Żele pod prysznic

The Body Shop Shea, Shower Cream Kremowy żel pod prysznic z masłem shea

lina235
    20 sierpnia 2023 o 16:07
    JEST OK :)
    Kupiłam produkt w ciemno, skuszona promocją. Jest to mała zielona buteleczka o pojemności zaledwie 200 ml. Zapach na początku nie przypadł mi do gustu - kojarzył mi się bardziej z zapachem męskim niż damskim. I choć na początku euforii nie było, to z każdym kolejnym użytkowaniem produktu coraz bardziej mi się podobał. Fajna kremowa konsystencja, przyjemnie się rozprowadza i zapach po umyciu zostaje trochę dłużej na skórze niż tańsze żele pod prysznic. Minusem jest mała pojemność, bo kiedy zapach naprawdę mi się spodobał to zużyłam całe opakowanie produktu w zaledwie niecałe 2 tygodnie.
  • 29 maja 2022 o 0:01
    Mega wydajny żel
    Żel o tym zapachu zawsze mam pod prysznicem, kocham. Używam od jakichś trzech lat. Pachnie cudownie. Aczkolwiek z opisem się nie zgadzam tutaj, bo w składzie nie widzę wit A i E. Z resztą żele pod prysznic nie są od nawilżania skóry, za krótko na niej są. Żel ma się pienić, myć, pachnieć i być wydajny. I takie są żele z The Body Shop. Mega mega wydajny, niewelka ilość dana na gąbkę bardzo się pieni. Używamy razem z narzeczonym, polecam.
    Zalety:
    • Zapach, wydajność, mocno się pieni
  • 21 sierpnia 2020 o 13:09
    Idealny kremowy żel
    Bardzo lubię żele pod prysznic tej firmy, ten akurat dostałam w prezencie. Butelka wygodna, ładnie prezentuje się w łazience. Konsystencja jest kremowa, żel jest bardzo wydajny, wystarczy niewielka ilość aby namydlić ciało. Zapach jest specyficzny, mnie się bardzo podoba, łazienka po nim jeszcze długo pachnie, ale dla niektórych może być zbyt ciężki.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • piękny zapach
  • 24 kwietnia 2020 o 14:41
    Obłędny zapach!
    Żel dostałam w prezencie i bylam nim zachwycona, urzekł mnie zaraz po otwarciu, zapach jest obłędny:) żel bardzo fajnie sie pieni przez co jest dosyć wydajny, skóra jest po nim wyraźnie nawilżona i zmiękczona, osobiście uważam, ze format jest trochę za mały a cena nie taka niska ale ogólnie jestem na tak,bardzo lubię tą firmę, polecam:)
    Zalety:
    • Przyjemnie pachnie
    • Nawilza
    • Mały format
  • 15 lutego 2020 o 22:34
    Daję okejkę
    Ogólnie uwielbiam żele pod prysznic od The Body Shopu, wersję Shea dostałam w prezencie, ogólnie nie byłby to mój pierwszy wybór, gdyż TBS ma wiele innych obłędnych zapachów. Butelka taka jak inne butelki żeli pod prysznic z tej firmy - prosta, przeźroczysta, ładnie wyglądająca w łazience. Zapach - tu nie do końca moja bajka, pierwsze moje skojarzenie to zapach męski, dosyć ciężki, utrzymujący się na skórze długo po wzięciu prysznica. Konsystencja gęsta, gdyż jest to "shower cream", pieni się całkiem dobrze, jest wydajny. Świetnie otula skórę, myje ją jednocześnie pielęgnując. Nie wysusza a wręcz nawilża, skóra jest ukojona i odprężona. Gdyby nie ciężki zapach, który nie jest moim ulubieńcem - zdecydowanie wolę bardziej owocowe zapachy - kupiłabym go ponownie, za to odejmuję jedną gwiazdkę.
    Zalety:
    • ładna butelka
    • kremowa konsystencja
    • wydajny
    • dobrze się pieni
    • nie wysusza
    • nawilża
    Wady:
    • zapach ciężki, męski