Róże do policzków

MAC Pro Longwear Blush Róż do policzków

• 2 sierpnia 2022 o 14:41
    bardzo naturalny efekt
    uwielbiam go, bardzo dobrze sie blenduje, nie powoduje efektu przerysowania i jest stosunkowo trwaly. Fakt, ze wszystkie produkty mac maja dosyc mocna pigmentacje wiec tutaj przy wyborze koloru radzilabym podejsc z rozsadkiem bo bez rozblendowania moze byc dosyc mocny efekt :)
    Zalety:
    • naturalny efekt,
    • dobrze sie blenduje
    • trwalosc
    Wady:
  • 30 lipca 2022 o 19:35
    Fajny ale czy za taką cenę
    Kosmetyki MAC zawsze uważałam za profesjonalne i godne zakupu. Róż to jeden z kosmetyków, które używałam i przyznam, że nie jest wart tej ceny ale tylko dlatego, że nie odbiega od tych tańszych. Róż w odcieniu Rose Outlook nie różni się niczym niż róż za 40 zł. Fakt jest ładny, dobrze się rozprowadza, ładnie wygląda na skórze ale za niższą cenę można kupić coś tańszego i równie dobrego. Jego konsystencja jest dobra, nie pyli się i co ważne jest trwały. W ciągu dnia trzyma się i nie powoduje wyprysków na skórze bądź innych niepożądanych efektów.
    Zalety:
    • odcień
    • wybór koloru
    • ładnie wygląda na skórze
  • 30 września 2019 o 16:47
    Rewelacja!
    Produkt bardzo trwały, długo utrzymuje się na mojej tłustej cerze. Bardzo dobrze napigmentowany, dlatego trzeba być ostrożnym, aby nie nałożyć go zbyt dużo, natomiast mimo to ciężko zrobić nim sobie krzywdę :) Poza tym dobra pigmentacja = bardzo duża wydajność wystarczy niewiele, aby uzyskać super efekt. Idealnie sprawdza się do mojego codziennego naturalnego makijażu, jak i na wyjścia. Polecam!
    Zalety:
    • trwałość
    • efekt
    • dobrze napigmentowany
    • BARDZO wydajny
    Wady:
    • brak wad
  • 22 lutego 2018 o 15:56
    Wanna whole lotta love?
    Taka ze mnie maniaczka Led Zeppelin, że mam ochotę na wszystko co ma jakikolwiek z nimi związek :P . No, i tak się skusiłam na ten róż w odcieniu o jakże wymownej nazwie - Whole Lotta Love :D . Bardzo krzykliwy odcień różu - powiedziałabym równie krzykliwy, co sam utwór (mój ulubiony zresztą ;) ) . Róż jest niesamowicie mocno napigmentowany - już jego mała ilość wystarczy, by nałożyć go na policzki. Łatwo przesadzić z ilością, a wszelkie próby roztarcia kończą się niepowodzeniem. Jest dosłownie nie do zdarcia! Rzutuje to na trwałość, wytrzymuje bardzo długo, poprawki są zbędne (zresztą przy tym odcieniu nawet niewskazane). To w sumie jego plus, jest niewątpliwie trwały. Dzięki temu jest też wydajny, aż nie wiem kiedy go wykończę :D .
  • 2 listopada 2017 o 20:17
    Jakość!
    Podobnie jak moja recenzja róży z regularnej linii Maca - tutaj też będę piała w zachwytach. Mam odcień Rosy Outlook, przepiękny róż z domieszką koralu. Cudownie ożywia moją twarz i nadaje jej promienności. Coś pięknego. Wydajność jest nieziemska, róże z Maca się zużywa latami. Do tego trwałość na twarzy - całodniowa. Róż jest bardzo dobrze napigmentowany, dlatego osoby zaczynające z makijażem powinny uważać. Opakowania też mi się podobają i zbieranie ich uzależnia. Szkoda tylko, że z linii Pro Longwear jest tak mało kolorów, bo na pewno skusiłabym się na więcej, a tak tylko Stay Pretty by pasował do mojej jasnej karnacji. Jeśli jednak zastanawiacie się nad zakupem różu z Maca to polecam zarówno tą linię, jak i standardową oraz Mineralize. Wybierzcie odpowiedni kolor, a na pewno z jakości będziecie zadowolone :)