Eyelinery

Vipera Mineral Liner Mineralny liner do brwi i powiek

VIPERA Mineral Brow & Eye Liner Mineralny Liner do brwi i powiek 03 SMOKY

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 grudnia 2019 o 16:49
    Mój hit
    Podstawowy kosmetyk w mojej kosmetyczce. Nie zamieniłabym go na żaden inny - myślę, że to najlepszy produkt do brwi dostępny na rynku. Pozwala osiągnąć zarówno naturalny efekt, jak i bardziej wieczorowy. Idealnie rozprowadza się na brwiach, nie sklejając włosków. Jest wodoodporny - nawet płynem micelarnym ciężko jest go domyć, także polecam na wyjścia na basen i do sauny! Bardzo dobrze współpracuje z pędzelkiem Hakuro, chociaż ten z zestawu również daje radę. W słoiczku nie zasycha prawie nigdy i starcza na około rok codziennego używania.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Dostępność
  • 23 sierpnia 2018 o 15:04
    Lubię :) Topaz i Blonde
    W moim przypadku sprawdza się głównie do brwi, może być tańszą alternatywą dla popularnej ostatnio pomady do brwi z Loreal ;) Tylko ma może mniej wygodny pędzelek, mniej bajeranckie opakowanie i jest tańszy ;p Jeżeli chodzi o jego wszechstronne zastosowanie to w moim przypadku tak się nie sprawdził. Robiłam do niego kilka podejść, ciężko było mi dobrać właściwy odcień (mam jasną karnacje, blond włosy itp).Teoretycznie powinien mi się spodobać odcień blonde, ale nie..był zbyt ciepły, rudawy i okazało się, że najlepiej sprawdza się odcień topaz, co mnie samą zaskoczyło. Odcień topaz to przydymiony odcień, taki jasny brąz, tylko nim udało mi się podkreślić brwi tak aby efekt nie był za mocny lub dziwny, odcień blonde poszedł do koleżanki ;) Jestem zadowolona z tej pomady, kosztuje 20 parę złotych, jest naprawdę trwała, wodoodporna, obsługi musiałam chwilę się nauczyć, ale warto było. Brwi mam jasne, hennę staram się stosować rzadko, smaruje brwi olejkami aby były mocniejsze, ale z 2 strony też nie lubię brwi od szklanki ;p ani bardzo mocnego podkreślenia, to nie mój styl, nie maluje się mocno na co dzień. Także kiedy nauczyłam się ile nakładać tuszu na pędzelek i jak jestem bardzo zadowolona- brwi podkreślone, przyciemnione, trzyma się to cały dzień. Jest wodoodporne, zdecydowanie, nie ściera się tak łatwo w ciągu dnia, zmywa micelarką lub dwufazowym. Trzeba tylko uważać kiedy stosuje się olejki do twarzy lub ma mocno tłustą cerę, tusz stosuje kiedy wchłonie się olejek z kremem i zbiorę nadmiar bibułką, dla pewności pudruje okolice oczu bambusowym pudrem a brwi "czeszę" jakąś spiralą. Co do używania go jako cień lub eyeliner...rzadko to robię, jako cień mi się czasem roluje, jako eyeliner zbytnio nie podoba, czasem odbija, mam tłuste powieki i mimo pudrowania, bibułek itp. Mimo wszystko domyślam się, że przyda się w takiej formie na jesień/zimę, mniej opcji tłuszczenia skóry (tak jeszcze nie próbowałam). Poza tym to praktyczne- bierzemy taką fiolkę do torebki, ewentualnie inny pędzelek aby zrobić kreskę lub rozetrzeć jako cień (tym idzie mi tak sobie) i mamy kosmetyk 3 w jednym :) Konsystencje wcale nie ma taką twardawa jak może wyglądać, jest tez dość wydajny, zasycha w kilka minut. Nie oczekuje, ze 20 parę złotych (zdarza się taniej) będzie miał super pędzelek w kosmetyku, (zawsze mam jakiś jeszcze w kosmetyczce lub spiralę po tuszu co się skończył), ale zważywszy za efekt, trwałość i cenę to dla mnie HIT.
    Mika_D
    25 lipca 2018 o 15:08
    Rewelacja!
    Pomaga Vipery jest moim pierwszym kosmetykiem z tej firmy - a co lepsze nie zawiodłam się na niej ani razu. Mam odcień 03, który wprawdzie pasuje do każdego rodzaju karnacji czy koloru włosów. Nie robi żadnej skorupy na brwiach, nie osypuje się a co najlepsze nie ściera się. Tym produktem można ze spokojem zrobić bardziej naturalny efekt jak i efekt makijażu permanentnego. Naprawdę polecam!
    Zalety:
    • Nie osypuje się
    • Nie tworzy skorupy na brwiach
    • Trzyma się przez cały dzień nawet gdy przetrzemy brwi dłonią.
  • 7 lipca 2018 o 10:35
    Dobry do brwi
    W moim przypadku produkt ten sprawdza się w przypadku malowania brwi. Natomiast do malowania kresek na powiece nie nadaje się, pomimo zastosowania bazy - nie wysycha i odbija się na powiece.
  • 24 czerwca 2018 o 4:09
    cień do oczu w płynie
    Dla mnie to na pewno nie jest eyeliner, nie używam go również do brwi, za to bardzo lubię go używać jako cienia do powiek, lub bazy pod cienie sypkie, lub brokaty. Bardzo dobrze się rozprowadza i jest silnie napigmentowany, jednocześnie nie wysycha na kamień jak maybelline color tattoo.