Golarki i depilatory ręczne

Design produktu:
    patkakz
    9 sierpnia 2022 o 14:20
    Jestem z niego zadowolona
    Mam ten depilator od około 5 lat i jeszcze ani razu nie zawiódł. Depilator jest mały i lekki, ma głowicę, którą można odpiąć i umyć. W zestawie jest również szczoteczka do czyszczenia ostrzy oraz plastikowa nasadka. Cały zestaw zapakowany jest w materiałowy woreczek. Depilator działa na prąd, kabel jest bardzo długi co zdecydowanie zwiększa komfort użytkowania. Przechowywanie w woreczku, który był w zestawie również jest bardzo wygodne. Depilator dokładnie wyrywa włoski, do bólu niestety trzeba się przyzwyczaić. Nie znajduję zastosowania do przeźroczystej różowej plastikowej nasadki. Nie ma żadnej różnicy czy wyrywam włoski z nią czy bez. Wręcz nawet stwierdzam, że bez niej jest wygodniej. Bardzo polecam ten depilator jeśli ktoś szuka urządzenia które dobrze wyrywa włoski i działa przez długie lata.
    Zalety:
    • bardzo wytrzymały, u mnie działa już od 5 lat
    • bardzo długi kabel, który zwiększa wygodę użytkowania
    • zdejmowana głowica
    • w zestawie szczoteczka do czyszczenia ostrzy i woreczek do przechowywania
  • 18 listopada 2021 o 21:50
    porażka!
    Beznadziejny, nie polecam nikomu a zwłaszcza osobom z wrazliwą skórą. Działa tylko podłączony, ale to można uznac za malutki minus, natomiast mega boli wyrywanie włosków przez ten sprzęt, nogi nie są dokładnie ogolone a po wszystkim jeszcze podrażnione. Jedyny plus mogę dac za mały, kompaktowy rozmiar
    AnnaP15
    18 listopada 2021 o 17:26
    Rozczarowanie
    Najgorszy depilator który kupiłam. Wyrywa 1/5 włosków, o krotkich milcze, bo w ogóle nie wyrywa. Możesz spędzić cały dzień depilując, a nadal będą włoski. Bardzo głosny.
    Zalety:
    • Ładny
    Wady:
    • Słaby, głośny, nie precyzyjny
  • 28 czerwca 2019 o 17:40
    Godny rywal ekipy remontowej
    Depilator Philipsa skusił mnie swoją wyjątkowo niską ceną - wątpię, aby udało nam się znaleźć jakikolwiek tańszy markowy depilator. Ma sympatyczne, ładne opakowanie i odczepialną, łatwą w konserwacji główkę oraz długi kabel. Niech nie zwiedzie Was tragiczne pierwsze wrażenie - pierwsza depilacja jest bolesna, a przy tym niemiłosiernie głośna. Sprzęt jest małym wariatem i może konkurować w poziomie decybeli z okoliczną ekipą remontową. Jednak nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło i po przyzwyczajeniu się do bólu możemy cieszyć się skuteczną depilacją. Niestety, faktycznie trzeba kilka razy przejechać daną partię skóry, aby pozbyć się włosków. Cieszy mnie, że urządzenie łapie krótsze włoski niż wosk i pozwala długo cieszyć się efektami depilacji.Po przyzwyczajeniu się do bólu można łatwo wydepilować nogi, zabrakło mi jednak cierpliwości do depilacji pach i okolic bikini dalszych niż bikini klasyczne. Wydaje mi się też, że sprzęt posłuży mi przez dłuższy czas i jestem bardzo wdzięczna za łatwą konserwację. Myślę, że jest to dobra inwestycja dla osób nie do końca przekonanych do depilatorów.
    Zalety:
    • długo utrzymujące się efekty
    • pozbywa się nawet krótkich włosków
    Wady:
    • głośność!
    • tylko do depilacji nóg
  • 18 maja 2018 o 18:46
    Bardzo fajny
    Bardzo fajny depilator który zakupiłam jakiś czas temu i używam go nadal. Wiadomo na początku przygody z depilatorem trzeba się przygotować na to że będzie bolało skóra musi się przyzwyczaić więc z czasem zapewni będzie lepiej. Polecam gorącą kąpiel przed depilacją która zmiękczy naszą skórę i zapewni lepszy efekt. Co do depilatora to dzięki nakładce dołączonej do zestawu depilacja jest przyjemna włoski są usuwane w całości a efekt gładkich nóg utrzymuje się długo. Cena też przestepna a opakowane śliczne.