Odżywki do włosów

Matrix Brass Off, Conditioner Odżywka neutralizująca do włosów o odcieniach ciemny blond i jasny brąz

Nasi użytkownicy zostawili 81 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 grudnia 2022 o 17:00
    Przyjemna odżywka
    Po koloryzacji zależało mi na utrzymaniu ładnego, chłodnego odcienia na włosach. Odżywka Matrix skutecznie wspomagała efekt po koloryzacji i sprawdzała się całkiem nieźle. Włosy po zastosowaniu były wygładzone, miękkie w dotyku, pełne blasku. Oczywiście ułatwiała też ich rozczesywanie. Na duży plus brak efektu obciążenia włosów. Podobał mi się też jej przyjemny zapach. Może nie jest to produkt dla włosów bardzo suchych i zniszczonych, ale na codzień jest jak najbardziej ok. ZALETY Ochładza kolor włosów Dodaje blasku Wygładza Ułatwia rozczesywanie Nie obciąża Przyjemny zapach Konsystencja WADY Brak
  • 30 grudnia 2022 o 8:21
    Żegnajcie niechciane żółcie!
    Mam włosy puszące się z tendencją do przetłuszczania. Po użyciu szamponu i odżywki, odczuwałam obciążenie włosów. Po stosowaniu produktów solo włosy były w idealnej kondycji.
  • 29 grudnia 2022 o 21:10
    Aksamitna neutralizacja
    Zestaw Matrix Brass Off otrzymałam w ramach testów Wizaż, bardzo dziękuję i cieszę się z tej możliwości. Moje włosy są rozjaśniane z pasemkami, które po pewnym czasie od farbowania robią się żółte i pomarańczowe. Chętnie zatem sięgam po ochłodzenie i neutralizację tych niechcianych barw. Odżywka ma zgrabną butelkę, można postawić ją odwrotnie, aby zużyć kosmetyk do końca. Konsystencja jest gęsta, aksamitna i dobrze rozprowadza się na włosach. Idealnie i bez problemów można ją spłukać. Zapach odżywki jest niezwykle przyjemny, subtelny, delikatnie pozostaje na włosach. Po zastosowaniu odcień jest delikatnie neutralny. Nie uzyskujemy tutaj siwej poświaty lub niebieskiej aureoli, moim zdaniem w punkt! Włosy po umyciu są miękkie, nawilżone i ładnie lśnią. Dobrze się rozczesują i poddają stylizacji. U mnie Matrix sprawdza się idealnie.
    Zalety:
    • działanie
    • delikatna neutralizacja, bez przesadnego koloru niebieskiego na włosach
    • nawilża
    • zmiękcza włosy
  • 27 grudnia 2022 o 17:19
    Kupię ponownie
    Oddzywka Matrix Brass Off ładnie pachnie, znajduje się w poręcznym opakowaniu. Już po pierwszym użyciu widać efekty nawilżenia, dociążenia, włosy są miękkie, gładkie, łatwo się układają. Dla podbicia efektu polecam wczesac odżywkę i odczekać 10 min do spłukania.
  • 27 grudnia 2022 o 9:20
    Fajna odżywka ochladzajaca
    Dostałam odżywkę do testów. Bardzo fajnie ochładza kolor przy jednoczesnym nawilżeniu. Ja przy moich mocno wysuszonych włosach potrzebowałam dodatkowego nawilżenia w postaci np odżywki bez spłukiwania. Ogólnie polecam jeśli nie chce się stosowana wysuszających szamponów ochładzających