Grzebienie

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 23 lipca 2023 o 18:15
    Dobry
    Grzebień jeden z lepszych jakie posiadam. Dostał.l w prezencie a wcześniej używałam takich zwykłych. Grzebień ma szeroko rozstawione zęby, dobrze czeszę włosy oraz jest trwały. Grzebień jest wart uwagi. Nie mam problemu żeby w plątał się we włosy czy też wyskoczył z dłoni podczas używania. Jest bardzo dobrej jakości.
    AnkaKZN
    26 kwietnia 2023 o 23:18
    oddany przyjaciel
    Produkt zakupiłam w salonie fryzjerskim w zdecydowanie wygórowanej cenie, która zdecydowanie odbiega od tej widocznej wyżej. Ogólnie ciężko gdzieś go spotkać w sklepach stacjonarnych, lepiej zamówić. Pierwsze wrażenie? Patrzałam na ten produkt myśląc, czy nie przepłaciłam (pani przy kasie chciała za niego 36 zł, niestety to nie żart). Grzebień wyglądał na dobrze wykonany, nie odstawały żadne drewniane elementy, powierzchnia dobrze wygładzona, ząbki daleko od siebie rozstawione. Podczas czesania grzebień nigdy nie pląta włosów. Często go używam do rozczesywania mokrych włosów, które jak wiadomo są bardziej podatne na uszkodzenia mechaniczne. Sprawdza się również przy poplątanych włosach. Dzięki nie mu nigdy nie płacze podczas walki z kołtunami pozostałymi po rozmaitych fryzurach. Produkt jest ze mną od trzech lat. Sprawdza mi się bardzo dobrze. Kocham ten produkt!
    Zalety:
    • ułatwia rozczesywanie włosów
    • bez bolesne rozczesywanie kołtunów
    • solidnie wykonany produkt
    • nie odstawały żadne elementy, które mogły ''wyrywać włosy''
    Wady:
    • mniej odporny na złamanie niż grzebień plastikowy
  • 18 stycznia 2023 o 17:00
    Idelany do rozczesania włosów i rozprowadzania odżywki
    Grzebień kupiłam jakiś czas temu dokładnie nie pamiętam gdzie ale coś kojarzę ze w jakiejś drogerii internetowej. Grzebień wykonanany z dobrej jakości jasnego drewna. Grzebień posiada krótkie szeroko rozdtawione ząbki. Grzebień dobrze rozczesuje moje nie za długie włosy. Nie ciągnie ich i nie wyrywa. Grzebień przydały przy rozprowadzania odżywki na włosach. Po nałożeniu odżywki rozczesuje je grzebieniem wtedy ona dociera do każdego włoska. Grzebień mimo upływu czasu nie niszczeje . Łatwo się go myje i dezynfekuje . Grzebień naprawdę dobrej jakości. Jest małych rozmiarów i zmieści się w najmniejszej torebce
    Zalety:
    • Poręcznych rozmiarów
    • Zmieści się w każdej torebce
    • Drewniany
    • Szeroko rozstawione ząbki
    • Idealny do rozczesywania
    • Idelany do rozprowadzania odżywki
  • 16 stycznia 2023 o 16:12
    Szczotka drewniana
    Przed zakupem tego drewnianego grzebienia długo się wzbraniałam, ale okazało się, że to był strzał w dziesiątkę. Bardziej dobrze rozczesuje włosy. Polecam
    Drogeria Natura
  • 9 maja 2021 o 15:40
    Najlepszy grzebień dla moich włosów
    Zanim kupiłam ten grzebień, używałam różnych plastikowych grzebieni oraz szczotek. Kupno tego drewnianego grzebienia było strzałem w dziesiątkę. Przede wszystkim jest on bardzo delikatny dla moich długich włosów, które mają tendencje do plątania się. Bardzo dobrze rozczesuje włosy. Nie mam w planach zamiany go na żaden inny grzebień. Mam go od dłuższego czasu, a dalej wygląda jak nowy.
    Zalety:
    • nie niszczy włosów
    • krawędzie są zaokrąglone, nie są ostre
    • nie elektryzuje włosów
    • szeroko rozstawione zęby
    • grzebień polskiej firmy
    • estetyczny wygląd