Golarki i depilatory ręczne

Łatwość obsługi:
Design produktu:
    Astro
    28 stycznia 2012 o 23:28
    Najlepszy jaki do tej pory miałam!
    Do tej pory miałam kilka depilatorów: philips, braun jeden z najnowszych modeli z lampką. Średnio co 2 lata zaopatruję się w nowy :) Tym razem postanowiłam wypróbować rowentę i... to był strzał w dziesiątkę!! Jest to pierwszy depilator który jest na tyle łagodny, że depiluje nim pachy! Przy braunie i philipsie nigdy się na to nie odważyłam. Łagodność rowenty polega na tym że można go używać na mokro pod wodą, ale także zauważyłam że pałąk który ma rowenta powoduje że depilacja jest mniej bolesna - jak odchylę pałąk to boli bardziej. Zalety: - można używać pod wodą, bądź z pianką do golenia - niezwykle delikatny - pierwszy którym depiluję pachy! - ładnie wygląda - dużo końcówek - golarka i trymer Wady: - wg mnie nakładka do delikatnej depilacji jest bezużyteczna - co chwila mi ten plasticzek spadał albo wadził - tandetnie to zrobione i nie używam tego wcale - nigdy mi nie pokazuje 1 diody (posiada 3 diody naładowania) - i raz mi się zdarzyło - dwie diody i koniec baterii i jedna noga nie zrobiona :) - golarka gorsza niż u brauna - jeśli włoski są długie najpierw trzeba zrobić trymerem, a u brauna mogłam jechać od razu golarką - golarka u brauna jest lepsza Poza tym cudowne urządzenie