08
    uczuliła
    Bardzo dobra odżywka, pomogła mi zapuścić paznokcie i sprawiła, że przestały się łamać. Nadawała paznokciom piękny kolor. Niestety pewnego dnia mnie uczuliła (mimo że stosowałam ją zgodnie z zaleceniami na ulotce) i narobiła więcej szkód niż przyniosła pożytku. Zmyłam ją od razu gdy tylko poczułam ból w paznokciu i więcej do niej nie wróciłam. Daję jedną gwiazdkę, bo doprowadzenie paznokci do dobrego stanu po tym gdy mnie uczuliła zajęło mi wiele czasu, stresu i nerwów. Więcej do niej nie wrócę.
  • 19 marca 2019 o 12:44
    nie polecam
    Odżywką tego nazwać nie można :/ paznokcie najpierw rzeczywiście się wzmocniły, ale po dłuższym stosowaniu zaczęły strasznie boleć i zrobiły się dosłownie żółte. Jak tylko "odżywkę" odstawiłam, to paznokcie znowu zaczęły się łamać. Chciałam sobie poprawić paznokcie a jeszcze bardziej je zepsułam :/
  • 14 marca 2019 o 15:03
    Mi pomogła.
    Odżywka jest bardzo wydajna i nie droga. Nie raz uratowała moje paznokcie, które się łamały i rozdwajały. Nakłada się bez zarzutu, pędzelek jest odpowiedniej wielkości.