Wody kolońskie męskie

Hugo Boss Baldessarini EDC

Hugo Boss Baldessarini Woda Kolońska 50 ml

• 28 kwietnia 2013 o 12:31
    zbyt słodki
    Jest poprawnie poprawny i za słodki. Opakowanie z pompą, a co z zapachem!? Przerost formy nad treścią :( Nic tam takiego. Chyba ta skóra tyle kosztuje... Używam tego produktu od: 2012 Ilość zużytych opakowań: testy
    roqfort
    27 listopada 2010 o 18:01
    Marzenie właściciela szczęki z targowiska
    Jeden z flagowych banałów z niemieckiej stajni Boss. NIjaki do bólu. Chyba umrę z ciekawości myśląc, co designer tej wody miał na myśli, wymyślając ten zapach. Popularność firmy Boss w Polsce wynika chyba z naszej irracjonalnej miłości do wszystkiego co niemieckie. Może samochody robią lepsze, niż Francuzi, ale jeśli chodzi o zapachy, jedynie Jil Sander zasługuje na pochwały. Podsumowując, efektownie opakowane nic, udające coś specjalnego. Używam tego produktu od: już nie używam. Sprzedałem. Ilość zużytych opakowań: 0,2
  • 4 kwietnia 2009 o 23:21
    Bardzo, bardzo przeciętny
    Z cyklu "to już było" oraz "nudzi się szybko". Zapach mimo początkowego zauroczenia z czasem staje sie nużący oraz męczący. Niestety wpływa na to fakt, iż pozbawiony on jest "pazura". Mówiąc o "męskości", szybciej przychodzi mi na myśl LInstant de Guerlain pour Homme, niż Baldessarini. Widać Hugo Boss, nie jest mi pisane. Używam tego produktu od: wrzesień 2008 Ilość zużytych opakowań: 1 (50 ml)
  • 25 listopada 2008 o 13:42
    extra
    Zapach dla facetów, którzy nie muszą nikomu niczego udowadniać. Męski, ale nie dominujący-piżmowy, świeży i elegancki. Idealny dla faceta, który już coś osiągnął i nie musi konkurować z innymi samcami :-) taki zresztą styl prezentował spot reklamowy i uważam, że to bardzo trafne określenie tego zapachu. Dodam, że bardzo go lubiłam na swoim mężu i mam nadzieję, że kiedyś powróci do niego. Używam tego produktu od:dawna Ilość zużytych opakowań:1, może 2
  • 1 stycznia 2008 o 22:35
    Zapach - przeciętny
    Hugo Boss ma całkiem ciekawe zapachy (np szary) niestety ten niczym się nie wyróżnia... Po prostu z gąszczu zapachów trudno go wyłowić.. Jest mnóstwo podobnych... Dla mnie jedyny plus to ładny flakon.. Jeżeli już mam dać 200zł za flakon to chciałbym aby ktoś zwrócił na niego uwagę i czuć z nim hmmm lepiej.. Baldessarini tego nie zapewni.. Używam tego produktu od: tydzień Ilość zużytych opakowań: próbka