Ampułki do włosów

Susan Darnell Placenta Urtik Kuracja w ampułkach wzmacniająca przeciw wypadaniu włosów

Placenta Urtik ampułki na wypadanie włosów 12x10ml

zebrah
    4 grudnia 2014 o 16:13
    Ten kosmetyk uratował moje włosy
    Ampułki zastosowałam gdy po ciąży zaczęły mi wypadać włosy. W ciągu 1,5 tygodnia przestały lecieć z głowy więc produkt spełnił moje oczekiwania, a nawet je przekroczył- zauważyłam po niedługim czasie mnóstwo baby hair. Używam tego produktu od: września 2014 Ilość zużytych opakowań: zużyłam 6 ampułek stosując po pół 2xtydzień
    Werym
    26 listopada 2014 o 14:36
    Spełnia swoje zadanie
    Ampułki Placenta Urtik zamówiłam na próbę ( do tej pory zawsze używałam Radicala) i nie żałuje swojej decyzji. Zawsze w okresie wiosna/jesień włosy sypią mi się garściami i to jest moment kiedy stosuję ampułki. Te bardzo dobrze spełniły swoje zadanie, włosy już nie lecą a jestem w połowie opakowania. Dodatkowo bardzo fajnie dociążają moje włosy. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    ewalip
    30 marca 2014 o 13:34
    To działa!
    Używałam ich w ubiegłym roku po dekoloryzacji,włosy mi nie wypadały tylko były suche i się łamały. Te ampułki uratowały moja czuprynę przed ostrzyżeniem się na krótko:) a nakładając 3 razy w tyg. Początki były kiepskie-włosy szorstkie,trudne do rozczesania i ujarzmienia,ale przetrwałam to jakos. Z każdym kolejnym opakowaniem było lepiej. Przestały sie łamać,odzyskały normalną strukturę i połysk,przestały być sianowate.Złagodziły też podrażnienie skóry po środkach rozjaśniających.Jestem z nich bardzo zadowolona,ale to produkt dla cierpliwych. Używam tego produktu od: 3 mis Ilość zużytych opakowań: 4 całe
  • 30 marca 2014 o 3:06
    Jednym słowem - CUDO
    Może zacznę od tego, że kiedyś zachciało mi się rozjaśniania włosów, do tego doszła rownież strata wagi i zaczeły wypadać mi włosy.. garściami niestety. Z wlosów gestych zrobiły mi się cienkie, bez życia... po prostu katastrofa! Żarłam tabletki (bo inaczej sie tego nazwac nie da!, non stop cos nowego) używałam tzw. wcierek od dermatologa i nic mi nie pomagało.. moje włosy opierały się wszelkim "wspomagaczom". Zrobiłam przerwę, bo jednak wątroba by chyba nie przeżyła od tych farmaceutyków :P i w koncu.. mojej mamie polecila kolezanka placente urtik . Kupiłam na all to opakowanie 12 szt. + placent activ 10 szt(mocniejsze). Postanowilam uzywac tego naprzemiennie. Z racji, że mialam liche wlosy, to z tej duzej ampulki wcieralam 1/3 w skore głowy po myciu, natomiast juz placent activ zuzywalam cala dla lepszego efektu. Efekt przeszedl moje oczekiwania! wlosy przestały wypadać po 3 tygodniach kuracji.. teraz mam mnóstwo "baby hair" ktore mi okropnie przeszkadzaja, ale ważne, że rosną! :D od czasu do czasu pare wlosow mi wypadnie. Aktualnie ampulki uzywam co drugie mycie wlosów :) Także bardzo polecam, a cena równiez nie jest wygorowana! Pozdrawiam wszystkie wizażanki :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 12 ampułek
  • 19 maja 2013 o 12:49
    Bez efektu
    e (10 ampułek) i nic... Ratowałam się tą kuracją po odstawieniu tabletek anty (Syndi-35) - moje włosy i skóra są obecnie w fatalnej kondycji. Potwierdzam, że ampułki są wydajne i nie czuć ich na włosach, mają konsystencję wody. Jednakże, moje włosy są po nich "oklapnięte", bez życia, trudno je rozczesać. Myślałam, że to efekt przejściowy, więc wytrzymałam miesiąc stosowania ampułek, ale bez efektu. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno