Odżywki do włosów

Marion Natura Silk, Błyskawiczna odżywka do włosów farbowanych (stara wersja)

Stara wersja produktu

Marion Natura Silk Błyskawiczna Odżywka Do Włosów Farbowanych 150 ml

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 lutego 2021 o 12:21
    Dobry produkt
    Odżywki bez spłukiwania w sprayu używam głównie po myciu włosów, aby włosy łatwiej się rozczesywały. Jest to produkt dodatkowy przeznaczony do łatwiejszego rozczesywania, wcześniej zawsze używam odżywek do spłukania po myciu włosów, albo odżywczych masek. Od sprayu oczekuję aby nie obciążał włosów i delikatnie domykał pielęgnację bo włosy mam cienkie i plączące się. Spray polecam, spełnia swoją funkcję.
    Zalety:
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Nie obciąża
    • Niska cena
    Wady:
    • Słaba dostępność (ja kupiłam przez inernet)
  • 23 maja 2020 o 21:51
    serio ja nie rozumiem zachwytem tej odżywki
    To jest chyba jedyna z odżywek do włosów której nie mogę doczekać się aby ją skończyć. Stoi na półce zapomniana. Nie jest wydajna, w konsystencji przypomina wodę trzeba baaaardzo duża jej nałożyć aby zadziałała. W żaden sposób nie wpływa na kondycje włosów i nie chroni koloru. W moim przypadku włosy zaczęły się kruszyć po kilku miesiącach stosowania tej odżywki. Stosowałam ją na dwa sposoby na mokre i suche włosy i w żadnym przypadku u mnie się nie sprawdziła. I o co wam chodzi z tym zapachem? Ta odżywka nie ma zadnego zapachu. Jedynie co podoba mi się to butelka no i cena. I to by było na tyle. Nie polecam !!! Lepiej wydać więcej i lepiej zadbać o włosy.
    Asje
    22 maja 2019 o 20:37
    Dobry produkt
    Odżywka wygładza włosy i ułatwia rozczesywanie. Działania na kolor włosów nie zauważyłam. Ma ładny zapach, kosztuje grosze i starcza na długo. Nie wrócę do niej, bo wolę wersję pomarańczową. Tak czy siak warto ją wypróbować.
    Zalety:
    • wygładza włosy
    • ułatwia rozczesywanie
    • ładny zapach
    Wady:
    • nie zauważyłam działania na kolor włosów
    Drogeria Natura
  • 22 maja 2018 o 18:06
    Super szybkie działanie!
    Odżywka ułatwia rozczesywanie, wygładza włosy. Zaraz po aplikacji włosy są miękkie w dotyku, do tego odkryłam, że to idealny kosmetyk do włosów cienkich, które często się elektryzują. Odżywka naprawdę zapobiega elektryzowaniu się włosów i do tego pięknie pachnie. Mega wydajna i do tego tania. Polecam!
  • 12 stycznia 2018 o 12:51
    Dla mnie hit
    Produkt znajduje się w plastikowej przezroczystej buteleczce z atomizerem, co zdecydowanie ułatwia jego używanie, poza tym widać ile produktu jeszcze pozostało. Ma dość wyrazisty zapach, przypominający trochę ten z salonów kosmetycznych. Odżywka jest wodnistej konsystencji, ma formę sprayu, przed jej użyciem należny wstrząsnąć opakowanie. Rozpylamy ją na suche lub wilgotne włosy po czym dokładnie rozczesujemy. Po jej użyciu włosy są miękkie, mają jedwabisty połysk, dobrze się układają i rozczesują, nie elektryzują. Wyglądają na zdrowsze i bardziej nawilżone. Włosy nie są obciążone.
    • Nawilżenie
    • Włosy dobrze się rozczesują