Żele pod prysznic

Yumi Nawilżający żel pod prysznic `Aloe Arbuz`

Yumi Arbuz

• 14 sierpnia 2024 o 11:22
    Super
    ???????????????? ????????????????????????: Plusy: -polska marka, naturalny skład, opakowanie nadające się do recyklingu -dobrze działająca pompka - konsystencja płynna delikatnie żelowa, dobrze się aplikuje i spienia -delikatny zapach arbuza, który utrzymuje się na skórze -żel dobrze myje, ale przede wszystkim jest to jeden z najbardziej nawilżających żeli pod prysznic, jaki miałam -nie podrażnia -wydajny -często na promocji np. w Hebe Jest to świetny żel o mocnym działaniu nawilżającym. Z ochotą będę je teraz kupować i używać. ????
    izka707
    17 maja 2023 o 11:18
    Bardzo przyjemny żel pod prysznic
    Yumi Aloe Arbuz to świetny, naturalny żel pod prysznic. Ma delikatny, arbuzowy zapach, lekką konsystencję, naturalny skład. Uwielbiam te opakowanie z dozownikiem, które jest bardzo wygodne w użytkowaniu. Delikatnie nawilża, nie przesusza i nie podrażnia.
    Zalety:
    • delikatna konsystencja
    • łagodny, arbuzowy zapach
    • naturalny skład
    • delikatnie nawilża
    • nie przesusza, ani nie podrażnia
    • świetne opakowanie z dozownikiem
  • 28 kwietnia 2023 o 9:50
    Rozkoszne pachnidełko
    Żel ma wyjątkowy, świeży zapach i fajny skład na bazie aloesu. Przeszkadzał mi tylko dodatek disodium EDTA, które powodowało u mnie wysyp, dlatego u osób z wrażliwą skórą polecam stosować raz dziennie.
    Zalety:
    • Świetny zapach
    • Naturalny skład
    Wady:
    • Disodium EDTA
  • 9 lutego 2023 o 23:23
    Meh...
    Skuszona aloesem i malinowym zapachem postanowilam kupic ten zel pod prysznic. Lubie zele, ktore maja taka forme aplikatora, jest to dla mnie bardzo wygodne zastosowanie. Zel ma bardzo zelowa konsystencje, ktora wrecz slizga sie po skorze, ale wcale nie w pozytywny sposob. Bardzo slabo sie pieni, wrecz w ogole. Zeby uzyskac piane trzeba naprawde duzo tego zelu uzyc. Przez to mam wrazenie, ze moja skora jest niedomyta a to jest bardzo kiepskie uczucie. To jest dla mnie ogromny minus i rozczarowanie. Na plus natomiast jest zapach, ktory na dlugo pozostaje w lazience i na skorze. Aczkolwiek zapach maliny traci troche sztucznoscia, mimo wszystko jest to przyjemny zapach. Drugi i chyba ostatni plus jest taki, ze nie wysusza skory. I z plusow to by bylo na tyle. Nie kupie go ponownie poniewaz nie czuje aby moja skora byla po nim oczyszczona a zeby uzyskac chociaz troche piany trzeba uzyc jego duza ilosc co idzie za jego ogromnym brakiem wydajnosci. Ciesze sie, ze kupilam go na promicji za ok 10zl, jak na probe to niewielka cena, ale i tak te 10zl uwazam za wyrzucone w bloto.
  • 21 listopada 2022 o 13:44
    Ok
    Przyjemny żel, ale za tą cenę to cudów nie czyni. Zapach jak dla mnie akurat bardzo fajny, konsystencja przyjemna, ale niestety nie radzi sobie z antypersprantem i pachy muszę poprawiać żelem męża. Nie wysusza, nie podrażnia, całkiem miły, ale za tą cenę powinien działać lepiej i raczej już się na niego nie skuszę
    Wady:
    • słabe działanie