WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Róże do policzków

Sleek Make Up Blush by 3 Potrójny róż do policzków

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Iwona_C
    10 lipca 2018 o 15:50
    Mega wydajność i trwałość!
    Róż zakupiłam okazyjnie w promocji za jakieś śmieszne pieniądze i absolutnie nie miałam pojęcia że jest tak dobry jakościowo. Posiadam paletkę 365 Flame w skład której wchodzą kolory Molten (brzoskwiniowo różowy) Bon Fire(żywo krwisto czerwony)oraz Furnace(czerewień z złotą poświatą). Jak tylko otworzyłam paletkę ,przeraziła mnie intensywność kolorów . Róż wymaga dobrego pędzla do nakładania i trochę wprawy , ponieważ łatwo można przesadzić. Jest mocno napigmentowany ,dlatego niewielka ilość wystarcza do makijażu. I przez to jest również mocno wydajny ,mimo że mam go już prawie rok i często się nim maluje ,widać bardzo delikatne zużycie. Po prostu róż na lata. Daje piękne wykończenie ,buzia wygląda zdrowo i jest delikatnie rozświetlona. Samo opakowanie jest bardzo masywne i wytrzymałe , posiada duże lusterko pomagające w malowaniu.
  • 16 maja 2018 o 19:44
    Wariant kolorystyczny: LACE
    Zestaw róży dostałam od siostry już ponad rok temu. Na początku popatrzyłam na nie i stwierdziłam, że moja siostrzyczka lekko zgłupiała - neonowe kolory, serio? Na szczęście dałam im szanse i obecnie jeden z trójki stał się moim codziennym ulubieńcem :) Opakowanie jest bardzo starannie wykonane i wytrzymałe (dopiero po N upadku ukruszył się jeden zawias, ale dalej się wszystko trzyma razem). Do tego wygląda bardzo profesjonalnie, zwykłe i czarne z napisem marki, cudo! W środku znajdziemy również duże lusterko. W mojej paletce Lace mam róże dość krzykliwe, dwa pomarańczowe, satynowe i jeden ceglasty czerwony z rozświetlającymi drobinkami. Wszystkie są przepiękne, po odpowiednim nałożeniu, ale jak widać po zużyciu praktycznie tylko jeden jest maltretowany ;) Róże mają świetną pigmentację, wiec trzeba być delikatnym, by nie zrobić sobie krzywdy, dzięki temu są bardzo wydajne. Niestety mamy tylko 24miesiące na ich zużycie, wiec jak ktoś sam ich używa to nie ma szans na ich wykończenie przed upływem terminu. Dobrze nabierają się na pędzel i później przylegają do twarzy. Nie pylą się. Wytrzymują cały dzień, nie blakną, nie osypują się, nie ścierają przy pierwszej okazji. Pracuję po 12h + droga do/z pracy i spokojnie dają radę bez żadnych poprawek w ciągu dnia. Nie zrobiły żadnej krzywdy na mojej twarzy - nie podrażniły/zapchały itp. Dopiero teraz, z wizażu, dowiedziałam się ile kosztują i zdecydowanie są warte tej ceny. Jeśli kiedyś uda mi się wykończyć róże, które mam (a mam wrażenie, że mam ich do końca świata i na jeden dzień dłużej), to z przyjemnością zaopatrzę się w nie ponownie!
    Zalety:
    • pigmentacja i piękne kolory
    • opakowanie z lusterkiem
    • trwałe (nie blakną i nie znikają z twarzy przez cały dzień)
    • nie pylą
  • 16 lipca 2017 o 20:09
    Flame
    Bardzo dobre róże , ja mam w odcieniu flame . Ładne soczyste kolory . Piękne opakowanie . Trzymają się dobrze . Róże mają fajną pigmentację , czasami łatwo przedobrzyć .Polecam każdemu
    Zalety:
    • Pigmentacja
    • Pojemność
  • 21 listopada 2016 o 21:20
    Cudowne odcienie
    Wszystkie odcienie w paletce Pink Lemonade skradły moje serce. Eleganckie opakowanie z lusterkiem zawiera dwa pudrowe kosmetyki z drobinkami w odcieniach cukierkowego różu i koralowym. Kremowy róż jest odcieniem typowego tea rose, jednak trzeba uważać przy jego aplikacji, ponieważ jest bardzo mocno napigmentowany, jak zresztą pozostałe dwa. Z czystym sumieniem polecam!
  • 4 października 2015 o 17:25
    Bardzo dobry produkt
    Posiadam paletę Lace. Skusiłam się na tę paletę ze względu na odcień różu który jest podobny do Nars - Orgasm, a dwa pozostałe również wydały mi się całkiem dobre. Nie zawiodłam się, kasetka jest bardzo elegancka, posiada poręczne lusterko. Róże są dobrze napigmentowane i łatwo z nimi przesadzić. Trzeba nakładać "lekką" ręką. Są przy tym bardzo wydajne, nie pylą się. Nie wiem czy skusiłabym się na tę paletkę w normalnej cenie. Sama wygrałam ją na licytacji. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: Jedno, w trakcie