Eyelinery

E.L.F. Cosmetics Expert Liquid Eyeliner Eyeliner w płynie

• 3 czerwca 2014 o 23:31
    W miarę...
    Napewno nie polecam na jakies dluzsze wyjscia, poniewaz eyeliner sciera sie w kacikach oczu. Zalety: -gleboka czern -cena Wady: -sciera sie w koncikach oczu -dlugo wysycha -odbija sie na powiece Używam tego produktu od: Krócej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
    Camerre
    29 stycznia 2014 o 15:20
    Zawiodłam się
    Lubię kosmetyki e.l.f, w szczególności korektory. Skusiłam się na inny kosmetyk od nich. Zakupiłam różowy na pewnej stronie internetowej, gdyż zauroczył mnie jego kolor... No właśnie. Najpierw powinnam była sprawdzić czy faktycznie jest to prawdą ;) Zdjęcia przedstawiają zapewnienia w wyglądzie tego eyelinera na stronie, z której kupowałam i jego faktyczny odcień. Wady : - Jak widać do odpowiedniego koloru dużo mu brakuje, ale może to tylko kwestia różowego, który wygląda jak bardzo ciemny bordowy? - Konsystencja. Wręcz się leje. - Potrzeba nałożenia kilku warstw. Jest półprzezroczysty. Zalety: - Wbrew pozorom szybko zasycha - Nie ściera się, wytrzymuje cały dzień - Cena No cóż, nie o to mi chodziło, ale czarny mi się kończy, więc... ten "róż" będzie w sam raz do zastąpienia go :) Używam tego produktu od: Kilku aplikacji Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 27 listopada 2012 o 23:54
    tak, ale...
    eyeliner sam w sobie jest dobry. +jedna kreska wystarczy by dac mocny kryjący efekt +czerń jest bardzo czarna +trzyma się w miarę długo, nie pęka do samego tuszu zastrzeżeń nie mam. jedna wielka wada to aplikator. nie jest to miękki pędzelek, jak np w wibo. tutaj mamy twardą gąbkę, która jest tak twarda, ze nawet się nie zgina. narysować sobie kreskę takim twardy aplikatorem, gdzie powieka jest miękka oraz mamy na oku różne załamiania-nie do narysowania. w eyelinerze powinien być miękki pędzelek, który dopasuje się do naszego oka. tutaj niestety aplikator zawiódł, przy czym sam tusz jest bardzo dobry. dlatego używam tego eyelinera z pędzelkiem z eyelinera wibo ;) Używam tego produktu od: dwa tygodnie Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
    Agata M
    14 sierpnia 2012 o 23:27
    Beznadzieja!!!!
    Nie wiem co mnie skusiło, żeby kupić ten kosmetyk, pewnie nie miałam za dużo pieniędzy a potrzebowałam linera na szybko. Nie wiem od czego zacząć, bo ten kosmetyk praktycznie nie ma żadnych plusów. No może elastyczny i dość fajny aplikator, miękki syntetyczny pędzielek, który pozwala na malowanie cieniutkich jak i grubszych kresek - to jedyne co mi się podoba w tym produkcie. Sam tusz jest jednym słowem beznadziejny. Rozwodniony, nie ma chyba w nim praktycznie pigmentu. Mam kolor czarny i żeby go uzyskać muszę w tym samym miejscu malować nim (na prawdę nie przesadzam) aż 4 razy! Po niecałej pól godziny od nałożenia w wewnetrznych kącikach produkt "znika", potem znajduję go rozmazany pod okiem. Stanowczo nie poelcam, od razu go wyrzucam, co po raz kolejny nauczyło mnie, żeby na kosmetykach za bardzo nie oszczędzać. Używam tego produktu od: kilku aplikacji Ilość zużytych opakowań: 1, użyte kilka razy
    lilkana
    15 czerwca 2012 o 13:11
    Dobry tusz, przeciętny pędzelek...
    Eyelinerów,używam od kilku lat i już kilka dobrych przewinęło się w mojej kosmetyczce. W tym przypadku zrecenzuję kolor black. Zalety: *kolor jest naprawdę intensywnie czarny, już dzięki jednej warstwie możemy uzyskać wyraźną kreskę, *kreska jest trwała, nie rozmazuje się, *opakowanie jest estetyczne i poręczne, *nie ma problemu ze zrobieniem grubej kreski, *konsystencja w sam raz , nie jest gęsty, ani lejący Wady: *eyeliner posiada swego rodzaju twardą gąbkę, a nie pędzelek z włosia, co niestety uniemożliwia zrobienie cieniutkiej precyzyjnej kreseczki, jest to po prostu nie możliwe. Więcej wad nie dostrzegam, dla miłośniczek grubych kresek jak najbardziej polecam, ja jego fanka nie zostanę, bo taka forma pędzelka nie do końca mi odpowiada. Używam tego produktu od: półtora miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego